.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Вие как мислите ??

Здравейте ! Мисля да си поръчам тези ботушки http://www.obuvki-bg.com/porucka.php?mod=5264 , но все още се чудя .. Някой от вас поръчвал ли си от този сайт ? ии какво мислите дали да си ги взема

Не искам да те обиждам, а искам да съм искренна-ботушите са грозни, или поне това е моето мнение.

Мега фен Аватара на Infinity
    според мен са сладки...цената също им е добра.мисля че идеята да си ги поръчаш е добра
    To infinity and beyond.

Град
    тhe middLe of nowhere
    Мен пък ме кефят лол в този сайт има хипер яки боти!МИсля да си поръчам някакви,нищо,че си купих ботуши
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Велико Търново
    Ботушите биват,не ми харесват много,но също така не ми харесва,че са от изкуствена кожа ако завали сняг или дъжд ще пропускат,бързо ще се скъсат(най-вероятно).
    + това мисля,че човек зада си купи обувка трябва да я премери.Може да е твоя номер,но дане ти е удобна.
    по-добре отиди и си намери ботуши който ти харесват и са ти УДОБНИ.

аз лично немга да купя нещо преди да го пробвам.Трябва да разбера дали ми стои добре и най-вече дали ми е удобно :P

ботушките са хубави, малко по - спортни са, но са сладки Най - важното е на теб да ти харесват

Супер фен Аватара на girl91
    Аз не бих си поръчала обувки от сайт. Докато не пробвам и не видя как ми стоят немога да си купя обувки/боти/ботуши.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    И аз мисля,че когато става дума за купуване на ботуши е най-разумно да ги премериш,да видиш как ти стоят на крака и тогава да решиш дали да си ги вземеш.Така риска е прекалено голям да не ти аресат и после да се разочароваш

Цитирай Първоначално написано от Neprikosnovena
    аз лично немга да купя нещо преди да го пробвам.Трябва да разбера дали ми стои добре и най-вече дали ми е удобно :P

az sashto

Голям фен Аватара на akinom
    важното е на теб да ти харесват
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Малко е рисковано да си ги поръчаш, все пак има разлика в номерата на някои модели и може да ти трябва по-малък или по-голям номер, но не знам..ти си решаваш Не са лоши ботушите
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Хубави са, но наистина по-добре недей да си ги поръчваш, защото може да не са ти удобни или да не улучиш номера. Разгледай по магазините и ще си харесаш нещо

Мм,точно тези ботуши не ми допадат особено ... едва ли те бърка,но не са и на мода в момента .Иначе,ако ти харесват взимай си ги и да не ти пука .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Somewhere over the rainbow*
    не ми харесват,но важното е на теб да ти харесват .. все пак моя съвет е да си ги купиш от магазин,защото да купиш обувка без да се пробва е тъпо като решение,може пък да не са одобни
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Не искам да те обиждам, а искам да съм искренна-ботушите са грозни, или поне това е моето мнение.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Обувки по интернет никога не бих си поръчала. Най-вече, защото не мога да ги пробвам.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си