.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 202
    Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    po temata-Mila avtorke,az nqma da ti davam porednite suveti za ginekolozi,tesove,dali da kaje6 ili ne,nito puk 6te te ubejdavam dali da ostavi6 deteto ili ne.Prosto 6te ti kaja 4ast ot svoqta istoriq kato s tova ne celq da ti vtulpq nqkakvo re6enie,a prosto da spodelq i do nqkakva stepen da te uspokoq.

S nastoq6tiq mi saprug preminahme prez adski mnogo trudnosti,za da si izvouvame pravoto da sme zaedno.kato zapo4nem prez moite roditeli(koito se okazaha nai-malkata grija,minavame prez mqstoto,na koeto i dvamata rabotihme i sblusuka na interesi,koito suzdadohme varhu dr hora s na6ite otno6eniq,prez poboi6ta,gonitbi i kakvo li ne ot tezi lica,ta nakraq i do sud se stigna).kakto i da e,ne tova e vajnoto.bqhme ubedeni,4e TRQBVA da sme zaedno.az bqh na 16,a toi na 24-kogato vsi4ko zapo4na.na 17 i ne6to zabremenqh i tova se okaza edinstveniq variant nie da ostanem zakonno zaedno kato pone se oturvahme ot suda,no ne i ot drugite prepqdstviq.re6ih,4e iskam tova bebe,za6toto to be6e NA6ETO beb4e i na 18god rodih prekrasno mom4ence....nito za mig ne sujalih za izbora si.Da,fakt e,4e rodih predi da zavur6a 12klas,no sled kato bebeto se rodi,zavur6ih obrazovanieto si.proletta ne uspqh da se podgotvq za kandidat-studentskite izpiti,za6toto beb4o be6e mn maluk,no sledva6tata prolet opredeleno 6te kandidatstvam i opredeleno mislq,4e 6te me priemat.umna sum,v u4ili6te vinagi sum polu4avala nai-visokite ocenki,tova 4e rodih na 18 ne me pravi po-malko dostoen 4ovek.imam uspehi,razvivam karierata si makar i na tazi vuzrast.ot skoro se zanimavam i s nova profesiq.u4eneto ne e na zaden plan--naprotiv!Suzdadohme zdravo i stabilno semeistvo,6tastliva sum s muja si,sus sina si,s ne6tata,koito mi predstoqt.Nqma da spra da se razviva,opredeleno i detenceto ne e pre4ka-absolutno nikakva!Kogato ima6 hus i cel v jivota,namira6 na4i da q postigne6.Slava Bogu muja do men e stabileni dosta po-golqm ot men,4esto puti me "vkarva" v praviq put,kogato se izgubq i se po4uvstvam "ne4ovek" samo,za6toto sum napravila tozi izbor.Roditelite mi estestveno bqha susipani,no sega obojavat malkiq 4ovek i go bogotvorqt!
    Ta tova e maaalka 4ast ot moqta-na6ata-istoriq.
    Sega sum na 19 i 2meseca,sus saprug na 27 i mom4ence na 1god i 2meseca,s vuzmojnosti za razvitie,koito izpolzvam do dupka i opredeleno sum 6tastliva.Jivota mi ne e sprql,ne sum se li6ila ot priqteli,ot zabavleniq,ot emocii,ot izlizaniq,ot lubov,ne sum se li6ila i ot bude6teto si!
    Znam,4e vurvq napred,sigurna sum v 4oveka do sebe si,znam,4e moga da psigurq na deteto si 6tastlivo detstvo,4e ima na kakvo dda go nau4a,4e moga da go vuzpitam.
    NO ima edno golqmo NO-za da napravi6 ne6to podobno(v rolqta na mladata maika),trqbva da si sigurna v partniora si.ako togava,kogato zabremenqh,ne bqh sigurna,4e supruga mi 6te e s men,4e 6te pazi semeistvoto si,4e 6te obi4a i uvajava i sled kato rodq,a ne 4e 6te sum igra4ka v rucete mu,otdelno da mi osiguri nqkakva finansova stabilnost-ako ne bqh sig v tezi ne6ta,nqma6e da rodq.za6toto ne e stra6no da si mlada maika,stra6no e da si MLADA SAMOTNA maika!
    Pojelavam ti uspeh i te podkrepqm vuv vsqko tvoe re6enie,za6toto tova re6enie-da rodq misslq,4e be6e po-trudno otkolkoto ako bqh re6ila da napravq abort.Budi silna i uverena,kakvoto i da re6i6-jivota e pred teb,vsi4ko 6te si doide na mqstoto!
    Да и моята сестра забременя на 17 и решиха с нейния приятел да го запазят.Нейния е на 24,тя още е на 17 но вече го роди.Роди се едно прекрасно момче преди 2 месеца и ни дари с голямо щастие.Всички му се радваме и обичаме.Макар преди това наще да се притесняваха за нея.Сега е 12 клас.Миналата година изкара,като частна ученичка и мина сега и остава само тази година и завършва.Сега си живеят заедно с малкия и са добре.

