- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя???!?
Такам,значи има едно момче,с което се познаваме в скайп от една година...И се харесваме,даже бих казала,че се обичаме.Знам,че тези думи имат много силно значение,но повярвайте ми,знам какво говоря.С него имам духовна връзка,защото не можем да се виждаме,понеже живее в друг град.Но с него споделям абсолютно всичко.Може да се каже,че ме е подкрепял в много мои трудни моменти и т.н. Страхотен човек е...Но пък се поеви едно друго момче,което е син на гаджето на майка ми...Той е на 17 и...когато се видяхме си пролича,че ме е харесал...Много е мил с мен.Оправи ми компютъра...ходихме четиримата(аз,мама,момчето и баща му) на ресторант и през цялото време се дръжа като джентълмен.После аз му пойсках скайпа и си писахме.Той ми каза,че съм много хубава...че съм имала хубаво тяло и като ме е видял си е помислил,че съм колкото него(след 2 месеца ставам на 15).Праща ми целувки и...нарича ме сладур,мисленце и всякви такива.Аз не знам какво да си мисля.Той не е мой тип момче.Всъщност дори не е девствен.Каза ми,че той винаги зарязва момичетата,което мен много ме издразни.Защото знам какво е да те зарежат,за разлика от него.Много съм объркана,защото съссигурност ще се виждаме и в бъдеще заради майка ми и баща му,но...имам много силни чувства към другото момче.Един вид-не мога да избера кой от двамата.Всъщност искам да е момчето от скайпа.И двамата вярваме,че някой ден ще бъдем заедно...даже щяхме да се виждаме,но трябваше да се оперирам и всичко се отложи.Не искам да флиртувам със сина на гаджето на мама,но той просто...сякаш само на там бие.Хубаво е момчето,приятно ми е,но не мога да кажа,че изпитвам нещо към него,както към това от скайпа.Пък и не желая да си развалям отношенията с него,защото както казах,ще трябва да се виждаме и в бъдеще.Какво да правя?...Знам,че звучи ужасно банално,но преди не съм изпадала в такова положение.![]()
emi mili4ka moga da ti kaja 1vo 4e nemoje6 da ima6 ne6to ob6to s sina na gadjeto na maikati![]()
ta toi ti e kato doveden brat normalna li si
i 2ro mislq 4e naistina nz kvo iska6..ta ti obi4a6 4ovek koito ne poznava6..moje da si govorite mn da si podkrepqte no NEMOJE6 DA ZN KAKUV E 4OVEKA OTSRE6TA SE6 SE..nai dobre si ostani fr s skap4etu sloji na mqsto onq deto iska 4UK I BEJ i si nameri ne6to po normalno i ot tvoq grad..ne se izlagai..samo na 15 4e gi i nqma6 a mi govori6 4e obi4a6 nepoznat
molqti se
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
a tazo tvoq fraza A NIE SME SIG 4E 6TE BUDEM ZAEDNO NQKOGA me prati u gorabi6tata![]()
![]()
ama spokoino..skoro kato sre6tne6 nqkoi krasavec ot tvoq grad 6te se osuznae6..STIGA MOLQTE 6TE POLU4A ANERHIQ OT TOLKO SMQX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
![]()
Според мен:
1.Ако наистина не гохаресваш тактично го "отрежи" , без да си разваляте отношенията...
2.С т'ва момче от скайпа,не искам да те разочаровам ама според мен няма да стане...Връзката от разстояние е много много трудна...
...при мен не се получи (не само един път,а три)...
3.Не разбрах изразаУСПЕХ!!даже щяхме да се виждаме,но трябваше да се оперирам и всичко се отложи
Първоначално написано от kombarka
Всъщност не ми се пада доведен брат,щото майка ми няма да се жени за баща му.Освен това момчето от скайпа си е съвсем реално-имаме общи познати,които като ги питах дали го познават,казаха,че го познават и цялото му семейство.
И има много връзки,които се поддържат от разстояние и след време хората се събират.Познавам такива,които вече са женени.
Мерси...а за израза-исках да кажа,че щях да се виждам очи в очи с момчето от скайпа,всичко беше подготвено,но изведнъж изникна нещо неотложно.Трябваше да се оперирам и за това не се видяхме.Първоначално написано от bibo
dam taka e ima..no ot 99,99 % ima 1 % ako ti si ot toq procen hubavo....no 1 na 10000000 da siti ne si mn hora koito ponava6 i sa taka...
...
...
![]()
Познавам две семейства,които са се запознали в интернет и са били от различни градове,след няколко години са се събрали.Даже на едната двойка им ходих на сватбата.Първоначално написано от sweet4esf
...Което ме навежда на мисълта,че имаше тема във форума за едни младоженци,които също са имали връзка от разстояние.
Щом не харесваш това момче,не се эахващай с него.Елементарно е.Какво като ще се виждате?Не эначи,че трябва да имате нещо общо.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
хмм интересна тема ..
няма да подхождам като първия човек който е отговорил таа .. начи първо тоя сина на гаджето на майка ти не ми се струва мн сериозен особено след като ти е казал че той винаги зарязва гаджетата си .. а тва че не е девствен принципно вече са мн малко момчетата които на 17 са девствени тъй че .. но пък доколкото разбирам ти си и ест ако тръгнеш с него все някога ще спре да се прави на миличък особено ако не иска да ти изневери и ще ти е проблем ..
