.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Здравейте, ще дадете ли съвети как се расте по-бързо?

Здравейте, ще дадете ли съвети как се расте по-бързо? За сега само съм си монтирал лост в стаята и се набирам и вися на него защото съм чувал че се става по-висок от това.Но искам и други начини защото заради ръстаа ми ми се подиграват, е има и по-дребни, но вече на мен ми писна
    Винаги бъди такъв какъвто си!

Еми ядеш всеки ден за закуска,обед и вечер Nesquik
    И към дъното да тръгнеш дори,
    ще съм с тебе чуваш ли.
    И лицето твое над водата ще държа,
    за да не потънеш никога.
    Дори живота да те промени,
    ще те обичам чуваш ли.
    И каквото мога и не мога ще ти дам,
    няма никога да те предам.

ами запиши се да спортуваш баскетбол, волейбол чувала сам че от такива спортове се израства плуването също не е лоша идея а и тва за нескуик не е лошо първо че е вкусно вярно малко детско ама е мн вкусно и току виж си поратснал

Супер фен
    Ми аз знам, че хормонът на растежа се отделя най-много по-време на сън. Нз колко е вярно, но може да е отчасти, защото аз съм дребос и не спя достатъчно Иначе друго нз, мисля, че това е свързано предимно с гени и такива работи :Р

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    az sam 195 i spq adski mnogo

Цитирай Първоначално написано от denuutu
    Еми ядеш всеки ден за закуска,обед и вечер Nesquik
    хаахха да си говорим честно поне от неколко години ям нескуик и чокапик не заради тва че казват че се расте а защото е вскуно и се яде бързо, но да ти кажа НЯМА никакъв ефект от него
    Винаги бъди такъв какъвто си!

Искаш да си по- висок
    ами ходи на токчета
    или си проспивай дните.. и виж някой ден се събуждаш 2 метра
    Яжте моркови, да сте здрави!

Град
    Слънчевата система
    Абе човек к'во ти пука че си нисък

Град
    Пловдив
    една приятелка дето е на 22 една годин всеки ден пиеше нескуик и порасна с 2 см. Съвсем сериозно ти говоря
    ChoCoGirL..!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Ми аз знам, че хормонът на растежа се отделя най-много по-време на сън. Нз колко е вярно, но може да е отчасти, защото аз съм дребос и не спя достатъчно Иначе друго нз, мисля, че това е свързано предимно с гени и такива работи :Р
    pf..az spa po mnogo no vse o6te sum 155 tui 4e..ne mislq 4e deistva ; }

Cruel Intentions

Всичко само ще си дойде с времето.. както се казва зависи и от гените.. ако в семейството всичките са дребосъци няма какво да се шашкаш че и ти си дребен. Имах познат до 19г. беше 1.50 не се бяхме виждали сигурно 2 години че и повече и на едно сабиране беше с 1 глава почти по висок от мен а аз съм 1.83 . Има вариант да си останеш нисък има и такъв да пораснеш все пак до 25 се расте
    Тупак Амару Шакур

( 16.06.1971 - 13.09.1996 )

I'm just trying to live right and pray you take me through .
    And with this song I dedicate to you, my Lord .

Супер фен
    Бързо се расте с повече протеини и витамини.Яж повече месо, риба, плодове и зеленчуци.Спортувай нещо за по-добър ефект.

Na kolko godini si i kolko si visok v momenta!Nqma da e zle ako kajesh roditelite ti kolko sa visoki i dqdovcite ti sushto,zashtoto moje maika ti i bashti da sa niski no dqdo ti da e visok!
    По добре грозна победа,от колкото красива загуба!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от ChoCohoLiC
    една приятелка дето е на 22 една годин всеки ден пиеше нескуик и порасна с 2 см. Съвсем сериозно ти говоря
    силата на самовнушението... нали знаеш, че сутрин човек е с 1-2 см по-висок от вечер... има ли нужда да коментирам повече

Почвай баскет и волей,аз тренирам и двете и съм много доволна за сега.Не всичко е до ген.Имам братовчед,който е 2 м,но родителите му са адски ниски,не е тренирал нищо до колкото знам.

И аз съм чувала, че от баскетбола, волейбола, скачането на въже и съня се израства бързо... Така, че може да опиташ

яж нескуик
    Раят и адът са единствено в ума ни !

iska6 b1rz rastej na viso4ina otg mno prost ima6li finansi trqt ti pone 3-4 hilqdi lv i zobni s Rastejniq hormon pone 6e dr1pne6 7-8 sm i 6e ima6 i drugi rezultati Muskulna Masa Podmladqvane Topene na Maznini

Играй баскетбол ;д
    най-щастливата :PpP

подиграват ти се защото виждат че това те притеснява и че така могат да те засегнат....не трябва да ти пука аз също искам да съм по-висока..ама...така че се стягай и да не ти пука сигурна съм че притежаваш добри качества старай се хората да забелязват тях а не болната ти тема-ръстта

Почни да тренираш баскетбол или волейбол. От плуването ти се оформят раменете..

Един живот, Един отбор, ЕДИН СПАРТАК !

Ценни точки към актива....ХЕЙ, Спартак, ти си шампион! А на Тича ... от слон !

1918 !

Цитирай Първоначално написано от kPucn0
    Почни да тренираш баскетбол или волейбол. От плуването ти се оформят раменете..
    От плуване не се ли расте според теб ?

Град
    РЮАР
    Слушай сега внимателно, тоест чети..
    Хващате с още двама твой приятели 2 колелета... лягаш на земята... вр1зват ти краката и р1цете... с1ответно краката за едното колело, р1цете за другото... и двамата тр1гват с колелетата в противоположни посоки... много ефикасно.. всяко разтягане те пра'й по - голем с 5 сантиметра...

abee kakvo ti puka 4e si nisak tva nqma zna4enie
    LoVe iS gO On!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си