.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Цикъл - "черна" кръв

Здравейте, ами днес ми дойде, обаче кръвта е адски тъмна никога преди не е била такава на 17 години съм (идва ми от 13 годишна възраст) Искам да отбележа също и че от както ми дойде за 1ви път никога не ми е идвало на 1 и съща дата ами се в разлика от 1/2 седмици) Та на вас сл,чвало ли ви се е такава тъмна направо черна кръв и гъста ?

Имаш проблем на който ние не можем да ти отговорим,потърси лекар той ще ти даде най-точен отговор
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    Имаш проблем на който ние не можем да ти отговорим,потърси лекар той ще ти даде най-точен отговор
    Отиди на доктор

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    цикъла никога не идва на един и същи ден (примерно 2 на единия месец и 2ри на другия) идва 20 дни по късно (примерно всеки 1ви четвъртък от месеца)

Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    цикъла никога не идва на един и същи ден (примерно 2 на единия месец и 2ри на другия) идва 20 дни по късно (примерно всеки 1ви четвъртък от месеца)
    На мен пък почти винаги ми идва на една и съща дата, и к'во?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    значи за това че ти закъснява е напълно нормално не се притеснявай организма в тези побертетни години се развива и се нормализира както е в случая за цикъла на него му трябва време да се нормализира и да ти идва на точната дата...на мен лично също ми закъснява с една седмица ама вече съм свикнала с това и не се притеснявам.....,а колкото до другият ти проблем не мога да ти помогна иди на гинеколог най-добре.УСПЕХ!

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    На мен пък почти винаги ми идва на една и съща дата, и к'во?
    тва,за цикъла изобщо не е вярно! и на мен ми се е случвало да ми идва на една и съща дата! .иначе кръвта става по тъмна към края на цикъла.. може и да не е нещо сериозно

мисля че ....това си е нормално..на мен също понякога кръвта ми е тъмна...но за всеки случай ти препоръчвам да идеш на лекар

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Според мен за тъмната няма за какво да се притеснява,ако кръвта и е по принцип по-тъмна ,пък и накрая на цикъла цвета се променя!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    ммм да и на мен понякога и в повече случеи ми закъснява и да кръвта към края на цикъла винаги е малко по-тъмна
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Ми на мен последният път као ми дойде и целият цикъл си го изкарах на кафява кръв.Бях на лекар и каза, че нищо ми няма, но след другия цикъл ще хода пак на контролен преглед.Мисля, че е нормално да имаш такава тъмна кръв понякога.Абе ако и другияр път си така се замисли за лекар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си