- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво сънувах..споделено
През нощта се събуждам от силен гъдел между краката си и усещам как дясната ми ръка се намира между тях,натискайки нежно оная ми работа...след това започнах по-интензивно. Всичко това става неусетно,даже не знам как така изведнъж. След което затварям очи и явно съм започнала да сънувам. Усещам този убийствен гъдел,а в съня ми се появява един мъж,който застава зад мен и ме обхваша. Дупето ми се е разположило в/у кура му,аз усещам как е наедрял от възбуда,а с двете си ръце ме е хванал за путката и ми я разтрива. На мен ми е хубаво. После пъха едната си ръка в гащичките ми и вкарва вътре пръстче. Много ми е хубаво,стена от удоволствие. След тази игра той ляга на леглото, а аз се нанизвам отгоре му...правя адски бързи и бесни движения..харесва ми.. След това той повдига с двете си ръце дупето ми и ме опира у стената,нахлузва си го отново в мен, държи ме за дупето и ме целува и с бързи и силови движения навлиза целия в мен,а аз пъшкам...движенията му са отревисти,а аз не издържам на напрежението, натискайки ме силно до стената,телата ни се допират и се движат с темпото на неговите тласъци...
Накрая се събудих цялата мокра... с дясната си ръка се пипах там долу...
Харесваше ми.
Тази тема е направо за секцията " ... лично творчество"Всеки понякога има такива сънища, ама не ги разказва толкова подробно де
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
На мен ми се нрави идеята да ги разказвам подробно.![]()
Аз само не разбрах с каква цел го споедляш т'ва...
![]()
![]()
![]()
Иначе ми хареса как си го описала![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Яко =) Пожелавам ти и на яве да се случи ,защото изглежда мнооооооого яко =)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ех, аз еротични сънища не съм сънувала...
твоя изглежда яко, да..
най-еротичното което съм сънувала е как ще ме изнасилват и аз се дърпам само заради идеята да се дърпам, иначе искам да ми се случи "нещастието"..
и те ме просват на земята и само ме опипват отдолу и ме човъркат.. но така и не се стигна до нещо съществено - събудих се!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Айде мъжете да не почваме да разказваме ние,че тогава...![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Ми...не разбрах проблема, ама - честито.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
i za6to go spodelq6 tva samo ne razbrah ??? (think)
+1Първоначално написано от Armani_P
Нашите сънища ще надминат и най-смелите ви мечти и сънища![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
хихи определеноПървоначално написано от Armani_P
![]()
![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
ами фани си един мъж да ти осъществи сънищата....ама тук във форума малко трудно можем да ти помогнем по тоя въпрос.......и с такава тема няма да получиш много свестни отговори......![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Поезия братДупето ми се е разположило в/у кура му,аз усещам как е наедрял от възбуда,а с двете си ръце ме е хванал за путката и ми я разтрива.![]()
![]()
ти да знаеш аз кво сънувам.. всяка нощ едно и също момче и всеки път се събуждам възбудена и сама..![]()
![]()
a puk az sunuvah che sum bolna ot spin...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
А аз сънувах, че съм вещица и горя бившето гадже в казанЕ, тва снощи де
Иначе най-еротичния ми сън беше как с гаджето пробваме задна прашка(НЕ анално) във ваната
![]()
![]()
![]()
много хубав сън...
а към останалите > защо нападнахте момичето бре..? тоя форум не е само да си описваме проблемите... пфууу
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
интересни сънищазвучи ми готино :P
Звучи невероятно
И аз съм сънувала подобни неща... ама няма да споделям, че....![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Само да не си го намерила в Google тоя текст![]()