- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Обяснение:Как се слагат аватари и подписи? --> Тук.
Тва с подписите още не е оправено .. или аз съм индианец и съм толкова зациклила и не мога да сменя един подпис .. в което се съмнявам. Ако може хората които трябва да оправят тая работа ..да се стегнат. Новия форум е пълен SHIIIT много прехвален .. според мен старият си беше супер..поне можеше да намериш това което ти трябва. И колко човека ще трябва да се изредят и да питат какво става с легендарните настройки за да благоволите да отговорите. Ебати шибаната излагация за един от най-посещаваните тийн форуми.
Наистина хора,преди тийна беше по-добре кво толкова правите и не можете да оправите тъпите настройки. Колко трябва да се чака още? И защо не отговаряте на хората няма да ви извадим зъб ако отговорите!
И аз не мога да си оправя подписа. Вярвам, че скоро проблемът ще бъде решен .
Страхотен сайт: http://www.ma6inata.com/
Е, веротятно и аз не съм единствената!
Не знам как е изглеждал преди сайта (погледнах виедото и добих малко представа) и смятам, че наистина е подобрен към по-хубаво Не мога и да критикувам сегашния му вид, защото не съм от запознатите Не мога да намеря отговор на въпроса как да сменя подписчето? Но ако имате проблем с аватра, за да качите нов отивате на Потребителски профил->Настройки и вляво е аватара ви, ако имате такъв. За да сложите нов отивате на Choose File, избирате файла, пишете паролата два пъти долу и Запази. А за подписите модераторите може да сложат специален бутон, а още по-добре ще е ако примерно в коментарите сложат бутон за удебеляване, наклоняне и оцветяване на текста, също така и на подписите! Ще е чудесно! Иначе сайте е за 6-ца!
И аз не мога да си сложа подпис, а аватара ми който виждам във профила си не се показва във форума - супер сте... няма що.
Тъкмо щях да попитам как да си сложа подпис и прочетох последните мнения...
Подписа се сменя като пишете ЛС на мачока.
Тъкмо щях да питам как да си сложа подпис. Както ми се издигнахте така и ми паднахте в очите!!!
То да бяха само подписите, форума е неузнаваем в лошия смисъл на думата. Каква е тая администрация не знам, обаче и опциите при писане на мнения ги няма, подписите и всичко останало е зарязано... Прилича малко на.. Забравено от Бога всичкото тва. Хванато, недовършено и недъгаво.
Абе вярно, няма ли да се оправи поне това с подписите? От кога ни лъжете само
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не мен ми спича сайта като натисна за смяна на аватар, подпис или друга информация по профила, защо?
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
И тва вече не бачка, а админа нищо не може да направи. Поддръжката се осират. Подпис по начало си няма,а сега и аватара...преебано.
maDamn
Е,радвам се,че не съм само аз с този проблем...Някой отгоре беше писал,че се оправяло с лично съобщение към мачока,сега ще пробвам...
Не се оправя с лично съобщение,но ако пишеш на мачо,просто може да ти сложи подпис,какъвто го помолиш.
Преебана работа,няма ли кой да се свърже с поддръжката.
maDamn
Ох, още ли не е оправен този форум ?
Направихте един ъпдейт и го изоставихте....поне да работеше като хората. Доста функции не работят както трябва.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Пишеш на machoka лично съобщение
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
А сега как да си оправя подписа ?
> > > Ясно. ^
@machoka, погледни си само лс-то от мен, ако е възможно. Става въпрос за подписа
Мачиии изтрии си лстата
искам подпис моляяя те
Choose a life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television. Choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers… Choose DSY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit crushing game shows, stucking junk food into your mouth. Choose rotting away in the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself, choose your future. Choose life… But why would I want to do a thing like that?
моооооля те
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com