- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo bihte napravili(kam momichetata)
Ta znachi vaprosat mi e sledniqt:Haresvate si nqkoe momche i iskate to da bade vashe.Kak shte go svalite,kakvo shte napravite?A mochetata moje da pishete kakvo bi vi nakaralo da badete s dadeno momiche?
първо темата е за раздел любов
второ има мноооооого стотици такива теми
трето пиши на кирилица бе
Ti kakvo razbirash pod dumata svalq.Vaobshte ne spomenavam dumata lubov taka che...I ako iskash da znaesh pisha na latinica zashtoto nqmam kirilizator ako znaesh kakvo e tova.Kompa mi ne e ot BG i ne mi priema programi za kirilizirane.Sega dovolna li si ili iskash da ti go speluvam vsicho bukva po bukva.Varvi da se zaqjdash s nqkoi drug ne s mene shtoto nishto ne sam ti napravila.Kato ti e krivo ne si go izkarvai na parviq sreshtnat.QSNO!!!!!!!!!!!!!!![/i]
Ако си хубава и се поддържаш ще идват сами при теб.Първоначално написано от ive_nceto
Незнам дали момчетата усещат,или аз така го правя,но щом си харесам някой винаи той прави първата крачка...
ive_nceto кво веднага почваш да се заяждаш,можеше просто да се извиниш,не е нужно толко грубо...и ти кво разбираш под думата сваля?Искаш да спиш с него ли?Щото ако е така съмнявам се да му е нужно кой знае колко навиване...просто пофлиртувай малко и ше го свалиш.
Не споменаваш любов, но не споменаваш и секс. Или за теб това са двете крайности(право е момичето, има милиони такива теми) Ок, няма да се заяждам
![]()
Така...ако харесам някое момче и искам да е мое, със сигурност няма да мисля как да го сваля. Ако не го познавам, ще се запознаем. Ще го попитам дали иска да излезем, така ще го опозная и ако си струва ще действам. А това да си наумиш точно определен начин да свалиш някой е много глупаво и детинско. Всеки човек е различен. На някой може да му хареса още на първата/втората среща да го пуснеш в леглото си, на други им харесва да си мила,нежна, загадъчна ... Трети би ги впечатлило чувството за хумор в дадения човек и т.н.
ne sam se nahvarlila parva(ama kakto i da e).I ne e samo sex-pri men nikoga ne e samo tova.Daje za men sexa ne e nai-vajnoto neshto.Mn rqko de stiga do tam.
Първоначално написано от vivteen
Темата не е тук, а и наистина има доста теми с такъв характер
Ползвайте търсачката, докато не я направим платена![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by miloto
т.1 от Правилника
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love