- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов от разтояние
hi all ami zna4i iskam da vi spodelq ami zna4i poneje maika mie ryskinq i vsqko lqto si hodim vav rysiq pri baba mi... ta zna4i bqh na 13 kogato s moite priqtelki otifohme vav edno u4ili6te tam igrahme voleyboll i pri nas doidoha 3 mom4etana sledva6tiqt den te pak doidoha i ednoto se zapozna s men ... taka v prodaljenie na 1 mesec kolkoto bqh tam vseki den ilizahme i si ptikazvahme s tqh
no doiod vreme da si tragvam ...daje ne si kazahme 4aoo... tova lqto pak otidoh t.e. ve4e bqh na 14. i polovina pak se sabirahme i prikazvahme nakraq kogato pak doide vreme da si targvame toi mi poiska skype sega vseki den si pi6em i toi mi prizna 4e ot kakto me e vidql me e haresal no ne mi go e kazal za6toto go bilo sram kaza mi o6te 4e mn mu bilo ma4no za men i iskal da me vidi mi to i az mai nego go haresvam ama ne sam sigorna v tova ako si hodq taq godina 6te govorq s nego i taka ta spored vas liobov na 1000 kilometri moje li da ima ...?
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Абе писна ми от вас бе!Тва е 236257547864734596та такава тема!Идиоти!![]()
Спокойно![]()
Аз поддържам връзка от 15 000 км разтояние и да ти кажа се получава доста добре.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И как по точно се получава????Първоначално написано от scoobydors
Към авторката: една лятна авантюра вероятно не е зле, но не мислиш ли, че от лято на лято ще се променят нещата???
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
3а съжаление отговорът е ДА.Първоначално написано от HONDA
И аэ това лято иэживях нещо много хубаво,но там эапочна и там си остана.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Първоначално написано от HONDA
Ами получава се
Всичко започна на шега, но става вече два месеца се "опознаваме взаимно"
И според мен имаме бъдеще, въпреки че в момента е накрая на света.
Сигурно сега звуча тъпо (за някои хора) но само аз знам какво ми е и колко много го обичам !
П.П. Моля без критики. Когато един ден реша да пиша тема "Историята на една любов" тогава можете да ме критикувате на воля.
Сега не.
Любов чрез писмо е като целувка през стъкло... Такива разстояния.. и любов .. ай моля ти се...![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Ne!ne moje,ama ina4e za 1 lqto moje6 da go vzeme6 momuka,ama posle si4ko 6e oburka 6e vidi6![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Трудно е, ще се виждате прекалено рядко и едва ли ще успеете да се сближите достатъчно... Като не се виждате няма да можете да създадете онази близост която бихте имали ако бяхте по-близо... След време няма да знаеш как да се държиш с него, ще си забравила реакциите и маниерите му. Трудно е с това разстояние...
Разтоянието не е проблем за една любовна връзка ,най- важна е духовната обвързаност ,винаги може да се опознаете даже и по скайп ,и като се видите ще ви е много по- лесно ,вярно че само по скайпа нещата не стават ама за момента това е много добре че можете да си пишете и да поддържате връзка ,а със всяко виждане ще се опознавате все повече и повече ,докъто един ден не решите да се съберете заедно ,успех във връзката ви!
Шш Вие нищо не знаете. Мойта любов като е нз си колко светлинни години от Земята (намира се на Венера) . Общуваме по Скайп ама тя вика кога ще се видим и аз:"Еми когато направат достатъчно бързо превозно средство иначе ще умра заради тебе"
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Разстоянието и любовта са като огъня и вятъра - разпалва силната и угасва слабата![]()
И после ще ми викат някои хора, че било невъзможно. Айде моля ви сеПървоначално написано от fasta4e_f
П.П. Успех на тези твои приятели. Дано се обичат още дъъълго време
Разбира се,че може!Зависи от вас двамата,какво доверие си имате...Но щом още сте на етап харесване,за любов е малко рано.Но иначе е съвсем възможно да се поддържа такава любов.Както и преди съм писала в др теми по този въпрос-познавам две двойки,които вече са женени.Живеели са далеч един от друг,но после се събраха и сега са много щастливи заедно.Знам какво е да имаш връзка от разстояние.Колкото е хубаво,толкова е и лошо.Но тя не е за всеки.Трябва да имате силна воля и здраво сърце както и много търпение.
Хах... scoobydors спокойно.И а съм на твоето мнение,защото и аз имам такава връзка от една година.Първоначално написано от scoobydors
Винаги ще твърдя,че е възможно.
+1Първоначално написано от sasha_90
Животът е адът описан в Библията!
++Първоначално написано от sasha_90
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Всички други да си гледат работата !!!Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Към авторката - момиче не слушай мненията на страничните хора ,важно е какво мислите вие двамата ,но пак ти казвам че такава любов може да съществува!
Според мен неможе да съществува.. и т'ва еИма хора с подобни и сполучливи връзки но са много малко. Трябва много голямо доверие и т.н.. но при теб може и да се получи, знам ли.. И все пак според мен неможе
![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .
Противоречиш си.Хем казваш,че не можело,хем че имало такива хора...Първоначално написано от Макавели
Това,че се среща рядко,не означава,че не не може или не съществува.Просто не е за всеки и за това малко хора успяват да я подържат.А пък по-голямата част са скиптици,защото просто не са достатъчно силни за такъв тип връзка.Това е истината.
Абее... И аз съм същата... всяко лято си ходя с мама, само че в МолдоваИ там има момчетия, аресахме се с едно... Не общуваме често сега, докато сме далеч един от друг, но пък си ни е кеф, като сме заедно
Другото лято ще се видим, па ще видим кво ще стане... А иначе... естествено, че може да съществува такава любов... даже е много хубаво
Няма шанс да си омръзнете
Попринцип е по за хора, които не се впрягат много в любовни глупости...
Не очаквай звезди да ти сваля и не се учудвай ако някой ден те остави, защото не всеки може да издържи да "те чака"
Айде, успех
![]()
еlsy![]()