hottie
    Guest
    Браво на всички успяли мамчета

Град
    Roma, Italia
    Браво darla_f,но ти си имала подкрепата на съпруга ти и сама казваш: "Slava Bogu muja do men e stabileni dosta po-golqm ot men,4esto puti me "vkarva" v praviq put,kogato se izgubq i se po4uvstvam "ne4ovek" samo,za6toto sum napravila tozi izbor",а едно момче на 17 години какво може да осигури на едно дете,та самият той е още дете.Той още не знае накъде отива,какво ще прави с живота си,камо ли дете да отглежд, че и да възпитава.
    А към авторката: Аз не ти давам съвет,просто това е моето мнение.Ти сама най-добре знаеш как да постъпиш.Успех! \/ :
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Повече от фен
    Мила, според мен е най-добре да кажеш на вашите, много си млада за да родиш.Те предполагам не живеят в саксия и предполагат, че правиш секс.По-добре да ти се покарат малко, но ще ти помогнат, повярвай няма друг , който да ти помогне повече.Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Браво darla_f,но ти си имала подкрепата на съпруга ти и сама казваш: "Slava Bogu muja do men e stabileni dosta po-golqm ot men,4esto puti me "vkarva" v praviq put,kogato se izgubq i se po4uvstvam "ne4ovek" samo,za6toto sum napravila tozi izbor",а едно момче на 17 години какво може да осигури на едно дете,та самият той е още дете.Той още не знае накъде отива,какво ще прави с живота си,камо ли дете да отглежд, че и да възпитава.
    А към авторката: Аз не ти давам съвет,просто това е моето мнение.Ти сама най-добре знаеш как да постъпиш.Успех! \/ :
    da,naistina si prav/a.nikoga ne bih postupila taka ako tatkoto e na tazi vuzrast,za6toto kolkoto i zrql da e i ulegnal za vuzrastta si,na nego o6te mu se jivee,divee,sega mu e vremeto da zaglejda hubavi momi4eta,a ne da se 4uvstva zavurzan s momi4e i dete.ne,4e tova da e na 27-28-30god e garanciq za pravilno mislene i sigurnost,no vse pak...nz,otnositelno e.v neinata situaciq i az ne bih rodila.za tova kazah,4e s razkaza si ne q naso4vam kakvo da napravi,dori ne q i suvetvam,prosto spodelqm ako taka po nqkakuv na4in bi moglo da i olekne,4e i na drugi momi4eta se e slu4ilo da zabremeneqt kolkoto neq.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дарла, разликата е огромна, защото момичето като му гледам изразяването е постъпило глупаво, а едва ли по любов. Да не говорим, че искат да имат дете, а нямат пари дори за аборт. Тук няма нито сигурност, нито стабилност......просто непредпазливост, завършила доста злополучно. В нейния случай детето ще е само пречка. Към авторката- в 1 от важните теми тук е описан медицинският аборт. Отиди на лекар и го питай за тази процедура и дали може да се приложи в твоя случай. Не чакай!!!! С всеки изминал ден усложняваш нещата. След това си вземи противозачатъчни и си карай с тях. Успех.

