- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето и моят проблем...
Значи историята е следната. С мойта любов се запознахме от обща приятелка. Той още на първия ден ме забелчза, аз него също. Аз обаче тогава си имах приятел. Скъсах с моя приятел и тръгнах с него. Проблемът обаче се появи бързо. Той е с 10 години по- голчм от мен, болен е от диабет и постоянно му е зле и в момента има много проблеми.
Нашият проблем е, че напоследък много се караме, а сме отскоро заедно. Не знам какво да направя. Искам да се разбираме. Винаги като се скараме той ме изкарва мен виновна, макар и аз да съм се опитала да му обясня, че нещо ме дразни или не наранява. Аз съм прекалено чувствителна и настроението ми може да се скапе за секунди, макар и да не искам да го тревожа.
Той наистина ме обича.. постоянно повтарч и показва, че ме обича.. и двамата се измъчваме взаймно.
Например на мен ми е много неприятно, че все още е много близък с бившата си, с която са ходили 6 години. Даже вчера ми предложи да сме излизали заедно.. имам чувството, че умишлено иска да ме дразни и да ме наранява, уж не е такъв. Казах му, че това ме е наранило и той каза, че повече няма да говори с нея.
Не знам защо трябва или той да прави жертви или аз да страдам.. не знам какво да правим, но повече така не може да продължава.. не знам как да прекратя тези неща.
Ако си прекарал 6 години с някого, какво очакваш? После да не си говорите? Хаха, компромисите ("жертви") не са само от едната страна, душе! Финк ъбаут ит;
еми или и двамата ще трябва да правите компромиси и да внимавате да не се карате постоянно ..единствения начин да закрепите връзката си![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ясно ми е, но не е приятно той да живее постоянно със споменът за бившата си. И не може ли да разбере, че ме наранява като говори постоянно за нея. Или е с нея, или с мен.. не е ли така?Първоначално написано от be_true
Най- разумното решение е ,ако усещаш,че неможеш повече с него по този начин да го скъсаш.Помисли си пак добре,дали още седиш с него от любов,или от съжаление,че има диабет.Не трябва да седиш с него само от съжаление,защото и той така ще се чувства много гадно.
Проведете един задълбочен разговор на тая тема,за да няма недоизказани думи между вас.Бъдете открити един към друг и искрени.![]()
и аз си мислех , че не знам ...но се постарах да не се заяждам за всяка простотияПървоначално написано от varnen4e
и вече 2 дена не сме се карали ..рекорд
![]()
Да.. аз по принцип гледам да му казвам всичко, но ме е страх да не го разочаровам. Въпреки, че е по- добре всичко да се знае и да ме познава, но не знам.. вече не знам какво да мисля.Първоначално написано от SuNsEt
Дали може да е така, защото сме от скоро и още почти не се познаваме?
така е ...Първоначално написано от varnen4e
Може би това е причината.Но,както казах,не трябва да се спестява нищо.Трябва да сте наясно какво искате един към друг и...да се научите да не се притеснявате от това,какво ще каже другия и т.н. Ако нещата не се получат,ко приеми спокойно.Просто не сте били един за друг.Първоначално написано от varnen4e
Пожелавам ти успех и дано сте щастливи заедно!
е няма защо ..нали затова пишеш ..за да ти отговаряме ..а и аз си имам доста проблеми ..подобни на твоите ..свързани се с каранициПървоначално написано от varnen4e
Мерси много. Ще започнем малко по малко да си говорим и да сме искрени надявам се. Мисля, че много се обичаме, за да се разделим. Ще видим какво ще стане, като мине още малко време.Първоначално написано от SuNsEt
Той ми казва, че ще направи всичко за мен, но не знам защо аз се чувствам или длъжна или виновна за това.. просто не знам какво се случва.
супер ..ако ми се наложи ..веднага пиша на лично :PПървоначално написано от varnen4e
+1Първоначално написано от Люси
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Днес уж не сме се карали.. но все пак много се карахме снощи.. сигурно, защото още ни е гузно и на двамата.. не знам.. Днес всичко мевду нас беше ок.. но надявам се, това да не се дължи на това, че имаме проблеми, които ни сплотяват. А ако е така, се молч те наистина да ни сплотят...
![]()
И за какво се мъчиш с него?
Обаче и той е един шаран... бил е 6 години с някоя, това не е малко време. За това време те са се опознали, изградили са едно приятелство, което са продължили и след раздялата. Защото това, че не си допадат като гаджета не значи, че не си допадат като приятели. Така че не мисли, че го прави, за да те наранява. Може наистина да му е близка ПРИЯТЕЛКА. Но изведнъж се появява някаква си (с това не искам да те обиждам по никакъв начин), която познава от месец и малко и изведнъж зарязва приятелството си... понеже на поредната му не й отърва (нали знаеш - всеки, който не е последния е просто пореден...).
Говоря ти, че само тази негова постъпка може да ти е показателна след време как ще се държи той с теб самата.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Днес също не сме се карали, но започвам да установявам, че наистина не можем да се разберем като си говорим.. говорим едно, а разбираме и правим съвсем друго..
Не знам дали може да е, защото за много кратко време много се привързахме и свикнахме един с друг, но си говорим малко за нещата..