Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
Ах аз помня и ние имахме такава даскалица миналата година Ужас и мен ми беше много притеснено около нея и все си забравях мисълта като ме дигне на дъската или пък да каже нещо по домашното Само, че един ден (преди контролно) си казах, че ако трябва на луда ще се направя, но няма да бъде нейната. (Понеже на нея и доставяше голямо удоволствие да се страхуваме от нея) И по време на контролното дигнах ръка, тя дойде и почна да ми вика на главата, как мога да не знам такива прости неща, щела да ме прати при класната и всякакви такива глупости Аз тогава макар, че почти треперех и гърлото ми пресъхна и казах, че е побъркана .. представяш си как реагира Тогава като видяха всички, че не е толкова страшна и нищо няма да стане, като я обидиш, всички почнаха да я изкарват извън нерви. И тя в края на годината напусна Та съвета ми е да и се опълчиш
Подкрепям,че не трябва да се страхуваш от нея,обаче не те съветвам да я обиждаш,ако е някоя проклетия и те намрази може цяла година да не те остави на мира и после да съжаляваш много.Има ги такива повярвай!