- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата харесват ли слаби момчета?
Iskam da pitam MOMI4ETATA kakvo mnenie imat za slabite mom4eta i haresvat li gi!
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>
в какъв смисъл слаби? като характер, или изобщо като физически качества?
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
да.. както и дебелите, както и нацепените, както и средната работа... що за тъпи въпроси задавате
Теглото няма ама никакво значениеайде стига с тея глуповати теми.....
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Зависи от момичето, някои обичат пък мускулести, други се кефят на коремчета (може би).
При все, че не смятах прекалената слабост за привлекателна, приятелят ми беше 54 килограма, а 176-178 см висок, но нищо не ми пречеше да го харесвам такъв, какъвто е.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
То е ясно,че повечето не харесват дебелички,но пък не разбирам защо момичетата да не харесват слаби(като физика).Макър че,пък по-зрелите жени искат стабилни(и като физика) мъже...
харесват къде ще ходят.. само ги омагьосай
The Spark
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Допълвам само, че аз самата си тежа 53-54 килограма, което значеше, че трябва да се откажа от това да имам кой да ме носи на конче (ей, като малките деца съм - това ми е любимо).![]()
Пак казвам, че си е до нагласата на момичето, не искам да се самоизтъквам - сигурна съм, че има доста други момичета, които мислят по същия начин. Просто са труднооткриваеми, ако не знаеш къде да търсиш.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Запознай ги с Бенджамин Франклин,
няма знамение колко кила си тогава![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Аз по принцип си падам по високи и слаби момчета.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Аааа килсуйч не бъркай нещата-те искат не дебели мъже, а мутри,демек здрави младежи с "честен" бизнес и бмв/мергел/аудиИзвод-ако тези момичета са ти обкръжението,а съответно не си от гореописаните, може би трябва да се огледаш другаде.
С една дума мутри.Имат парички,тва стига на някоя госпожичка да си падне по такъвПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Ееее мутрите момчета ли са?Те са си направо мъжаги....аааа....защо да не харесват пък слаби момчета,като че ли ние сме некви болни
![]()
:P
ами за мен няма значение колко е слаб/дебел, стига да изглежда добре(съразмерни пропорции)...Първоначално написано от remus92
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
ами аз съм 53 кг....не мога да харесвам момче,което е по-слабо от мен...
someone else...
Не
Don't worry, be happy!
Слаб, добре, ама ако е някъв мършав, дет всеки момент ще се счупи.. о.О
da,ama zavisi se pak
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не! Попринцип харесвам мусколести или поне да са по- едри(не дебели де...)...
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Хмм... кефят ме едни такива слаби ама не толко много![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right