- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Похотливо излъчване
Някой момичета го имат това в погледа си.. Изглеждат някак перверзни.. Това се дължи повече на грима или...? Може ли всяка да го постигне и kak?![]()
Не е до грим според мен.Хммм,просто "тренирай" пред огледалото вкъщи различни погледи.И да,всяка може да го постигне.Във всяка жена се крие по една мръсницаГледай предизвикателно,с леко премрежен поглед,просто намери подходящото за теб.
Няма нищо общо с грима.
Който си го има си го има.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
да,точно така!Или го вадиш без да искаш този поглед просто ,защото ти е идва отвътре или не!Все пак може с малко тренировки да добиеш по-палав погледПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Ахахахаха...![]()
Първо,както ти каэа-някой си го имат в погледа.Просто такова им е иэлъчването.
Второ,дори да го нямаш,эависи от това как се чувстваш и как си настроена.Не може просто ей така за мацнеш малко "фатален" грим и да станеш "мис похотливост".
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Знай, че може да станеш за смях![]()
Момиче съм
Първоначално написано от merediana
+ =D>
тва си е до човека...
ето аз въобще не съм се опитвала да постигна този ефект,
обаче супер много хора ми казват,че имам перверзна физиономия..(T_T)
Не е до грим, не е тренировка. Или имаш подобно излъчване или не.
Зависи от излъчването на момичето и донякъде от формата на очите.
Не мисля, че може да се постигне с грим, но не е болка за умиране.
:P
E, ест че не е болка за умиране, просто ми беше интаз също го имам
![]()
![]()
Хах и на мен са ми казвали че ми е мн страшен погледа,един такъв первезен...ддз.И примерно като се загледам някаде просто ей така и ми викат : "Кви мръсотии ми мислиш пак? "или нещо от сорта.
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Първоначално написано от Sigrina
in defense of our dreams...
всичко е до човека
Оооо всички казват, че моя "гаден поглед" е "мръсен"
Според мен си е до цялотно излчване и до човека...не е до грима.
до самия човек е, няма нищо общо с грима. Имам приятелка, дето само да я погледнеш и веднага ще решиш че си мисли нещо первезно![]()
, незнам що ама такова излъчане има.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!