- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко пъти в седмицата
при положение че е двамата сте ученици но и примерно можете да се виждате след училище за по 1-2 часа колко често в седмицата се виждате с гаджето си при положение че много го-я обичате
predi nqkolko dni skusah s nego,no zavisi ot tova,s kakvo vreme razpolagate,koi ima da y4i,zavisi ot mn ne6a
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
какво значение има колко пъти в седмицата се виждаш с гаджето си?! Виждаш се толкова пъти, колкото е възможно, ако се обичате това, че не се виждате по 7 пъти в седмицата не е проблем
...
Какво те интересува аз
по колко пъти излизам?
Колкото ви е удобно/приятно
излизайте,тук няма правила.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ee кво и за 1 час да е пак е нещо ти пък... После имате събота,неделя цял ден да сте заедно![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
ot edin i sushti klas sme![]()
Виждаме се всеки ден.Дори да се видим за 1,2,3 часа или по-малко,винаги намираме начин.
+1Първоначално написано от soul1199
Дори и когато съм учила до 8 и половина вечерта, пак съм намирала поне 1 час време да се видим. Вземе ме от Академията, пием по 1 кафе и ме изпраща. Сега се виждаме почти всеки ден. Изключенията са малко-2-3 пъти месечно.
Еми не се оплаквам.Секи ден се виждаме![]()
vijdame se prez 1-2 dena ... sled daskalo kato sym vtora smqna ostavam za 2-3 4asa a i pyrva smqna da sym pak si izlizame za 3-4 4asa :P
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Миии виждаме се всеки ден за по 3-4-5 часа (понякога и повече),а когато не сме заедно (аз на даскало,а той на работа) си звъним постоянно(еййй ако не бяха тия Глобулски карти,с които всички от компанията ни говорим НАПЪЛНО безплатно не знам какво щяхме да правим
Е сигурно щяхме да имаме сметки не по 1-2 лв+6лв.такса,а по 50-60лв+6лв.такса
)
Точно 2 пъти![]()
...понеже аз уча в друг град..
..но това не пречи на любовта ни разбира се...всеки ден си говорим..
![]()
![]()
![]()
Всеки ден!Или поне ако не се видим един ден на следващия задължително се виждаме!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
vijdame se prez 1-2 dena ... sled daskalo kato sym vtora smqna ostavam za 2-3 4asa a i pyrva smqna da sym pak si izlizame za 3-4 4asa :P
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Зависи - понякога се виждаме всеки ден, понякога през 1-2 дена![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
и ние с моя приятелПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
от едно училище сме :P всеки ден и то по много пъти![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
3-4 пъти в седмисата за по 2-3 часа.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
тва звучи като ония тъпи задачи по математикаПървоначално написано от sisietuyu
някой ще ми даде ли да препиша верния отговор ?
Всеки ден се виждаме... много рядко се случва а пропуснем, и то е или ако сме скарани или ако съм с приятелки![]()
Ами 3 пъти в седмицата за по 3-4 часа...
Достатъчно ми е :Р Много мразя еднообразието
Редовно за по 1-2 часа![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .