- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него?
Забелязала съм, че от доста време едно момче от танците, с което не съм се запознала постояно ме гледа. Така от близо година. На една репетиция това момче ме погледна и след това повдигна полата на едно момиче, а на друга репетиция я прегръщаше. И на всичкото отгоре гледаше към мен. Преди да влеземе застана точно пред мен, аз седях на пейката, погледна ме и искаше да ми каже нещо обаче приятелите му го извикаха. Постояно ме гледа в очите, а и аз много го харесвам, но съм много срамежлива, за да се запозная с него и незнам какво да направя, за да се запознаем. Веднъж като се преобличах, той седеше близо до мен и пет минути ме гледаше. Друг път ме гледа тъжно и замислено. Моля ви помогнете ми!!! Какво да направя, за да се запозная с него?
Пффг... как ги мразя тея теми "Как да се запозная с него/нея"!
Отиди при него, усмихни се, подай му ръка и си кажи името. Не вярвам да се обърне и да избяга.
И какво му харесвеаш, че като във втори клас дига полите на момиченцата? А дърпа ли им плитките?
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Повдигни си полата и той ще се зарадва, ако прояви интерес се запознавате![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
ми щом тои само седи и те гледа маи ще трябва ти да поемеш инициативата..."Преди да влеземе застана точно пред мен, аз седях на пейката, погледна ме и искаше да ми каже нещо обаче приятелите му го извикаха."Сигурно и тои е срамежлив или просто са му по-важни приятелите.нзм
Все пак не e кои знае каква трудност да се запознаеш с някого,колкото и да си срамежлива.Поне веднъж поеми риска,а и нали вече знаеш че те харесва-едва ли ще те изяде!![]()
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Не се излагай,Първоначално написано от hugs_kiss
в твоя случай е лесно.
Предложи му да пиете по нещо
след танците,или пък
му покажи някоя стъпка![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Заговори го за нещо свързано с танците.
Питай го длаи му е лесно,как прави това-онова,от кога тренира...
И така по някое време ''а междудругото аз съм .... ''
Е това е тайното решение!Първоначално написано от Mr.Crowley
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ДааПървоначално написано от Bai Toq
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Танцувай с него,флиртувай с него,той ще те покани сам, ако има такива намерения, защото доста често хората си въобразяват разни работи...
ami pomoli nqkoq fr da te zapoznae ili otidi pri nego i go pitai,kak se kazva,vai,kolko e lesno
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми щом и двамата се гледате,време е някой да направи 1вата крачка не мислиш ли?какво срамно има в това да отидеш при него и да се запознаеш....така той ще разбере че и ти имаш някакъв интерес към него
отиди заговори го...питай го от колко време идва да танцува тук,някфи такива работи,после се запознайте,питай го за скайп,дали иска някой път да излезнете и всичко е уредено![]()