Значи историята е следната. С мойта любов се запознахме от обща приятелка. Той още на първия ден ме забелчза, аз него също. Аз обаче тогава си имах приятел. Скъсах с моя приятел и тръгнах с него. Проблемът обаче се появи бързо. Той е с 10 години по- голчм от мен, болен е от диабет и постоянно му е зле и в момента има много проблеми.
Нашият проблем е, че напоследък много се караме, а сме отскоро заедно. Не знам какво да направя. Искам да се разбираме. Винаги като се скараме той ме изкарва мен виновна, макар и аз да съм се опитала да му обясня, че нещо ме дразни или не наранява. Аз съм прекалено чувствителна и настроението ми може да се скапе за секунди, макар и да не искам да го тревожа.
Той наистина ме обича.. постоянно повтарч и показва, че ме обича.. и двамата се измъчваме взаймно.
Например на мен ми е много неприятно, че все още е много близък с бившата си, с която са ходили 6 години. Даже вчера ми предложи да сме излизали заедно.. имам чувството, че умишлено иска да ме дразни и да ме наранява, уж не е такъв. Казах му, че това ме е наранило и той каза, че повече няма да говори с нея.
Не знам защо трябва или той да прави жертви или аз да страдам.. не знам какво да правим, но повече така не може да продължава.. не знам как да прекратя тези неща.