- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Днес се събудих и осъзнах нещо :(
Този живот изглежда розов САМО отстрани. Вече не можеш. Родила си се тук. Факт. Дори и да отидеш там ще ти липсва живота, с който си свикнала, характера на българите, грубия нрав, онази приказност ще ти е чужда, хората превзети, скучни, затворени...само филм е онова. Или само за онези, родени там ('=Първоначално написано от beti_niki
Когато човек много силно иска нещо, то се случва...трябва много да се потрудиш за такъв живот.
Нов ник: Cassidy
1-постарай се и някой ден може да го постигнеш
2-перфектният живот според мен е доста скучен
аз лично също не съм напълно доволна от моя,но пък се мъча да си го направя по-хубав и вярвам,че един ден ще постигна целта си...е не ми е нужен басейн за да съм щастлива,но всеки си има различни разбирания.
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
да не би да те е ядоосал някой снощи..![]()
in defense of our dreams...
Учи здраво, получаваш стипендия...
Добре, а защо не ти харесва живота ти ...този въпрос ми се иска да ти задам ... Ако се огледаш, сигурна съм, ще видиш колко хубави неща има окло теб, но ако все пак не ги видиш за теб единствения път е да седнеш и да учиш здраво, за да отидеш в някой добър университет в САЩ и след това да си купиш мечтаните неща (:
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
За някои, които се разписаха важи само една басня.
Лисицата и гроздето
Една изгладняла лисица попадна под лозница с надвиснали червени узрели гроздове.
- Харесва ми цвета на това грозде - промърмори си лисицата. Ще се опитам да го стигна с един скок. И тя направи един скок, ала гроздето беше много нависоко и колкото и да повтаряше опита, не успя дори да го докосне с муцуната си.
Тогава, за да се утеши, гдето не е могла да го стигне, каза ядосана: Гроздето е много кисело... Не заслужава вниманието ми.
Лафонтен
![]()
богатите също плачат
не забравяй
![]()
Честито.Присъединяваш се към клуба на материалистите.Първоначално написано от zagrijena
пп.Вярно,че човек трябва да мечтае,ама трябва да мисли и как да осъществи тия мечти.А като гледам много високо се целиш?
[i][b]When it
znachi stavame dvama i az sam taka![]()
![]()
Първоначално написано от zagrijena
Честито вече си тийн![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
мда....Първоначално написано от Jumbie483
I LOVE YOU MARY JANE!!!
То и тия хора от филмите си имат проблеми, вероятно по-лоши от твойте. Голямото благосъстояние изисква големи грижи и проблеми, но ги предпочитам пред това да съм беден, но да съм спокоенПървоначално написано от zagrijena
![]()
И все пак, без противозаконна дейност, без наследство, без омъжване за богаташ и без да спечелиш от тотото, малко хора успяват да стигнат до това. Или са много хитри, или много умни и са ги приели някъде.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
И аз мн пъти си мисля такива нещаАми като пораснеш, ако ти се отвори късмета, може и да живееш на такова място ...
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Точно така. Напълно те подкрепям. Все пак не всичко е в парите...а и в крайна сметка няма такова нещо като идеален живот. Затова се радвай на всичко, което притежаваш и не прекалявай с филмитеПървоначално написано от nicolepcd
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
аз искам да имам къща с двор. вътре да не е най голямата гъзария, но да си имам всичко необходимо. Не искам да съм супер богат, нито беден.
ако ще искам нещо до ще е басейн, компютър и другото е квот децата вече поискат.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пФФ .. Филми .. де да беше толко лесно.. Иначе защо не .. ако се трудиш много много имаш шансове за такъв живот
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
И какво...? Всеки иска да живее по-добре.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Това не е вярно дори и да имаш всичко това ти пак ще искаш още нещо донякъде затова се казва че пълно щастие нямаПървоначално написано от manichka_14
Хубаво е да си мечтаеш, но когато забравиш за реалността става лошо. Щом искаш да имаш хубав живот, сядай си на задника и с повечко труд може и да успееш да сбъднеш мечтата си. (:
според мен не трябва да се отчайваш още от сега както казват хората животът ти едва сега започва![]()
![]()
Може това което чувстваш да е моментно и на мен ми се е случвало
Така че спокойно и никога не казвай че не можеш,когато си упорит можеш всичко
![]()
ami koi ne iska da nqma problemi ? , no za6to ne se zamisli ako ima6e vsi4ko tova koeto iska6 nqma6e problemi ...nqma6e da moje6 taka da my se radva6 ..pak nqma da ima za kvo da jivee6 6toty vis4ko ima6 ...nqma da ima za kakvo da se trydi6 ... spored men 6te e nqkvo bezrazli4no ...1,2 sedmici 6te ti e dobre ama posle .... daje i problmite 6te ti lipsvat![]()
Бъди щастлива с това което имаш и го оценявай.Недей да си мечтаеш за живот като във филмите,защото това не се случва на всеки.Огледай се,виж какво имаш и бъди благодарна,защото сигурно има хиляди деца,които са много по-зле и мечтаят да имат като твоя живот.НЕ бъди неблагодарна![]()