- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата любов оставя ли белег за цял живот?
При мен се оказа болезнена ... имахме и много хубави моменти,но накрая бяха само лоши.И завърши гадно за мен.Сега сме приятели.От време на време ме натъжава,но гледам да си спомням само хубавите неща,които са се случвали.Но определено НЯМА да я забравя...беше нещо ново и хубаво за мен,колкото и да болеше.![]()
pri mene be6e nespodelena lubov,ama si ostavam sus spomenite
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първата любов може да бъде за винаги.При нас нито е било драма, нито ни е боляло, сега сме си фрПървоначално написано от glamouros
![]()
Да ти кажа..след първата май друга съм янмала..Не мога да кажа белег че ми остави, ама такава метаморфоза ми дръпна че..Не мога да се позная честно! а беше преди цели две години!!![]()
+ 1Първоначално написано от be_true
първата любов не се забравя
![]()
Остава да..още си го обичам момчето и сега сме си много добри приятелии много се радвам
![]()
ChoCoGirL..!
да .. остава белег .. колкото и да обичаш някой друг винаги ще си спомняш за първата ти любов![]()
moga da ti poso4a pone 10 pri4ini nagled povyrxnostni za xora koito samo citirat (tyk virizam teb) no v momenta ne mi se sporiПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
защо да няма любов на тази възраст.. точно тази истинска и чиста любов е най-красиватаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
ее да .. тогава не сме много зрели и правим доста грешки но споменът остава .. истински,чист и красив
няма нищо лошо в това и според мен съществува
разбира се следват и други прекрасни или може би тъжни любови но споменът от една чисто детинска любов остава завинаги.. какво по-хубаво от това?
иначе ... аз истинска любов не съм имала.. тогава наистина сама си вярвах че съм влюбена до уши .. но сега не остана нито белег нито рана .. а едно голямо безразличие .. и по-добре - не беше споделенакакто и да е.. явно тогава съм била завладяна от чувства които след време сами се махнаха от мен
![]()
Първата определено се помни,но както каза Дарла- по-скоро първата истинска.
Първоначално написано от ™G-Baby™
parvata lubov nikoga ne se zabravq, nali vse pak e parva. pak dali e zavinagi- nz. ponqkoga moje i tova da se slu4i![]()
Първата любов ,поне за мен , е най-хубавото нещо в любовта което някога ще ми се случи!!!
Естествено че се помни. Кой би го забравил : )
Моята първа любов беше детска,истинска,сладка..отс трани забавна ..и ужасно драматична ..Като латиносериал... Още я помня...интересното е че приключи без аз да се усетя![]()
Глупости са това аз дори не помня.......... значи толкова е била и любов
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
vinagi shte ima chast ot nego v men... dori i ako se razdelim (nedai si boje )![]()
За всеки е различно.За някои остава за други не. Но колкото и да са безсърдечни някакъв спомен,болка,радост,щастие, миг остава. И си викаш:"Брех Ма'му това беше моята първа любов и т.н.: . Поне аз така си го представямПървоначално написано от glamouros
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първата любов жигосва сърцето ни![]()
ами аз съм на мнение че първата любов се помни винаги и добрите и лошите моменти
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Май си фенка на дългите връзки .. аз не мога да намеря с кой да изживея такава. И за да не спамя мисля че винаги се помни, но е маловажна.Първоначално написано от Люси