.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Пловдив
    bibo впечатлена съм как мислиш, много малко момчета мислят като теб
    ChoCoGirL..!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Въпрос на флуиди.. на привличане. Може да е най- красивия, най- добрия и да не ме впечатли. Може и да е най- големия боклук на света и да се влюбя за ден.
    +1 винаги различно,зависи от човека

Град
    Svishtov, Bulgaria
    да се държи зряло, да е мил, да е интересна личност иии..разбира се, хич няма да е зле да ме впечатли с хубав външен вид

Наистина е така,че когато едно момче се държи прекалено мило,прилича на гей.Аз просто се задушавам,когато едно момче е твърде внимателно с мен и едва ли не го е страх само като дишам да не се задавя. Всяко момиче по различен начин може да се спечели.Разни хора-разни идеали.Първо гледам външността и дали ще има привличане,после-всичко друго.Преди все пресмятах да е такъв,онакъв,да се държи така и така с мен,и в крайна сметка все си харесвах пълни гадняри.И все още е така.

Град
    Пловдив
    Можеш да спечелиш момиче на хазарт - билот, покер, рулетка...
    п.п. ама не ти тряа

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Въпрос на флуиди.. на привличане. Може да е най- красивия, най- добрия и да не ме впечатли. Може и да е най- големия боклук на света и да се влюбя за ден.
    i az sam tAka
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

да е разкрепостен,мн хубав,да го знае и да го показва.да не е раздърпанметъл,да е с тяло на манекен,а не като противните културисти.да е женкар,винаги да знае какво да каже и как да го каже.в никакъв случаи нетрябва да е тих,да е цапнат в устата. Да е едновременно "принц чаровен" и "крал позьор"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си