.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Е, чак пък белези... зависи как е приключила. Помни се, защото е първа... както примерно се помни и първата целувка, първия секс, първото каране на колело, първото абсолютно усмъртяване с алкохол, първия път като са те набили, първия път ти като си набил някой и т.н и т.н Мисълта ми беше, че първите неща общо взето си остават някъде там в паметта ти. Специално първата любов... човека в повечето случаи винаги си има запазено някакво специално място в съзнанието ти.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Ъмм...не разбрах за хлътване и гадже ли става въпрос?Или за истинска любов?Споделена или не?

По темата иначе с моята първа, ИСТИНСКА любов сме заедно и до днес !

Голям фен Аватара на glamouros
    Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*
    Ъмм...не разбрах за хлътване и гадже ли става въпрос?Или за истинска любов?Споделена или не?

По темата иначе с моята първа, ИСТИНСКА любов сме заедно и до днес !
    Става дума за любов... споделена, истинска, първа, романтична, напълно невинна любов... каквато може да изживеят двама души с напълно ясното съзнание за това което се случва
    ...дано това отговаря

До известен период остава белези, но след време според мен малко, по-малко изчезват.
    Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!

Град
    София
    Просто винаги се помни първата любов...

Не вярвам в такива ала-бала, че първата любов била завинаги. Това предполагам е мноооооого, мнооооого рядко срещано.

При мен 'първата любов' остави белег, защото за първи път в живота си бях истинска с някого. Така научих много за себе си и за 'хората'. Страдах. Много. Но осъзнах и много 'истини' за света около себе си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    да помни се.Все пак е първа,не можах да преодолея моята първа лщбов месеци,а моя позната казва че за 1-2 месеца го е преживяла.Нз,но мисля че се помни винаги.При пурвото ми гадже след като скъсах със първата любов само го сравнявах с бившия.Няма как да не останат спомени

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Да,боли.Поне при мен.И остави белези.Не вярвам някога да го забравя.МИна много време от 1вата любов,но не съм сигурна ако поиска да се върне какво ще направя.Не съм го преодоляла още.Не мога.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    London
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    На теория е възможно.
    В живота(на хората) колко от нещата са завинаги, вече е друг въпрос.
    +1
    <You are never too young to die...>

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами много зависи как е приключила, но попринцип винаги остава нещо. Лоши, добри моменти, разбити сърца - няма значение какво - остава. При мен първата истинска връзка с първата истинска любов приключи по кофти начин и за двама ни, но въпреки това в мен са запазени и добри спомени. Белегът, който може би цял живот ще нося е разбитото сърце - за първи път ми разбиха сърцето и болката от това едва ли би могла да се забрави някога. Но честно казано повечето спомени са добри
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    да особено ако не несподелена.... ...TRuE LOvE
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Ами тогава може да ми е оставила някакви белези ама сега даже не се и сещам за тоя човек, истинската ми любов я открих и ми се изплъзна за много малко...Радвам се че мога да се "похваля" че поне съм я срещала защото има хора на който и това не им се е случвало

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: Първата любов оставя ли белег за цял живот?

Цитирай Първоначално написано от glamouros
    zdraveite... molq vi kajete mi dali pyrvata lybov pri vs e drama ili prosto vinagi li boli i ostavq beleg za cql jivot... vyzmojno li e pyrvata ti lybov da byde za vinagi

т.7
    krem4et0
    Е, спокойно.
    В началото след раздялата на всеки му е гадно, тъжно, мрачно, сиво, безразлично.. и все някакви такива лоши чувства, но като мине известен период от време и осъзнаваш колко хубаво ти е било с този човек, на колко много неща те е научил, как ти се е вричал, че те обича, запомняш всички хубави моменти с него, насладата и радостта, която ти е дарявал.. и т.н.

Не знам от какво е продиктувано мнението ми, но първото ми гадже ("първата любов" е силно казано) за мен бе най-хубавото ми изживяване за досегашния ми живот.
    Естествено, тогава не бяхме кой знае колко големи, но сега, след 3 години аз не мога да си позволя да кажа лоша дума за него, макар, че той ме прееба, той реши да се разделим и въпреки онези 8 месеца, през които не спирах да мисля за него и търсех начини как да си го върна, да се събереме отново и да бъдем заедно, някак си..... някак си съм му благодарна за това, че беше избрал точно мен.

Просто, генетично доказано е, че хората винаги обръщат много по-голямо внимание на лошите чувства, на несполуките в живота, на разочарованията и си втълпяват в малките главички, че все на тях им се случват гадни неща, все те са преебаните и някакви ей такива простотии. Не казвам, че е грешно, но не е и правилно.
    Цаката е да вкарваш и по-малко оптимизъм.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Възможно е да е завинаги, но шанса е ужасно малък.

Боли до време, силно е, понеже не си се чуствал/а така никога досега. След време остава спомена. Той остава завинаги.

Много рядко първата любов може да е завинаги ,, но не е невъзможно ! .. При мен първото не беше любов ,, * второто беше ии завърши зле .. после пак бяхме заедно .. после пак сичко наопаки .. сега историята се повтаря пак със същото момче ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Чак за цял живот не знам,но за доста дълго време..
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Първата любов оставя ли белег за цял живот?

Цитирай Първоначално написано от glamouros
    zdraveite... molq vi kajete mi dali pyrvata lybov pri vs e drama ili prosto vinagi li boli i ostavq beleg za cql jivot... vyzmojno li e pyrvata ti lybov da byde za vinagi

т.7
    krem4et0
    Не знам.
    Като си изживея целия живот,
    ще ти пиша.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Ами много зависи как е приключила, но попринцип винаги остава нещо. Лоши, добри моменти, разбити сърца - няма значение какво - остава. При мен първата истинска връзка с първата истинска любов приключи по кофти начин и за двама ни, но въпреки това в мен са запазени и добри спомени. Белегът, който може би цял живот ще нося е разбитото сърце - за първи път ми разбиха сърцето и болката от това едва ли би могла да се забрави някога. Но честно казано повечето спомени са добри
    Напълно съгласна съм с теб!Но сегашната ми любов...ще остане завинаги в сърцето ми, защото със спомени не се живее!!!

Аз в момента изживявам моята първа любов От три години сме заедно и не мога да си представя живота без него Ако нещо стане и се разделим съм сигурна, че винаги ще помня тази първа любов...
    Първа е, защото само към него чувствам обич. На някои им изглежда смешно, но всички други с които съм била и ''обичала'' не могат да се сравнят взети заедно със сегашният човек и чувствата ми към него.

Първата ми любов още ми е в главата ,но не и в сърцето !!!

Старата любов, ръжда не хваща !!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    liubov?? znam li kakvo e? vseki pat e vse po-silno i po-silno,zatova mislq,che prosto dokato ne porasna dostaty4no i ne syzdam semeistvo nqma da znam koq mi e bila istinskata parva liubov..beleg? ako ne go pozvolish nqma kak da ostavi
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мхм...Според мен всичко си остава завинаги в спомените-първо,второ,трето,няма значение!Поне при мене е така...Може би съм прекалено сантиментална...

Първата любов не е и последна...такава любов само по филмите можем да видим.Вече времената са толкова различни,че са малко хората които са с теб от любов...Въпреки това първата любов се помни дълго.С първото ми гадже все още сме приятели и много го уважавам.Много печено момче е ;]
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си