.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Коледа и нова година

тази тема е посветена на всичко свързано с коледа и нова година-общо взето предстоящите празници.къде ще бъдете и с кого? на кого ще взимате подаръци? и подобни.тук може да съобщаваме или даваме съвет.
    не мисля че е рано просто защото подготовката и всичко изисква време и обмисляне-най вече за подбора на подаръците.
    ще напиша няколко въпроса който има желание може да отговори на тях иначе даваите свободни съчинения.е давайте вие сте.
    1.къде ще прекарате Коледа и нова година?
    2.с кой?
    3.ще подарявате ли подаръци на приятели и роднини на кои и какви по точно?
    4.мислите ли че на всеки който купите подарък ще ви уважи и ще ви подари и тои?
    5.как си представяте новогодишната нощ след 12 ?
    6.кой е най хубавия подарък или жест който някой може да ви подари?мислите ли че ще ви го подари някои и кои е той?

мн рано бе още от сега да се мисли

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA...
    мн рано бе още от сега да се мисли
    разбирам,но примерно искаш да идеш с приятели на хижа тогава даже може и да закаснееш затова писах толкова рано темата за да имаме време за всичко ...който има да каже нещо по темата да ще го напише.за който е все още рано да почака

na koleda shte sam s roditelite si vkbshti sigorno na nova godina nai veroqtno y edna fr shte si pravim kupon nastroenieto sled 12 shte e mn visoko sored men iii da shte podarqvam podaraCi na priqteli i rodnini nz oshte kakvo ne sam mislila...
    Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз още не съм се замисляла и не съм си правила кой знае какви планове...
    На Бъдни вечер ще съм си вкъщи с родителите си, а на Коледа на имен ден на вуйчо ми...
    Нова година вероятно ще съм с компания някъде.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Малко е раничко наистина...ама явно много обичаш коледните празници Иначе не съм мислила къде и с кого ще съм на Нова година, на Коледа ще съм си вкъщи с родителите ми, все пак това е семеен празник А на Нова година...идея си нямам, сигрно с приятели. Подаръци също не съм избирала, обикновено ги купувам на момента. Чакам зимните намаления Но ще купя на майка ми, на сестра ми, на приятелки, надявам се, че и те ще се сетят за мен
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Re: Коледа и нова година

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    1.къде ще прекарате Коледа и нова година?
    -Коледа сигурно в Габрово,а Нова година в някое заведение,вила или на домашно някъде из Силистра,в Кранево,в Габрово,във Варна или Добрич
    2.с кой?
    -с милото и компания
    3.ще подарявате ли подаръци на приятели и роднини на кои и какви по точно?
    -ЕСТЕСТВЕНО,че ще подарявам на нашите,на милото и на всички от компанията (общо около 21 подаръка ми трябват );
    -на милото мисля да му подаря сребърна гривна+червено вино (реколта 1994) в оригинална кутия+страхотна вечер с мен,но няма да издавам подробностите :P ,за момчетата от компанията по един STR8 черен (не ми се дават повече пари за тях)+плочка с пожелание или грамота,за момичетата - плюшена играчка+някаква сребърна висулка,а за нашите - още не знам

4.мислите ли че на всеки който купите подарък ще ви уважи и ще ви подари и тои?
    -По принцип МРАЗЯ да ми правят подаръци,така че се надявам да не получа много ,но със сигурност милото ще ми подари нещо голямо ,а тия от компанията ще ми подарят нещо сребърно,някакъв голям сувенир,някаква огромна плюшена играчка или уикенд за двама на някоя вила
    5.как си представяте новогодишната нощ след 12 ?
    -Миии идват да ме вземат с кола,после отиваме и вземаме двама познати,след това гаджето,пълним багажниците с алкохол,СД-та,фоерверки,алкални батерии и мини ДВД-та ... После отиваме във вилата/заведението/града,в който ще празнуваме и избухваме яко до сутринта
    6.кой е най хубавия подарък или жест който някой може да ви подари?мислите ли че ще ви го подари някои и кои е той?
    -Най-готиния подарък,който мога да получа са прегръдките и целувките на моето мило и огромния купон с компанията (който задължително ще продължи поне до 02.01.09г.)

Предполагам,че ще е така По принцип от сега започвам да мисля,защото до тогава може да изкупят подаръците,които съм намислила

Град
    Хасково
    1.къде ще прекарате Коледа и нова година?- амиии коледа у нас а нва година с приятели
    2.с кой?-приятели
    3.ще подарявате ли подаръци на приятели и роднини на кои и какви по точно?-дааа но н съм решил кви
    4.мислите ли че на всеки който купите подарък ще ви уважи и ще ви подари и тои? мне
    5.как си представяте новогодишната нощ след 12 ? мии пиян
    6.кой е най хубавия подарък или жест който някой може да ви подари?мислите ли че ще ви го подари някои и кои е той?- не знам... а и никой няма да ми подари кой знае кво.. не съм за подаръците... важното е да си прекарам супер
    ... no comment ...

Re: Коледа и нова година

1.къде ще прекарате Коледа и нова година? - Още не знам нищо.Но коледа сигурно със родителите ми, а нова година с приятели.
    2.с кой? - казах вече
    3.ще подарявате ли подаръци на приятели и роднини на кои и какви по точно? Ами иска ми се да подаря, но не знам... още нито какво, нито имам идеи.
    4.мислите ли че на всеки който купите подарък ще ви уважи и ще ви подари и тои? Не, не мисля.
    5.как си представяте новогодишната нощ след 12 ? .. не знам Мисля, че има време.
    6.кой е най хубавия подарък или жест който някой може да ви подари?мислите ли че ще ви го подари някои и кои е той? [color=red]Ами най - хубавия подарък, който мога да получа е това да съм с един любим за мен човек, но това няма как да стане така, че .. няма да получа желания подарък пФ

Вижте, Моля!

sladky2009
    Guest
    Искам мн сняг за Коледа и нова година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си