- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Днес се събудих и осъзнах нещо :(
Няма идеален живот.
Но все пак,ако си решила,че искаш да постигнеш нещо в живота-сядаш си на задника и си учиш уроците.Друг начин няма.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Не си мисли ,че тяхния живот е пълен само с хубави неща.Всеки има тайни и проблемиРадвай се ,че имаш приятели до себе си и ,че имаш семейство.Все пак съм сигурна ,че майка ти и баща ти се опитват да направят и невъзможното да се чувстваш добре и искат да си щастлива.Помисли си за моментите ,в които те са на работа и се връщат уморени ,за да можеш да си купиш нещо
Помисли си за всичко хубаво ,което си преживяла в училище с приятели си помисли дали ако не бяха тези проблеми ,щеше да бъдеш същия човек.Дали би могла да се сближиш с приятелите си толкова?Дали щеше да разбереш ,че те са истински?
Живота е прекрасен - просто гледай розовото![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Идеалният живот никога не е толкова идеален. Човек трябва да се радва на това, което има и да се стреми да успее да постигне повече. Но съвършено нещо няма.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
абе мн се влияеш от американските тийн филмчетано всичко зависи от теб дали ще го имаш!
Ако се стегнеш, ще можеш да осигуриш такъв живот на децата си![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
,,Дай на човек всичко, което той желае, и само след минути той ще почувства, че това не е всичко.’’
от Имануел Кант
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от zagrijena
![]()
![]()
![]()
Е и аз искам ама няма...факта,че нямам идеален живот нито ме притеснява нито бих променила нещо...к'вото ми е писано т'ва ще е.Ще чакам и ще видим какво ще стане,ще давам каквото мога,но няма да се преуморявам хаха...
И ай не баламосвайте с т'ва учене колко вишисти работят някви мизерни работи и едва свързват двата края...Учи и ще имаш идеален живот...как не.
Трябва обаче да ценим това,което имаме...На всички понякога ни омръзва от скучното ежедневие и искаме нещо по-различно и т.н. Няма идеален живот,дори във филмите...!Първоначално написано от nymphadora
![]()
Какво да кажа!?Просто ти каза всичко, което мисля и азПървоначално написано от SuNsEt
По-умно мнение отдавна не бях чела =) Евала =)
+1Първоначално написано от beti_niki
И аз си мечтая да живея другаде.Смятам да изпълня тази мечта (:
Някои нямат и това,което имаш ти,така че не прибързвай със заключениятаПървоначално написано от zagrijena
моят съвет е да се замислиш колко много деца има, които са мн по-зле от теб. Не се натъжавай от мисълта че не си се родила в богато семейство, а се радвай че не си на улицата, че имаш комп, топла вода и т.н.
А знаеш ли за какво съжалявам аз? Съжалявам, че никога няма да живея в свят, в който хората не са говна!
Първоначално написано от zagrijena
И при подобно се получи ама преди 1 година мисля че беше..![]()
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
Защо да го нямаш? Ти сега градиш бъдещето си.
+1 ...че ако имаш идеален живот ..кво ?! ппф...Първоначално написано от elsy
![]()
Е за тва толкова и обяснявах на сестра ми да проумее, че няма нищо интересно в скапаните амрикански филмчета за колежанчетата, които карат G-та, живеят в супер луксозни къщи и винаги са недоволни комплексарчета и интригантчета, а да си гледа нейния живот.
Добре, че го проумя навреме.
няма такова място и няма идеален животСамо чуждият може да ти се струва идеален, но това не значи, че е такъв. Радвай се на това, което имаш и знай, че може би много хора им се струва прекрасно и биха ти завиждали за него.
дори и актьорите във филмите не са живели така като малки няма идеален живот трябва да се примириш![]()
Еми,ако искаш този (според теб) "перфектен живот" защо не си го спечелиш сама?Учи,учи,учи,учи,намери си хубава работа и си готова.Ще си имаш и къща с басеин и колело и всичко.![]()
Човек винаги може да иска още и ако толкова много го иска-може да го постигне.
Мързи те,нали?
Не си единствената .. С всеки изминал ден , живота ни показва хилядите си страни .. И понякога , когато се огледаш виждаш , че не си в тази в която би искала да си .. И аз искам да не живея този живот , който живея в момента .. но нямам смелост да го променя ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.