Здравейте знам че това ми е поредната тъпа тема,която пиша за едно момче,не искам съвет искам само да разбера какво мислите...та снощи бях на диско с приятели и там видях момчето което харесвам от няколко години,знам че той не ме харесва ама...та снощи бях супер пияна и просто отидох и му казах че от много време супер мн мн мн го харесвах,но вече не той ме попита само какво значи вече не..ии само го погледнах и си тръгнах...върнах се след час в диското при една фр която щеше да си тръгва,но едно момче от компанията на въпросното момче и казало,че ще я изпрати до тях,но с тях тръгнаха и цялата им компания включително и въпросното момче,но и аз тръгнах с тях.Докато вървяхме,а пътя не е дълъг само един баир..та докато вървяхме момчетата си приказваха,а ние с др момиче си говорехме отстрани.Аз живеех по наблизо до дискотеката и преди да ги оставя да продължат го дръпнах настрани и го попитах дали е разбрал какво му казах тогава и той каза да и нищо другои аз си тръгнах ядосана...и аз не знам какво исках да ми каже ама според мен можеше да каже нещо. еми тва е кажете кво мислите трябваше ли да ми каже нещо? предполагам,че и на него му е станало малко тъпо като съм му казала,че съм го харесвала,а вече не..ама нз та кажете плс