- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много слаба .. =[
Ем и аз съм много слаба висока съм 1.65 и тежа 42кг. Не е толкова страшно. Абе да не ти пука![]()
Аз съм 1.70 и съм 50кг, ако не вече и по-малко... Това пак ли не е нормално?
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Съвсем нормално си е, и аз съм толкова и съм си перфеКтна.Първоначално написано от LiRRRa
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Ммм окей...
Питам, защото като прочетох темата се притесних, наистина изглеждам мнооого слаба и все повече хора ми го казват...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Абсолютно НЕ се тъпчи със сладки и тестени неща. Това няма да е качествено напълняване, а затлъстяване и ще си докараш куп проблеми - целулит, мазна и пъпчива кожа, респ. коса без грам живот в нея и под фасадата - проблеми със стомаха, сърцето и т.н...........да продължавам ли?
І.Първо - ако си пушач/ка, спри цигарите и кафето.
ІІ.Започни да се храниш по-често и в малки количества - но редовно. Менюто ти да включва млечни продукти, мед и ядки, плодове и зеленчуци. От месото хапвай всякакво - без кожи и мазнини. Изгради си режим и не пропускай хранене. Идеята на почасовия режим на хранене е да се приучи организма сам да си изгради навик, а не да се яде безразборно.
Не се тъпчи в никакъв случай, в момента, в който усетиш ситост, спри да ядеш.
Приемай витамини и в разтворима форма ("Центрум"). Мисля, че и се приемаха някакви добавки като пчелно млечице, бирена мая и т.н., но такива след консултация с диетолог, която, ако искаш някакъв сериозен прогрес, трябва да направиш. Един специалист ще ти изгради хранителен режим, съобразявайки се със здравословните ти особености, с ежедневието ти, с ритъма ти на живот - въобще всичко, което се сетиш. Помисли над това, защото напълняване/отслабване и т.н. са неща, които касаят здравето.
ІІІ. Спорт, спорт, спорт. Това е ключът към здравето и хубавата фигура. Въобще движението във всякаква форма. Щом искаш да напълнееш - просто е задължително да тренираш - в началото редовно, после като стабилизираш теглото си, може и по-разредено, но пак в някаква схема.
Просто си представи ако само увеличиш яденето, а не тренираш какъв би бил ефекта . А така новите килограми ще се разпределят равномерно и няма да си отпуснат/а. Успех !![]()
много точен отговор..и аз мисля така..отивай на лекар и се погрижи за себе си колко се може по-бързо.Първоначално написано от Nitroglycerin
Щастието на човека е в малките събития..!
ейй докторее .. ква анорексия те гони бе психо ?!Първоначално написано от neocide
просто момичето си е с такива гени и нищо не може да прави . освен да й завиждам нищо друго не мога да права
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Апф, BMI 15.6! Да ти имам разбиранията, lazzza!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Само аз ли виждам приликата:
rabbit13
zaichety13 (нещо таквоз)
Зайо*Байо
>.<
Първоначално написано от eliyiy
някой май обича зайциПървоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
добре де...гени гени...ама това не е оправданието..не става въпрос да става дебела, а просто да качи няколко килограма..нормално е дори за хората с такива гени..отиди на лекар според мен истината далеч не е с диетолога..преди няколко коментара казах какво е според мен, предполагам, защото това е често срещан проблем.
Щастието на човека е в малките събития..!
Аз съм 158-159 и тежа 38-39![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз съм 1,73 и 50 кила.Кфото и да ям не надебелявам и тфа е..![]()
Здравейте!Изчетох много мнения във форума по тази тема и не се сдържах да не изкажа и моето мнение.Напълно разбирам момичетата,които искат да качат няколко кг.Аз съм със същия проблем,на 19 години съм,висока съм 165 и тежа 43кг.Страшно много искам да кача 4-5кг,но е трудно,както е адски трудно да сваляш кг.Не си намирам лесно дрехи,най - трудно ми е с дънките,изисква ми време докато намеря моят номер,или взимам такива които не са ми чак толкова широки и отивам на шивач да ми ги стесни.
