- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем със....
Имам проблем с приятеля ми един ден ми каза ти защо нищо не казваш по време на секс и на мен ми стана супер тъпо незнаех за какво говори и после ми обясни че не съм му говорила мръсотии и такива а на мен това нещо ми е спр тъпо да говоря някакви небивалици ооо да оо не и сякви такива имам чувството че вече му е тъп секса с мен и искам да се оправя и да му приказвам такива мръсотии обаче немога странно ми някъв съвет някои друг да има като моя проблем
No matter where you go, there they are...
Обясни му, че не ти допада идеята да му говориш мръсотии повреме на секс. Предполагам ще те разбере.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами опитаи се да се промениш и да му говориш..с течение на времто може и да свикнеш и да си ги дрънкаш по навик
П.С. На колко си
И аз мълчах все преди, но това беше защото секса не беше нищо особенно... Но когато показваш чрез дишането си и чрез някоя думичка от време на време на другарчето ти че ти харесва, той ще знае че е в правилната посока и ще ти доставя още удоволствие... Според мен не е тъпо да ги има тези малки подробности в палавата ви игра.. даже ще засилят страстта и ще ви бъде още по-добре
[img][/img]
мацко изкажи се малко по добре... има разлика м/у оооо...да ..охх и смисала на мръсотий просто това ооооо....да оххх....ти си го казваш когато ти е хубаво на теб самата и изпитваш удоволствие,а под мръсотий аз разбира един вид.. садо мазо земете се псуваите и се плющете колкото сила имате и 2-матаПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
![]()
![]()
![]()
+1. И никой не те кара да викаш разни мръсотии и цинизми. Просто стени и ох-кай и ах-кай като ти е кеф. Иначе сигурно се чувства несигурен и не знае дали ти е доставил удоволствие.Първоначално написано от SilverAngel
Говори му за бебета![]()
![]()
![]()
Тва вече са мръсотии
![]()
![]()
![]()
Това си правя винаги само че тои иска да му говоря други работи а аз не сам навитаПървоначално написано от Bellatrix
п.с. някои пита на колко съм почти 17
No matter where you go, there they are...
+1 мн правилноПървоначално написано от SilverAngel
Първоначално написано от _crazy_baby_
аз тьй че ако измислиш нещо казваи....
Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
emi to i az nikoga ne govorqnz stanno mi e dokato go pravim da govorq kakvoto i da bilo
![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
Е ти пък да не казваш поне една думичка малко е тъпо той момчето сигорно си е помислил че ти не говориш щото ти е тъпо.Провбаи нещо от сорта на даааа чукай ме животно мръсно скъсай ми клитора от ебане, еби ме така че после и на раце да не мога да ходя даааа, не ве ебавам се, не чак толкова, ама от време на време казваи нещо мрасничко и охкай![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
хахахахПървоначално написано от scyLLa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()