- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много слаба .. =[
Обосновала съм се миналата година защо смятам така.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Каква анорексия изкарахте вие?! Отиди до личния си лекар и искай направление за еднокринолог прекалено бързо усвояваш веществата и вероятно това е проблем с жлезите.
Йога и мъдрост
Аз бебещки пюрета и каши,от тях се пълнее,една приятелка имаше същия проблем и така напълня с 3-4 килограма.
Жива анорексия ли еми то тогава...нз аз съм момче висок съм 1,67 и съм около 45Първоначално написано от kalpazanka
![]()
На колко години си?
Аз съм на 13, висока 1.60, тежа 45кг. Мисля че имам добра фигура![]()
Don't worry, be happy!
Първоначално написано от zoreto
Малее ти си направо анорексичка![]()
![]()
![]()
![]()
Анорексията е болест на психическа осново ,при която болните си мислят ,че са дебели а всъщност са много слаби. И наистина си много малко килограми трябва да качиш поне 6-7 килаПървоначално написано от NIKY
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Не съм анорексичка,но просто съм слаба.Майка ми е също много слаба,ям всичко в какви ли не количества и не мога да надебелея![]()
Спокс и ааз съм същия 173см 51 кила не е болка за умиране![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
и аз съм слаба 45кг и съм висока 160
Ти пък си си суперПървоначално написано от sisityy
![]()
направо си фантастична, не се комплексирайте бе момичета, целия свят, се мъчи да постигне това което на вас ви е дадено, без да се потите във фитнеса и да се лишавате от всичко светскоПървоначално написано от sisityy
![]()
аз пък съм 163 и 53 кг.![]()
Малко съм качила зимата де...ясно е![]()
Иначее лятото съм 48![]()
абе хора, ква анорексия ви гони????? един човек да е по слаб и веднага!! "ти си болна" и нз си кво още!! тва е ген, родителите като са били или са слаби, естествено че и децата ще са такива! пък и нали трябва да има разнообразие в тоя свят, неможе всички да сме пр. по 45-50 кила. аз например си ям много добре, ама пак си седя 37кг ( висока съм 156-7см ) имам една приятелка дето е по висока от мене, а е още по слаба ..... и все пак предпочитам да съм си слабичка
ай стига сте се шашкали![]()
яж повече хляб.. шоколади.... вафли... и тем подобни![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Чак сега видях темата и искам да ви питам дали е нрмално момиче в 9 клас да тежи 41kg при положение, че съм 162cm![]()
^ Аз миналата година бях 9-ти клас и бях 158 и тежах 37 кг. Но тази година качих някое кило и съм 160 и 45 кг. Има време спокойно, нали не спазваш диети или други подобни глупости? И като малка била ли си си слабичка? Ако си била и като малка слаба значи има време ще напълнееш спокойно.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
a na kolko si za6toto az sum na 13 teja 22 kg i sum 170 sm visoka oba4e ne sum bolna a tva si mi e gen i ne se opitvai da nadebelee6 6ot kato nadebelee6 sledva6tata ti tema nqma da kak da nadebeleq a kak da otslabna
Daite si skypovete pls
Абе как ще си 1.70 и 22кг. тва е просто невъзможноПървоначално написано от rabbit13
. Трябва да си само кожа и кости
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
оф "rabbit13" очевидно се ебава с нас нещо...............Първоначално написано от OneGirl
![]()
в друга тема казваше;че е 160 и 25 кг
тук казва;че е 170 и 22 кг ...
пълна ебавка си прави ...![]()
аха... и не е хубаво да се ебаваш с такива неща.Ако беше наистина толкова едва ли щеше да пише във ози форум, защото или щеше да е в някоя реанимациа или в кофчегаПървоначално написано от clever
![]()
Уау!!! Ти си перфектна(дано само да не лъжеш) Аз съм на 16, висока 1.69 и тежа 38кг.Първоначално написано от rabbit13
Нз кво ще правя това лято, но трябва да отслабна с 10кг.
Вземете научете какво представлява анорексията и престанете с малоумните мнения. Аз съм 1.69 и съм 43-44 кг. Структурата ми е такава, това си е и до ген. Каквото и да ям (и правя) не напълнявам, оставам си така. Майка ми е била абсолютно същата на тази възраст. Омръзнало ми е от злобните коментари на "пълничките" мацки, които когато видят слабо момиче веднага започват "анорексия, анорексия".
You're frozen
When your heart's not open..