- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ..Бременна съм
Днеска разбрах че съм бременна. Страх ме е да кажа на наще защото те ще ме убият. Долкото до гаджето ми... той иска да запазим детето но аз не го искам за тва искам да попитам дали някой от вас незнае нещо дето мога да направя за да ми падне детето. Не ми предлагайте да утивам при гинеколог за аборт тай като за там ще ми трябватпари което значи че ще трябва да кажа всичко на мама и татко а мен ме е страх да им кажаа. За тва тарся друг изход. Моля да ми помогнете. Много е спешно. Благодаря предварително
Na kolko godini si mila ?
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
17
Финансова подкрепа ли търсиш ? И да намериш, как ще обясниш на вашите отсъствието си навсякъде тъй като след аборта ще се възстановяваш ...
Ne opira spored men vuprosa samo do finansova gledna tochka, pri polojenie che nqma 18 ti ne mojesh da napravish abort pri genekolog, no i ti kaza che ne iskash.. apuk az ne vijdam po kakuf dryg nachin moje..![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Ако някой знае нещо което мога да направя за да ми падне бебето нека ми каже.Това искам. Някой да ми каже начин да ми падне бебетоПървоначално написано от Yallama
Първоначално написано от slav4et0o0o
![]()
най-добре поговори с ваще колкото и да те е страх...просто няма как
а друг начин който пък хич не е хбав някой да те обуха едно хубаво в корема...ама не го прави...По добре поговори с ваще.
btw...така става като не се земат предпазни мерки![]()
![]()
А приятелят ти на колко е?И как така очакваш да ти "падне" бебето?
Напротив мога.. но за целта трябва да кажа на родителите си че сам бременна а мен ме е страх да го направя за тва тарся друг изходПървоначално написано от _eLITO_
Помисли си добре...
Дали си струва да убиваш детето...и какви могат да бъдат последствията...
Ако с приятеля ви сте сериозни се замисли дали не можете да отгледате детето след като той го иска...
Иначе...само аборт може да махне детето.
Няма друг начин...
Попрочети за самата процедура и премисли хубаво нещата...това не е болест или нещастие...това е детето ти,което навярно вече има нокти на ръчичките....
И ако все пак решиш да го махаш говори с майка си,тя ще те разбере... и побързай,защото това нещо в теб расте с всеки изминал ден и става човек!
В кой месец си бременна ? Мисля че в ранен стадий плода може да бъде премахнат без абортне съм сигурен
Не ползвахте ли чорап???
Приятеля ми е на мойта вазраст и аз като него искамдетето но ме е страх да кажа на родителите си. Пак аз като им кажа че сам бременна те няма да ми дадат друг избор освен да махна детето и плюс тва те сигурно такав бои ще ми хварлят че няма да е нужно после да ходя при гинеколог за да правя абортПървоначално написано от sexita
В парвия месец сам.. няма още месецПървоначално написано от Yallama
май може да се махне плода, потърси из нета може да намериш нещоПървоначално написано от slav4et0o0o
оле ужас как може да не искаш едно малко сладко бебенцеаз че съм на 15 някои ден ако стане някоя беля с моя приятел въобще няма да помислим за аборт..(точно за това говорихме вчера) незнам как може да има такива момичета,апък приятеля ти е супер пич щом иска бебенцето
![]()
бебето не може да падне... искаш или не искаш трябва да говориш с вашите, най-малкото защото си непълнолетна.
Тогава говори с родителите на гаджето тиПървоначално написано от slav4et0o0o
ти добре ли си...или се базикашПървоначално написано от Rofl4e
едно дете на такава възраст проваля целия ти живот... Аз например мисля първо да завърша, после пак да уча, да направя кариера да намеря човек който да обичам и чак тогава да правя деца. Някаде 24-25 годишна....Ама дете на 15 да ми каже че иска дете на тази възраст или се базика или не е добре
![]()
А на автора ще кажа...поговори с ваще
Не се знае и те как ще го приемат... Но за всеки случай е сигурно че ще го приемат по-леко от мойте родителиПървоначално написано от sexita
казаха ми че ако почна да пия противозачатачни докато сам бременна имало вазможност да ми падне детето.. някой знае ли дали е вярно
БЕБЕТО НЕ ПАДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не - няма да убиеш плода по този начин, най-много да родиш дете с увреждания !
Страх те е да не ти се карат и да не те бият???
ми неможа ли да се страхуваш като правихте бебето???
ее какви неща се случват постоянно в този живот, възрастни жени немогат да забременеят а го искат от цялата си душа....а то се случва на млади момичета без да го искат![]()
![]()
...Станалото - станало...гледай напред и мисли как ще се измъкнеш от това положение.Че си на 17 не е толкова страшно...страшното е че приятеля ти също е на 17Ако беше по-голям може би нещата щяха да се развият по по-добър начин.Въпреки че и това е много относително.НО НАЙ-ВАЖНОТО от цялата история е че приятеля ти е до теб!!!!! покрай цялата суматоха да не забравиш да отбележиш факта,че той е отговорен човек, макар и едва на 17.
и в крайна сметка говори с вашите...това е моят съвет...след първоначалният шок, бой и т.н. те ще ти дадът най-адекватно мнение!!! НЕ забравяй, че те НЕ са ти врагове...и те са били на твоите години....
Направи си още един - два теста!!!! Понякога дават грешка!!!!!!!!
дори и теста да греши на мен вече ми закаснява с цяла седмица... и досега никога не ми е закаснявало толкожа мн.. обикновенносамо ден-два
+1...във всички случай трябва да отидеш на гинеколог и да кажете или на твойте или на родителите на гаджето ти.....и стига с тва падане на бебето ,че чак звучи смешно...Първоначално написано от the_hottie
Шофирай разумно - стигни жив!