- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов от разтояние

hi all ami zna4i iskam da vi spodelq ami zna4i poneje maika mie ryskinq i vsqko lqto si hodim vav rysiq pri baba mi... ta zna4i bqh na 13 kogato s moite priqtelki otifohme vav edno u4ili6te tam igrahme voleyboll i pri nas doidoha 3 mom4etana sledva6tiqt den te pak doidoha i ednoto se zapozna s men ... taka v prodaljenie na 1 mesec kolkoto bqh tam vseki den ilizahme i si ptikazvahme s tqh
no doiod vreme da si tragvam ...daje ne si kazahme 4aoo... tova lqto pak otidoh t.e. ve4e bqh na 14. i polovina pak se sabirahme i prikazvahme nakraq kogato pak doide vreme da si targvame toi mi poiska skype sega vseki den si pi6em i toi mi prizna 4e ot kakto me e vidql me e haresal no ne mi go e kazal za6toto go bilo sram kaza mi o6te 4e mn mu bilo ma4no za men i iskal da me vidi mi to i az mai nego go haresvam ama ne sam sigorna v tova ako si hodq taq godina 6te govorq s nego i taka ta spored vas liobov na 1000 kilometri moje li da ima ...?
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...