- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ахмед Доган
Тази вечер нещо ме избива да се чудя за някакви глупави неща...И се чудих защо тоя Доган управлява държава и не се е вясвал пред камерите почти никак. Аз лично само един път го бях видяла по време на едноминутно интервю преди месец по националната телевизия. Всеки говори за него, обсъжда, името му свързват с какво ли не. Имам чувството, че не е човек, а някакво свърсъщество, за което можем само да говорим, да предполагаме...кога ще се оправи тая държава? Толкова ли е "могъщ", че никой не може да го вкара в затвора и , по дяволите, не се ли намери един, който да убие него, а не някакви мафиоти, които честно казано ми изглеждат по-дребни риби.
Помниш ли думите му през 90та година?
Ще парафразирам, защото не помня как точно бяха.![]()
"Аз съм длъжен да накарам всички българи да следват мюсюлманската вяра и от тях да направя истински турци".
Нямам нерви това вече да го коментирам![]()
19 години на властДа си вземе почивка малко да видим и ние какво е живот
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Не се показва по телевизията,защото не може да говори...Има сериозен говорен дефект т.е фъфли и трудно ще му се разбере какво приказва![]()
кур за гадния резняк
Jebem te u usta, jebem te u oko
аз лятото го видях в Созопол, скромно си почиваше на яхатата с 3 палуби... обкръжен от охрана. Видях му и хотела, който е направен по модела на 1 дворец... няма човека пари. Това е проблема
Raise your fist!
RESPECT !Първоначално написано от gbemXVIII
![]()
щото ако се покаже шансът е ~ 66 % някой да му пръсне чутурата.
майната му, бе.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
5 века турци са ни управлявали и до ден днешен ни управляват.
Не ми е симпатичен много тоя, нито партията му.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride