Цитирай Първоначално написано от lcl
Най-пълноценният източник - по-скоро НЕ. При термичната обработка голяма част от белтъчините се унищожават. И е киселинообразуваща, което значи органичните ензими при нея са унищожени. Обработката на месото в стомаха е между 4 и 8ч.

Това каква ти е фигурата не зависи само от вида храна. Едва ли месото те прави по-малко или повече стегната.

О3МК се съдържат и в зехтина, ядки, семена (ленено), яйчен жълтък.

За последното ти изречение те подкрепям на 100%.
това за киселинността не го знаех, тенкс за инфото
ми аз съм чувала и чела, че белтъчините изграждат мускулите, но разбира се не трябва да се изключва от менюто никой вид храна, за това съм много против нисковъглехидратните или протеиновите диети, които нашумяха, аз действам на приципа малко от това, малко от онова...съгласна съм, че за да имаш стегната тяло, не може просто да не ядеш това или да ядеш онова, всичко става със спорт, но трябва и някъв хранителен режим, все пак немисля, че ако по цял ден ядеш снакс, чипс, вафла, шоколад и тн. и после отидеш да тренираш примерно един час във фитнеса ще постигнеш желаните резултати, за добра фигура трябва комбиране на храната и спорта (лично мое мнение), не става само с едното
но не бива да се прекалява нито с белтъците, нито с въглехидрати, нито с мазнини, били те добри или лоши...аз лично гледам да комбинирам по равно от трите, май успявам горе-долу