- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem
Значи моя проблем е следния:
Днес ми е последния ден от цикъла тече ми много много малко,правих секс с приятеля ми и той свърши в мен.Дали има вероятност да съм бременна,аз мисля че не но искам и вашето мнение за да съм по скойна.Искам сериозни хора да ми отговорят а не да ми се бъзикат и т.н!! Благодаря предварително
Обичам Андриан
Бременно?Я кажи Вие от средния род с кви полови органи сте?Първоначално написано от baby2009
казах ли нещо за такива коментари бе отговори просто с една дума а не да се праиш на важенПървоначално написано от Yallama
Обичам Андриан
Първоначално написано от jad3d
добре де сгрешила съм кво да направа
Обичам Андриан
Ами бременно си ако сте го правили без кондом.Ако сте го правили с кондом и е свършил пак в теб не мисля че сиПървоначално написано от baby2009
Направи тест или пии Ескапел около 30 лева струва хапчето
Винаги има вероятност да забременееш ако свърши в теб,дори и по време на цикъл.Вероятността е наистина много малка,но е възможно.
да но много малко ми тече и затова питах зашото не съм много осведомена по тоя въпросПървоначално написано от ~SnOwDroP~
Обичам Андриан
искаш комент, на ти го "ОБРАЗОВАЙ СЕ"Първоначално написано от baby2009
Mila napravi si test za da si sigyrna, no spored men nqma za kakvo da se pritesnqvash pri polojenie, che vse pak ti idva dori i da e malko![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
да още утре ще си направя и благодаря че поне има хора които влизат на хората в положениетоПървоначално написано от _eLITO_
Обичам Андриан
Nqma problem, vlizam ti v polojenieto zashoto i az znam kfo e da si pritesnena i tyk vuv foryma da se opitash da polychish nqkakuf savet i nqkoi pulni idioti misleshti che znaqt vsichko da se pravqt na tarikati... smeshniciNo vse pak si napravi de
![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
е да човек се учи докат е жив а не да се правиш на велик и всезнаещПървоначално написано от _eLITO_
Обичам Андриан
Не, не си бременна
Има 100000000 теми по въпроса, затова тази ще бъде заключена![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love