Наистина забелязах 1 подобна тема.. но тя е на друг човек, друга история.. наистина ако сметнете темата за излишна - изтрийте я..
Та така.. историята е следната:
Харесах си адски много едно момче.. от около месец и нещо го харесвам, но това няма значение.. Та бяхме заедно с една компания.. където той се запозна с една мацка, която преждевременно се напи като кирка и му се натискаше и тнт.. и се забиха. После не се виждаха и чуваха около седмица, през която с него бяхме на екскурзия. Е там приятно прекарване, сприятелихме се повече и така.. аз му намекнах че го харесвам ии това беше.. Когато се върнахме той й предложи на нея да тръгнат и тя прие.. Те вече ходят от месец и нещо.. А на мен ми е адски гадно през цялото това време. Наскоро той й е намекнал за секс (мда тя ми е приятелка, забравих да спомена..). Тя е казала че е още рано.. абе един вид го е отрязала. А преди това аз излизах с него.. ей така само двамата.. седяхме от обед до вечер да си говорим само и той пак ме беше питал дали тя би му пуснала.
Той се вижда много рядко с нея.. а пък с мен се вижда всеки ден, приятели сме.. И също така се държо много мило.. някак.. по-специално от колкото с другите момичета. Едни приятели са го питали дали би тръгнал с мен ако скъса с въпросната и той е отговорил да.. но не знам дали да им вярвам, честно казано..
Аз наистина го харесвам много и.. не знам какво да правя.. и дали да се блъскам изобщо или да не се хабя за тоя дето духа..