аа този от скайпа нз какво да ти кажа защото някой път връзката от разстояние е трудна а пък дръг път е по-добре защото не се виждате толкова често ноо по-добре ще е ако се видите .. тогава ще прецениш ..![]()
![]()
^^^Благодаря за мнението.Аз си мисля,че мога да издържа на връзка от разстояние и това не ме притеснява....Не съм зажадняла от нужда за секс,та да ми трябва някой наблизо-девствена съм си.
И аз си мисля,че сина на гаджето на майка ми само ще ме използва,пък и не ми се струва сериозен човек по принцип.Явно имам още какво да уча от живота,щом ще задам въпроса- Какво да кажа на 17 годишното момче,за да спре да флиртува с мен,без да си развалим отношенията?
няма да подхождам като първия човек който е отговорил таа6to na men kvoo mi be6e na podhojdaneto..4e e na 14 god i si misli 4e obi4a nepoznat li...ili 4e makar i gadje na maikati nemoje6 da ima6 ne6to sus sina mu..vie maloumni li ste..4e to izliza 4e i az moga da imam ne6to s sinovete na gadjeto na maikami MAKAR 4E NE SA JENENI NO JIVEQT ZAEDNO
![]()
![]()
![]()
![]()
bojee dokade stigna svetu
![]()
...
...
![]()
Щом няма кръвна връзка,няма нищо фрапиращо.Пък и аз не искам да имам нещо общо с "доведения си брат" .Просто не знам какво да му кажа.И какво като съм на 14?Понякога едно 14 годишно момиче има повече мозък от едно на 17Първоначално написано от sweet4esf
.Не знам дали прочете какво написах в един по-горен мой пост,но...момчето от скайпа е истинско.Уверила съм се,както казах имаме общи приятели,които казаха,че познават семейството му.
Мацко,взимай оня от скайпа ! Сериозна съм.За какво да тръгваш с този,дето е син на приятеля на майка ти просто за "спорта"?!Той ти прави мили очи,за да си легне с теб (може би),но при все ,не му се връзвай.А да,кажи му ,че си заета,това ще го отблъсне,а и няма право да ти се сърди.
За онзи от скайпа - знам какво е да имаш духовна връзка с човек,когото не си виждал.Знам какво е и напълно те разбирам.Имам връзка от разстояние 7 месеца вече и знам,че ако се обичате,ще се справите.А онзи ,дето живее далече,какво чувства?
^^^Ами и той изпитва същото като мен.Даже ми прати едно много хубаво кръстче,а после и аз му пратих един медальон.Помагаме си както можем и много се разбираме.
няма значение,пак е отвратително....Първоначално написано от SuNsEt
а с онзи дори и да се съберете колко четсо ще се виждате?!
И кое е отвратителното??Казах,че не искам да имам нищо общо с него.Пък и щом няма кръвна връзка,няма нищо фрапиращо,мамка му!Първоначално написано от Bee*
Не разбрах въпроса ти.
по принцип не си падам по скайп връзките и тези от разтояние ..и за щастие не съм имала такива ...Но от това, което прочех - разбрах , че не искаш да имаш нищо общо с момчето (сина на майката ти на приятеля) ..а щом не искаш ..няма нужда да бъдеш с негоостани си с момчето от скайп ...и дано да се получат нещата между вас
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз също не харесвам връзките по скайпа, но по- описанието ти по-горе, момчето изглежда свястно.Колкото до другия нещо мен лично ме съмнява .Ако бях на твое място не бих се занимавала с втория, тъй като аз лично не харесвам несериозни момчета и бих избрала момчето от скайпа.Абе незнам.Ти избери.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
извинявай,ама за мене е отвратително мъжа с който се чука майка ми,аз да се чукам със сина му ...Първоначално написано от SuNsEt
колкото и гадно да звучи
а иначе имах предвид ако тръгнеш с онова момче след като е от друг град колко често ще се виждате и каква връзка ще бъде това?
Е...нали разбра,аз не искам да имам нищо общо с него.Първоначално написано от Bee*
А за въпроса ти-няма да се виждаме много често,доста рядко.Всъщност от много отдавна сме разбрали,че се обичаме,нищо,че не се виждаме.За нас това не е плашещо и можем да издържим.Все пак правим го вече година.
окей,но за мене това не е връзка
но щом се обичате-давайте какво чакате
само да не се разочароваш накрая...че ще паднеш от високо
Възката е духовна,защото друга не може да бъде(за сега).Първоначално написано от Bee*
Добре,ще приема съвета ти.Благодаря за отделеното време по моята тема.![]()
ам примерно снимка виждала ли си му?
смисъл ддз този човек нито си го виждала на живо,нито си си говорила с него.....
не можеш да кажеш какъв е само от някакви букви.....
макар и да е продължава година
всеки може да е 'някъв' зад екрана
не казвам,че е 40 годишен девствен чичка,а просто,че може да не е чак толкова добър за колкото го имаш![]()
Разбира се,че сме се виждали на снимки.Имам много негови,както и едно негово клипче.Говорим си по скайп супер често.На ден по 2 пъти.Даже чух майка му да му се кара,защо е на компа,а не си е подредил стаята.Първоначално написано от Bee*
И общи приятели имаме,които потвърдиха(когато ги питах),че найстина е той.Не е някакъв педофил.
Разбира се,че няма да тръгна да се обяснявам пред някакъв дето дори и снимка не съм му виждала.И подаръци сме си пращали,знам как пише,писмото миришеше на неговия парфюм...Неговите родители знаят за мен,моите също.Нищо не са ни казали,приемат го.Скоро ще се видим,просто в момента у нас е лудница(много караници,роди се бебе и т.н.) и за това още не сме се видяли.