.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: problem

problem

Значи моя проблем е следния:
    Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременна,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително
    Обичам Андриан

Град
    в куза :)
    все още има малоумници

Re: problem

Цитирай Първоначално написано от baby2009
    Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременно,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително
    Бременно?Я кажи Вие от средния род с кви полови органи сте?

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    все още има малоумници
    казах ли нещо за такива коментари бе отговори просто с една дума а не да се праиш на важен
    Обичам Андриан

Re: problem

Цитирай Първоначално написано от jad3d
    Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременно,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително
    Бременно?Я кажи Вие от средния род с кви полови органи сте?

добре де сгрешила съм кво да направа
    Обичам Андриан

все още има малоумници
    казах ли нещо за такива коментари бе отговори просто с една дума а не да се праиш на важен
    Ами бременно си ако сте го правили без кондом.Ако сте го правили с кондом и е свършил пак в теб не мисля че си Направи тест или пии Ескапел около 30 лева струва хапчето

Винаги има вероятност да забременееш ако свърши в теб,дори и по време на цикъл.Вероятността е наистина много малка,но е възможно.

Цитирай Първоначално написано от ~SnOwDroP~
    Винаги има вероятност да забременееш ако свърши в теб,дори и по време на цикъл.Вероятността е наистина много малка,но е възможно.
    да но много малко ми тече и затова питах зашото не съм много осведомена по тоя въпрос
    Обичам Андриан

Град
    в куза :)
    все още има малоумници
    искаш комент, на ти го "ОБРАЗОВАЙ СЕ"

Mila napravi si test za da si sigyrna, no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash pri polojenie, che vse pak ti idva dori i da e malko
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Цитирай Първоначално написано от _eLITO_
    Mila napravi si test za da si sigyrna, no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash pri polojenie, che vse pak ti idva dori i da e malko
    да още утре ще си направя и благодаря че поне има хора които влизат на хората в положението
    Обичам Андриан

Nqma problem, vlizam ti v polojenieto zashoto i az znam kfo e da si pritesnena i tyk vuv foryma da se opitash da polychish nqkakuf savet i nqkoi pulni idioti misleshti che znaqt vsichko da se pravqt na tarikati... smeshnici No vse pak si napravi de
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Цитирай Първоначално написано от _eLITO_
    Nqma problem, vlizam ti v polojenieto zashoto i az znam kfo e da si pritesnena i tyk vuv foryma da se opitash da polychish nqkakuf savet i nqkoi pulni idioti misleshti che znaqt vsichko da se pravqt na tarikati... smeshnici No vse pak si napravi de
    е да човек се учи докат е жив а не да се правиш на велик и всезнаещ
    Обичам Андриан

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не си бременна
    Има 100000000 теми по въпроса, затова тази ще бъде заключена
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си