- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Коледа и нова година
тази тема е посветена на всичко свързано с коледа и нова година-общо взето предстоящите празници.къде ще бъдете и с кого? на кого ще взимате подаръци? и подобни.тук може да съобщаваме или даваме съвет.
не мисля че е рано просто защото подготовката и всичко изисква време и обмисляне-най вече за подбора на подаръците.
ще напиша няколко въпроса който има желание може да отговори на тях иначе даваите свободни съчинения.е давайте вие сте.
1.къде ще прекарате Коледа и нова година?
2.с кой?
3.ще подарявате ли подаръци на приятели и роднини на кои и какви по точно?
4.мислите ли че на всеки който купите подарък ще ви уважи и ще ви подари и тои?
5.как си представяте новогодишната нощ след 12 ?
6.кой е най хубавия подарък или жест който някой може да ви подари?мислите ли че ще ви го подари някои и кои е той?
мн рано бе още от сега да се мисли![]()
разбирам,но примерно искаш да идеш с приятели на хижаПървоначално написано от LiGlA...
тогава даже може и да закаснееш затова писах толкова рано темата за да имаме време за всичко ...който има да каже нещо по темата да ще го напише.за който е все още рано да почака
na koleda shte sam s roditelite si vkbshti sigorno na nova godina nai veroqtno y edna fr shte si pravim kupon nastroenieto sled 12 shte e mn visoko sored men iii da shte podarqvam podaraCi na priqteli i rodnini nz oshte kakvo ne sam mislila...![]()
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
И аз още не съм се замисляла и не съм си правила кой знае какви планове...
На Бъдни вечер ще съм си вкъщи с родителите си, а на Коледа на имен ден на вуйчо ми...
Нова година вероятно ще съм с компания някъде.![]()
Малко е раничко наистина...ама явно много обичаш коледните празнициИначе не съм мислила къде и с кого ще съм на Нова година, на Коледа ще съм си вкъщи с родителите ми, все пак това е семеен празник
А на Нова година...идея си нямам, сигрно с приятели. Подаръци също не съм избирала, обикновено ги купувам на момента. Чакам зимните намаления
Но ще купя на майка ми, на сестра ми, на приятелки, надявам се, че и те ще се сетят за мен
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
1.къде ще прекарате Коледа и нова година?- амиии коледа у нас а нва година с приятели
2.с кой?-приятели
3.ще подарявате ли подаръци на приятели и роднини на кои и какви по точно?-дааа но н съм решил кви
4.мислите ли че на всеки който купите подарък ще ви уважи и ще ви подари и тои? мне
5.как си представяте новогодишната нощ след 12 ? мии пиян
6.кой е най хубавия подарък или жест който някой може да ви подари?мислите ли че ще ви го подари някои и кои е той?- не знам... а и никой няма да ми подари кой знае кво.. не съм за подаръците... важното е да си прекарам супер![]()
... no comment ...
1.къде ще прекарате Коледа и нова година? - Още не знам нищо.Но коледа сигурно със родителите ми, а нова година с приятели.![]()
2.с кой? - казах вече
3.ще подарявате ли подаръци на приятели и роднини на кои и какви по точно? Ами иска ми се да подаря, но не знам... още нито какво, нито имам идеи.![]()
4.мислите ли че на всеки който купите подарък ще ви уважи и ще ви подари и тои? Не, не мисля.![]()
5.как си представяте новогодишната нощ след 12 ? .. не знамМисля, че има време.
6.кой е най хубавия подарък или жест който някой може да ви подари?мислите ли че ще ви го подари някои и кои е той? [color=red]Ами най - хубавия подарък, който мога да получа е това да съм с един любим за мен човек, но това няма как да станетака, че .. няма да получа желания подарък
пФ
Искам мн сняг за Коледа и нова година![]()
![]()