Отвращават ме коментари от типа на - "Анорексичка"!!!!Вие знаете ли изобщо какво е да си анорексичка???Това е страшна болест,хората си внушават,че са дебели и искат да отслабнат!!! Аз много добре знам как изглеждам,и много добре знам,че не изглеждам толкова добре,колкото мога да изглеждам ако кача 4-5кг,но за сметка на това имам много приятна външност,харесвана съм,имам много дълга хубава коса,зелени очи,въобще симпатяга съм.Имам си приятел от 4 години с който много се обичаме,пожелавам на всички такава любов!
От малка съм си слабичка,до ген е,и родителите ми са слаби.
Преди време много се натъжавах и обиждах от коментарите на хората като ме видят - "Олеее колко си слабаа,ти ядеш ли бе??Като анорексичка си! " Но вече не обръщам внимание на това,просто не знам как биха се почувствали те ако някой се обърне към тях с подобен израз - "Олее колко си дебелаа,я отслабни малко,гледай какви бедра,какво дупе си отпрала,ужас,кой ще те хареса така! "
Най-лесно е да се обсъждат хората ,но никой не гледа първо себе си!!!
И така ако някой знае наистина ЕФЕКТНА диета за качване на кг да пише!
Бъди себе си!
Хора не мога да ви разбера какъв ви е проблема, нали сте здрави? Какво тогава, че сте малко по-слаби. Аз тежа 38 килограма и въобще не се оплаквам от това. И престанете с това "анорексия" наистина.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Никакви шоколади преди лягане ! Това пък е супер вредно точно преди лягане...! Аз няма да ти давам съвети, защото не съм специалистка и бих ти препоръчала да отидеш на диетолог и след това да пишеш какв ти е препоръчал той, какво меню за да си помогнат и останалите с този проблемУспех миличка!
![]()
ОФ престанете с тая анорексия .Първоначално написано от kalpazanka
Знаете ли въбще какво е та да говорите ,анорексия било...много си слаб ядеш си нормално,но просто си слаб и веднага ще се намери някой идиот да изръси тази глупост !!!
Иначе по темата или не ядеш достатъчно или си е просто ген попитай майка си и баща си какви са били на твоята възраст и ако са били като теб значи си е ген!
Това е строго относително спрямо всеки човек. Зависи от плътността на костите. Има хора със слаби кости, има и с едър кокал както се вика. За момиче, идеалното тегло се изчистява по формулата: Височина в см - 110 = идеалното тегло за жени и Височина в см - 100 = идеалното тегло за мъже. До 10 кила под нормата пак си ок, ама за 170 трябва да си поне 53-56. Пак казвам, зависи от гена, костната маса и от това как е трениран човек.
Отностно това, че не можеш да надебелееш, тва си е до метаболизъм.. Има хора ядат по над 2500kcal и са като скелет.. някой пък хапне 1-2 вафлички, всичко му се лепка..
Aйде малко да ви почудим : аз съм висока 175см. и тежа 44-45 кг.
![]()
Комбинацията от бърз метаболизъм и средно висока активност определено си проличава,нито мога да сваля килограм,нито мога да кача,от 2 години съм така а съм на 16
П.П.: Фиданка Фиданка ама друго си е да пипнеш кокал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че супер какво се оплакваш на това телосложение? Макс 50кг. повече недеи да качваш а това че те болят китките не е от това че си слаба може би имаш такива стави отиди на лекар да ти даде нещо за заздравяване на ставите яж повечко кисело мляко ДОМАШНО а и ако растеж в момента може да е от това![]()
Вие сте луди,аз съм 175 и съм 50 кила,а искам да сваля поне още 2,а защо не и 3.А пък за 170,45 килограма е идеално,не ти трябва да напълнявашсупер си си,след време ще съжаляваш ако напълнееш
Първоначално написано от ellikok
Абе поне 2-3 кг ще е добре да качи.Особено щом сама е преценила.
Чувала съм,че бираната мая помага.Също можеш да потърсиш в гугъл може да има някоя такава диета.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски