не можеш нищо да направиш
Може да поговориш с него на тая тема.Да кажеш какво чувстваш и че ти е гадно.Но не го поставяй пред избора "Аз или приятелите" ,щото ще загубиш...Доверие и по-малко ревност.Ако те обича и държи на теб(демек не само те харесва...),въобще няма й да обърне внимание на намеците на останалите,камо ли на бифшата си. Успех.Първоначално написано от Bee*
няя кво да напрайш чоек
Е не се отчайвай де...баси...2 мнения "Няма какво да направиш" и какво от тва?Аз пък мисля обратното и вече ти го написах.Първоначално написано от zelenooko_kote
![]()
Първоначално написано от zelenooko_kote
...Еми давай-ше помагам!...
Ама найстина,поговорете си на тая тема.Щото така да си мълчиш,просто няма смисъл.Поне му кажи какво ти е мнението.След като сте заедно имаш право да си го дадеш.
гоу гоу гърл... ако наистина го харесваш и искаш да си с него... не се отказвай от него само заради приятелите му... бори се за него... не се отчайвай...... излезте сами... и говорете.Няма смисъл на тебе да ти е кофти и да се ядосваш а той да не знае... говори с него и му сподели каквото те тревожи !
![]()
Желая ти успех !![]()
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy
Поговорете си,изяснете се.....и така![]()
Първоначално написано от Stuckyto
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
освен да си поговорите ..незнам друго :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от Stuckyto
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+954Първоначално написано от mynichka
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Хм ...казваш,че те харесва...От къде знаеш след като даже не те е заговорил?
Опитай се да намериш ситуация в която да го накараш да те заговори първо,ако си мислиш,че може и без това хвани си супер компанийка сватосай се с някой и ако те харесва ще му стане гадно покажи му това като намек и като види,че му отвърщаш на удара може нещо да стане.Знам,че звучи детинско ама...![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Като твърдиш,че го харесваш,не го отделяй от приятелите му.Той ще оцени това.
в момента те са по-важни от теб,зближи се не само с момчето,но и с въпросните приятели
haha abe momi4e otkade go izmisli tova 4e ne me e zagovoril,ne samo 4e govori ami i prez cqloto vreme dokato sme na daskalo e s men...prosto sme ot edin klas kvo da s epravi,no az fr. mu ne gi poznavam 6toto toi jivee v centara,a az v kraq na grada i to prosto nqma kak savsem druga taifa sa siПървоначално написано от roltirirang
+14725403975067067413067096 , питай го да излезете някъде с твоите и неговите приятелиПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Така: 1. Намекваш му ясно, че го харесваш та да е наясно и току виж направи някоя крачка към вашето "сватосване" 2. Ще се запознаеш с въпросната тайфа, 3. Ще бъдеш и с твои приятели та да не се чувстваш изолирана.
![]()
3 в 1![]()
В началото на темата си погледни какво си писала,второ като не ти харесва мнението ми не ме цитирай,трето имам си име,ако не го знаеш питай иначе обръщения като "момиченце,бебс,миличка,тая ,оная" са ми обидни.....съжелявам.Първоначално написано от zelenooko_kote
Аз ти казах,че понякога детинските неща действат.Щом го познаваш за какво ти е съвет по твоя случай тогава действай...?Не мога да разбера какво искаш да извлечеш с тази тема?
ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕНЗнам,че не съм аз човека за съветите) Както знаеш тихите води са най-опасни тъйче ,ако не искаш ядове бъди с него...Въпреки,че не одобрявам в класа да се обвързвам(лично мнение),след известно време се гледате дори и да не искате.
![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕНПървоначално написано от roltirirang
Знам,че не съм аз човека за съветите) Както знаеш тихите води са най-опасни тъйче ,ако не искаш ядове бъди с него...Въпреки,че не одобрявам в класа да се обвързвам(лично мнение),след известно време се гледате дори и да не искате.
[/quote]
of znam za tova si absolutno prava ma kakvo da napravq..ve4e e malko kasni4ko da spiram
ВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Докога ще слуша приятелите си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ti ne se bori6 za nego nqma koi dr da go naprai !Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Какво очакваш,приятели са му.
Ти не слушаш ли твоите?![]()
Нищо не можеш да направиш....не се опитвай да го накараш да избира между теб и приятелите му,защото така и самия той ще те намрази...всеки един човек зачита и се влияе много от мнението на приятелите си,нали все пак са му приятели....единственото,ко то можеш да направиш е да се опиташ да се харесаш на приятелите му,защото аз доколкото разбирам те не те харесват...![]()