- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте идеики
как може да накараш някой да ревнува по скайп?
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
като му покажеш хронология с друг
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
си тъпо ама много... нямаш си и предства колко, не смяташ ли че можеш да нараниш някой по този начин?
Raise your fist!
Ако не изпитва нищо към теб, не можеш да го накараш да ревнува по абсолютно никакъв начин...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Местожителство: Видин
Пуснато на: Нед Окт 26, 2008 3:21 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ако не изпитва нищо към теб, не можеш да го накараш да ревнува по абсолютно никакъв начин...
напълно подкрепям
sexa_na_kompleksa ...подписа ти много ме натъжаваВсеки път, като го прочета,ама кво да се прави-истината е жестока.
![]()
По темата:кажи му,че има някакъв,който те сваля,а ти не знаеш какво да му кажеш...Или де да знам,според мен ревността е много гадно нещо.![]()
Като му пуснеш емотиконка
с две целуващи се човечета
и му кажеш,че едното си ти,
а другото е Пешо Козара.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1 i si sloji6 na profila celyvki ili mn te lof ili nekvi takivaПървоначално написано от varnen4e
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ааа... забраи тея елементаризми. На човека ще му стане повече от ясно, че искаш да го накараш да ревнува! А това ще доведе до обратен ефект- ще реши, че се интересуваш твърде много от него.
Не можешСр, ама човека ако по принцип не е ревнив квото и да правиш няма да стане.А също така ако няма никво отношение към теб, пак нищо няма да стане
![]()
ами не му обръщай внимание
![]()
ако момчето има чувства към теб .. може да го накараш да ревнува кто си сложиш снимка с друг.. напишеш нещо на профила си или сложиш целувки за еди кой си.. пращаш му хронология и дурги
ако няма чувства - такъв начи няма .. в никакъв случай не можеш да накараш момче което не те харесва да ревуна .. още повече по скайп![]()
напиши си "Га шъ ми го туриш пак" и 100% ще ревнува тоя дето трябва...
Червно, дълго, клати се и се празни...