- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- който разбира от мода, да влезе
zna4i problema mi e (momi4e sam)
4e v ponedelnik imam sre6a s gadjeto mi
iskam nqkva originalna pri4eska deto mi otiva
molq vi kajete nqkvi pri4eski deto se pravqt nai - mnogo za 30 minuti
ako mojete i snim4ici . . .![]()
mersi predvaritelny![]()
е зависи каква ти е косата![]()
Ми поне кажи ква ти е косата..къса, дълга,права, чуплива, кърдава..пф
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
направи си нещичко с пресата изправи я или я напрви на вълнички незнам дай снимка на косата ти на я видим каква е къса, дълга ....![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Ако ти е права и дълга - накъдри я.С маша примерно.
Пък ако ти е чуплива - изправи я...
+1 \Първоначално написано от Goddes`
/
![]()
" koito razbira ot moda da vleze" Не е задължително да разбираш от мода, за да изразиш мнение, нали ... Ето аз нищо не разбирам, ама влязох ... и ся кво?![]()
Лично на мен ми допада далга, права коса и бретон настраниОбичам не до там изчанчените неща
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
намокри я с бира и я намачкай.получава се много по-добре отколкото с пяна
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Бръкни в контакта .. 100% ефект!![]()
Ае...аз преди 1 седмица пробвах с бира, защото по принцип косата ми е чуплива и я правя с пяна. Тааа... направих я аз, обаче става хубаво само първият път когато я правиш, смисъл - аз я правя днес сутринта, отивам на даскало, кафе или нещо друго и после се прибирам, станало е вечер и си лягам, и на другата сутрин ако искам пак да си я направя с бира, става някак по-кофти вече и резултата не е същия като първият път и трябва да си мия косата... а на мен не ми се нрави всеки ден да я мия, защото не е полезно, така че накрая си реших да съм си пяната... хъхъ все пак от 2 години ползвам и нямам оплаквания, косата си ми е супер!Първоначално написано от my baby love
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Не е от бирата, а от немиенето! Слагаш си пяна, лак, гел, бира, захарна вода и т.н. и после не си миеш косата?! WTF?!
mindscan
Хаха... от всичко горе посочено, използвам само пяна, и както казах бира (за Бога, никога не бих си позволила да си слагам захарна вода...Първоначално написано от preichetoy
) И ти как я мислиш всеки ден да си мия косата а? На мене не ми се нрави това, пък и когато съм си с пяната си нямах проблем както когато слагах бирата, седях си до 3 дни, като всеки ден си я оформях допълнително с балсам (пяна) и с дифузера, и си нямах проблем! Когото и да питаш, ще ти каже, че не е полезно да си миеш косата всеки ден!
^ Dam ne e polezno,az taka si isu6ih moqta![]()
zna4i kosata mi e nqkade do ramoto s briton nastrani sam
i kosata mi e prava
eto snimka
http://www.impulse.bg/photos/by/384801/view/6714333
[/img][/code][/list][/url]
Уф...еми ако питаш мене, начупи си косата с нещо, ама тя твоята е дооста права и малко трудно ще се задържи. Пък и знай от мен, че естественото си е най-добре в случая!![]()
1.накъдри си косата с маша,а бритона остави прав-ако искаш можеш да сложиш и тънка диамема
2.или използвай пяна или лак за та бухне,а бритона остави така както е-също може да сложиш диадемка
Захарната вода е най-добрия фиксатор и поне не вони както бирата. По силна е от вспкакви лакове, пяни и тем подобни.
mindscan
Първоначално написано от BаllFace
![]()
P.P. КiФлЪЪъЪЪЪЪъъЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪъ ъЪъъъЪъъъъъъъъъЪЪъъЪ!!!
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Моля ви не хабете бирата за глупости! Тя е само за пиене....Първоначално написано от my baby love
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
мммм направи си отгоре обем,и надолу риба кост...
аз имам някъде снимка на косата ми с такава прическа и мноого хубаво стой...сега ще потърся и ще пусна.... пък и на теб мн ще ти отива...![]()
бритона си го оставяш така ,както ти е...
Отгоре си правиш съвсем малко обем ,косата да застане назад...
и риба кост ...ако незнаеш как се прави - > http://keep4u.ru/imgs/b/061122/fa11c5664f22ac205f.jpg
...ето и снимка ( малко е мъничка...това намерих за сега..) http://img238.imageshack.us/img238/2742/0203hj6.jpg
da i az mislq 4e 6te mi otiva mersi mnogy
ama moje li edna po golqma snimka ???![]()
![]()
По - добре ще си ако си оставиш косата такава каквато ти е по принцип, отколкото да си прави това ... 'чудо'.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
миии мила нямам по-голяма на която да се вижда косата добре....Първоначално написано от vovi
nqma problemi
mersi mnogo
nadqvam se da se polu4i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()