- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вие как мислите ??
Здравейте ! Мисля да си поръчам тези ботушки http://www.obuvki-bg.com/porucka.php?mod=5264 , но все още се чудя .. Някой от вас поръчвал ли си от този сайт ? ии какво мислите дали да си ги взема![]()
Не искам да те обиждам, а искам да съм искренна-ботушите са грозни, или поне това е моето мнение.
според мен са сладки...цената също им е добра.мисля че идеята да си ги поръчаш е добра![]()
To infinity and beyond.
Мен пък ме кефятлол в този сайт има хипер яки боти!МИсля да си поръчам някакви,нищо,че си купих ботуши
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Ботушите биват,не ми харесват много,но също така не ми харесва,че са от изкуствена кожа ако завали сняг или дъжд ще пропускат,бързо ще се скъсат(най-вероятно).
+ това мисля,че човек зада си купи обувка трябва да я премери.Може да е твоя номер,но дане ти е удобна.
по-добре отиди и си намери ботуши който ти харесват и са ти УДОБНИ.
аз лично немга да купя нещо преди да го пробвам.Трябва да разбера дали ми стои добре и най-вече дали ми е удобно![]()
:P
ботушките са хубави, малко по - спортни са, но са сладкиНай - важното е на теб да ти харесват
![]()
Аз не бих си поръчала обувки от сайт. Докато не пробвам и не видя как ми стоят немога да си купя обувки/боти/ботуши.
И аз мисля,че когато става дума за купуване на ботуши е най-разумно да ги премериш,да видиш как ти стоят на крака и тогава да решиш дали да си ги вземеш.Така риска е прекалено голям да не ти аресат и после да се разочароваш![]()
Първоначално написано от Neprikosnovena
az sashto![]()
важното е на теб да ти харесват![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Малко е рисковано да си ги поръчаш, все пак има разлика в номерата на някои модели и може да ти трябва по-малък или по-голям номер, но не знам..ти си решавашНе са лоши ботушите
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Хубави са, но наистина по-добре недей да си ги поръчваш, защото може да не са ти удобни или да не улучиш номера. Разгледай по магазините и ще си харесаш нещо![]()
Мм,точно тези ботуши не ми допадат особено ... едва ли те бърка,но не са и на мода в момента.Иначе,ако ти харесват взимай си ги и да не ти пука
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
не ми харесват,но важното е на теб да ти харесват .. все пак моя съвет е да си ги купиш от магазин,защото да купиш обувка без да се пробва е тъпо като решение,може пък да не са одобни![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Обувки по интернет никога не бих си поръчала. Най-вече, защото не мога да ги пробвам.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!