- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Притеснение..
Здр.Имам една госпожа в даскало..много особена
Строга,гадна ,всяваща респект и страх във всички учиници влючително и мен
Много се претеснявам от тази..направо като ме гледа и сякаш ще ме изгори жива
Проблемите ми идват от това,че пред нея немога почти да говоря,избягвам я ,а като съм около нея ми е много особено и претеснително и почвам да преглъщам
Да не говорим като ме изпитва да чета домашно.. ! Ту заеквам ,ту преглъщам
Напрао пародия ! Ама искам да спра да се притеснявам!Казвам си не е толкова страшна ,ама като почне да СъЪсСка (говори) ме побиват тръпкии ,както не само мен ,но и другите от моя клас
Как да спра да се притеснявам от тази госпожа
Найстина може да ви изглежда тъпа темата,ама е много неудобно да преглъщаш през целия час ! Дайте съветии как да спра да се претеснявам
PLS
Ах аз помня и ние имахме такава даскалица миналата годинаУжас и мен ми беше много притеснено около нея и все си забравях мисълта като ме дигне на дъската или пък да каже нещо по домашното
Само, че един ден (преди контролно) си казах, че ако трябва на луда ще се направя, но няма да бъде нейната. (Понеже на нея и доставяше голямо удоволствие да се страхуваме от нея) И по време на контролното дигнах ръка, тя дойде и почна да ми вика на главата, как мога да не знам такива прости неща, щела да ме прати при класната и всякакви такива глупости
![]()
Аз тогава макар, че почти треперех и гърлото ми пресъхна и казах, че е побъркана .. представяш си как реагира
![]()
![]()
![]()
Тогава като видяха всички, че не е толкова страшна и нищо няма да стане, като я обидиш, всички почнаха да я изкарват извън нерви. И тя в края на годината напусна
![]()
![]()
Та съвета ми е да и се опълчиш
![]()
Подкрепям,че не трябва да се страхуваш от нея,обаче не те съветвам да я обиждаш,ако е някоя проклетия и те намрази може цяла година да не те остави на мира и после да съжаляваш много.Има ги такива повярвай!Първоначално написано от Jumbie483
![]()
[i][b]When it
to4no takava e.. za tova tyrsq nqkakyf dryg na4inn znam li ?!She pochna da piq nevrolaksini veche
![]()
представи си я на тоалетната чиния,как има разстройство (=^.^=)
изпитан метод
нашата беше така, аз за това и завърших с тройка годината, само че от омраза не ми пукаше ... тогаваПървоначално написано от Little Woman
![]()
![]()
![]()
а момичето е препоръчително, дори задължително да не я обижда... просто да и покаже, че не се страхувакато за начало можеш просто да не пелтечиш, преглъщаш и там каквото друго правиш...бъди уверена и не се давай
![]()
ако бях с теб н а чина ще пазя от неяПървоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Първоначално написано от srpsko_1988
Да ,ама не сиМи аз искам да не пелтеча ,ама то си идва от душата
![]()
аз винаги .. се разбирам с даскалите .. по принцип не уча но се разбирам с тях .. много добре ... с такива не съм си имал работа .. но мисля че просто в някое междучасие трябва да си поприказваш с нея ... и да се извиниш за заекването си .. и ще видиш че и тя е човек ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<