- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е с друга..
Наистина забелязах 1 подобна тема.. но тя е на друг човек, друга история.. наистина ако сметнете темата за излишна - изтрийте я..
Та така.. историята е следната:
Харесах си адски много едно момче.. от около месец и нещо го харесвам, но това няма значение.. Та бяхме заедно с една компания.. където той се запозна с една мацка, която преждевременно се напи като кирка и му се натискаше и тнт.. и се забиха. После не се виждаха и чуваха около седмица, през която с него бяхме на екскурзия. Е там приятно прекарване, сприятелихме се повече и така.. аз му намекнах че го харесвам ии това беше.. Когато се върнахме той й предложи на нея да тръгнат и тя прие.. Те вече ходят от месец и нещо.. А на мен ми е адски гадно през цялото това време. Наскоро той й е намекнал за секс (мда тя ми е приятелка, забравих да спомена..). Тя е казала че е още рано.. абе един вид го е отрязала. А преди това аз излизах с него.. ей така само двамата.. седяхме от обед до вечер да си говорим само и той пак ме беше питал дали тя би му пуснала.
Той се вижда много рядко с нея.. а пък с мен се вижда всеки ден, приятели сме.. И също така се държо много мило.. някак.. по-специално от колкото с другите момичета. Едни приятели са го питали дали би тръгнал с мен ако скъса с въпросната и той е отговорил да.. но не знам дали да им вярвам, честно казано..
Аз наистина го харесвам много и.. не знам какво да правя.. и дали да се блъскам изобщо или да не се хабя за тоя дето духа..
абе блъскай се, ако искаш, ама да видим кой ще духа
много са му прозрачни намеренията на младежа
Пича те възприема като приятелка вероятно.. а не като нещо повече.. а т'ва където са ти го казали приятели надали е вярно просто са го казали за да ти светне малко. Спри да си блъскаш главата заради хора които не се интересувам от теб и т'ва едруго к'во да ти кажа и аз незнам..
![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .
toi te vuzpriema kato priqtel tova e
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ееми.. шанс..![]()
![]()
Няма да се шашкаш само продължавай право напред и т'ва е !!![]()
Тупак Амару Шакур
Абе аз не се шашкам ама.. нз.. просто в момента адски мн съм луднала по въпросния пич.. а и всте ми приятелки казват, че той не е безразличен.. и хората от неговото обкръжение същото твърдят.. и аз си правя някви илюзии.. абе то глупавото си е глупаво![]()
Недей да си правиш илюзии.. осъзнай се и погледни реалноста![]()
Тупак Амару Шакур
Той те възприема,като приятел с който може да си споделя всичко.
Еми.. то така се започва, както казва един приятелПървоначално написано от crazygirl13
![]()
Е значи може да сподели и оная си работа. Кво толкова?Първоначално написано от crazygirl13
"(мда тя ми е приятелка, забравих да спомена..). " aami dosta golqma podrobnost shteshe naistina da zabravsih...i az sum si bluskala taka glavata obache sled tolkos liubovi i vruzki razbrah che priqtelstvoto e mnogo po-vajno ot lubovta....spored mene e taka...prosto ne mojesh da si predstavish kolko po-dobre se 4uvstvam s priqtelite si otkolkoto s choveka koito obichah i koito po kusno me narani ....PRIQTELSTVOTO na 1-vo mqsto![]()
Т'ва че приятелството си е приятелство и е важно вярно е !!
Но пък цял живот ли ще живееш само с приятелите си..![]()
Тупак Амару Шакур
ако не стане с едната,ще пробвам с другата.Мисля,че просто се чуди как да ебне някоя![]()
Първо за приятелството - абе не съм сигурна колко приятелство има и колко можеш да разчиташ на приятелите си в тези дни.. Не мога да определя кое е по-важно..но със сигурност в моята ситуация приятелството ми с нея не е приоритет. Не сме чак толкова близки.. а и всъщност най-добрите ми фр, компанията с която ходя изобщо не я харесва..
А иначе дали иска да ебне някоя.. еми не е точно така, щот иначе от както тя го отряза да я е зарязал вече.. щот пред нея е казал, че не е само за тва но просто му се искало или нещо подобно. Е да, тъпо звучи ама..
може би пак аз си правя някви изюзии..ее добра съм в измислиците..
![]()
Роден си с бъг, да те е*а.. с его на Господ и с мозък на амеба!
=]
Ти си моят ангел и моята звезда,
Ти си ми китарата и дясната ръка..
"Тя ми е приятелка"...като го чуя това ми идва да си легна от смях