.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82

Град
    Перник
    Скъпа,прекаляваш с филмите.Вместо да гледаш един филм два часа,отвори един учебник да научиш нещо.Ако наистина искаш този живот,трябва да се потрудиш!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Няма идеален живот.
    Но все пак,ако си решила,че искаш да постигнеш нещо в живота-сядаш си на задника и си учиш уроците.Друг начин няма .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Не си мисли ,че тяхния живот е пълен само с хубави неща.Всеки има тайни и проблеми Радвай се ,че имаш приятели до себе си и ,че имаш семейство.Все пак съм сигурна ,че майка ти и баща ти се опитват да направят и невъзможното да се чувстваш добре и искат да си щастлива.Помисли си за моментите ,в които те са на работа и се връщат уморени ,за да можеш да си купиш нещо Помисли си за всичко хубаво ,което си преживяла в училище с приятели си помисли дали ако не бяха тези проблеми ,щеше да бъдеш същия човек.Дали би могла да се сближиш с приятелите си толкова?Дали щеше да разбереш ,че те са истински?
    Живота е прекрасен - просто гледай розовото

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Идеалният живот никога не е толкова идеален. Човек трябва да се радва на това, което има и да се стреми да успее да постигне повече. Но съвършено нещо няма.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

абе мн се влияеш от американските тийн филмчета но всичко зависи от теб дали ще го имаш!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ако се стегнеш, ще можеш да осигуриш такъв живот на децата си
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    България

,,Дай на човек всичко, което той желае, и само след минути той ще почувства, че това не е всичко.’’

от Имануел Кант
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Re: Днес се събудих и осъзнах нещо :(

Цитирай Първоначално написано от zagrijena
    Случи се нещо мн странно.. Събудих се и осъзнах,че животът ми не ми харесва. Изведнъж започнах да си мисля как искам да живея другаде, например като във филмите - красива къща, басейн, колело,което да карам спокойно из квартала. Училище без проблеми, по-добро бъдеще Иска ми се да бях родена на такова място стана ми супер мъчно, че никога няма да имам този идеален живот

Супер фен Аватара на nymphadora
    такъв свят има само във филмите

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN

,,Дай на човек всичко, което той желае, и само след минути той ще почувства, че това не е всичко.’’

от Имануел Кант
    Много вярно!
    [i][b]When it

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Е и аз искам ама няма...факта,че нямам идеален живот нито ме притеснява нито бих променила нещо...к'вото ми е писано т'ва ще е.Ще чакам и ще видим какво ще стане,ще давам каквото мога,но няма да се преуморявам хаха...
    И ай не баламосвайте с т'ва учене колко вишисти работят някви мизерни работи и едва свързват двата края...Учи и ще имаш идеален живот...как не.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    такъв свят има само във филмите
    Трябва обаче да ценим това,което имаме...На всички понякога ни омръзва от скучното ежедневие и искаме нещо по-различно и т.н. Няма идеален живот,дори във филмите...!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    А мислиш ли,че някой някога ще го има?Идеялният живот е един мит.Мислиш си,че сега имаш проблеми...изчакай докато започнеш самостоятелен живот.Но не се оплаквай,защото така се живее в истинския свят-с трудности и проблеми.Винаги ще ги има,но това не означава,че човек трябва да се предаде.
    Един хубав живот е този,който е изживян с любимите ти хора.
    ...А иначе живота е гаден-погледнато реално.От нас зависи как ще го направим поносимо гаден.

"Всички сме в канавката,но някои гледат към звездите."
    Какво да кажа!?Просто ти каза всичко, което мисля и аз По-умно мнение отдавна не бях чела =) Евала =)

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Защо мислиш, че никога няма да го имаш. Ако сега се хванеш да учиш здраво можеш след 12 клас да влезеш в някой университет в Америка или там перфектното място .. Не трябва да си така песимистка..
    +1 найстина ако учиш здраво може и да получиш този живот за който мечтаеш
    +1
    И аз си мечтая да живея другаде.Смятам да изпълня тази мечта (:

Супер фен

Случи се нещо мн странно.. Събудих се и осъзнах,че животът ми не ми харесва. Изведнъж започнах да си мисля как искам да живея другаде, например като във филмите - красива къща, басейн, колело,което да карам спокойно из квартала. Училище без проблеми, по-добро бъдеще Иска ми се да бях родена на такова място стана ми супер мъчно, че никога няма да имам този идеален живот
    Някои нямат и това,което имаш ти,така че не прибързвай със заключенията

моят съвет е да се замислиш колко много деца има, които са мн по-зле от теб. Не се натъжавай от мисълта че не си се родила в богато семейство, а се радвай че не си на улицата, че имаш комп, топла вода и т.н.

Град
    Шумен
    А знаеш ли за какво съжалявам аз? Съжалявам, че никога няма да живея в свят, в който хората не са говна!

И при подобно се получи ама преди 1 година мисля че беше..
    [[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Защо да го нямаш? Ти сега градиш бъдещето си.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Идеалния живот не е интересен
    +1 ...че ако имаш идеален живот ..кво ?! ппф...

Е за тва толкова и обяснявах на сестра ми да проумее, че няма нищо интересно в скапаните амрикански филмчета за колежанчетата, които карат G-та, живеят в супер луксозни къщи и винаги са недоволни комплексарчета и интригантчета, а да си гледа нейния живот.
    Добре, че го проумя навреме.

няма такова място и няма идеален живот Само чуждият може да ти се струва идеален, но това не значи, че е такъв. Радвай се на това, което имаш и знай, че може би много хора им се струва прекрасно и биха ти завиждали за него.

дори и актьорите във филмите не са живели така като малки няма идеален живот трябва да се примириш

Еми,ако искаш този (според теб) "перфектен живот" защо не си го спечелиш сама?Учи,учи,учи,учи,намери си хубава работа и си готова.Ще си имаш и къща с басеин и колело и всичко.
    Човек винаги може да иска още и ако толкова много го иска-може да го постигне.
    Мързи те,нали?

Не си единствената .. С всеки изминал ден , живота ни показва хилядите си страни .. И понякога , когато се огледаш виждаш , че не си в тази в която би искала да си .. И аз искам да не живея този живот , който живея в момента .. но нямам смелост да го променя ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си