Аз вече взех решение какво ще правя. Ще ида следмалко да си купя още един тест за бременост да видя и той какво
    ще покаже и ако е полужителен просто ще седна и ще поговоря с мама.Тя най добре ще ме посаветва какжо да правя, а колкото до krem4et0 с приятеля ми сме от доста време заедно и много се обичаме... той се познава с родителите ми както и аз с неговите и по цял ден сме заедно. Времето вече ще покаже какво ще излезе от враската ни. Обмисля ме и вариант да си запазим детето.

Малее колко си заблудена и глупава.
    Това, че се кефиш на някаква твоя позната единичен случай не значи, че са така нещата!

Я си помисли, защо да речем холивудските зяезди и т.н. дето има тооолкоа успелли и напред с материала хора, дето въртят света имат деца даже след 30...

Е като искаш нека вще да изберат мъжа ти.. после ти да си го траеш. Те затова и едно време като са ги избирали родителите после жената винаги е била бита и е имала страха от мъжа си.. щото е брак по сметка и изгода.

МНого си малка и незряла... Имаш грешни впечатления за света и живота. Тези слуачи, които описваш ти са редки даже доста. Повечето пропадат. Или лапето не е щастливо или майката. Глупава работа.

Как лапе дето е родило на 17 и като стане на 24-5 и има 6-7 год лапе и има доста разходи по даскало и т.н. би могла да си купи жилище или да просперира с нещо.. забрави, освен ако не е някоя скъпоплатена..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Дарла, разликата е огромна, защото момичето като му гледам изразяването е постъпило глупаво, а едва ли по любов. Да не говорим, че искат да имат дете, а нямат пари дори за аборт. Тук няма нито сигурност, нито стабилност......просто непредпазливост, завършила доста злополучно. В нейния случай детето ще е само пречка. Към авторката- в 1 от важните теми тук е описан медицинският аборт. Отиди на лекар и го питай за тази процедура и дали може да се приложи в твоя случай. Не чакай!!!! С всеки изминал ден усложняваш нещата. След това си вземи противозачатъчни и си карай с тях. Успех.
    e prava si,de,az ne6to drugo da sum kazala-ne6to use6tam izkazvaneto ti oprovergava6t ton,a az ni6to ne tvurdq po vuprosa,4e da go oprovergava6!!!Za izkaza na momi4eto sum suglasna,za4udih se dali izob6to da pi6a tazi istoriq,za6toto vijdam 4e rabotata ne e kakto trqbva,no vse pak spodelqm,puk ako tq moje da si pravi izvodi-da gi pravi sama!

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Това, че се кефиш на някаква твоя позната единичен случай не значи, че са така нещата!

Я си помисли, защо да речем холивудските зяезди и т.н. дето има тооолкоа успелли и напред с материала хора, дето въртят света имат деца даже след 30...

Е като искаш нека вще да изберат мъжа ти.. после ти да си го траеш. Те затова и едно време като са ги избирали родителите после жената винаги е била бита и е имала страха от мъжа си.. щото е брак по сметка и изгода.

МНого си малка и незряла... Имаш грешни впечатления за света и живота. Тези слуачи, които описваш ти са редки даже доста. Повечето пропадат. Или лапето не е щастливо или майката. Глупава работа.

Как лапе дето е родило на 17 и като стане на 24-5 и има 6-7 год лапе и има доста разходи по даскало и т.н. би могла да си купи жилище или да просперира с нещо.. забрави, освен ако не е някоя скъпоплатена..
    Ако тука имаш предвид мен не наще са избрали приятеля ми а аз си го избирам. Мойте родители са против това което е било едно време родителите да изират мъжа на детето си за тва ме оставят аз да избирам. И се предполага че щом обмисляме да оставим детето значи имаме и добра финансова подкрепа. Щяхме ли в противен случай да обмисляме този вариант. Но преди всичко парво ще поговоря с мама. Според мен тя най добре ще знае как е по добре да постапя!

Град
    Sofia

абе ти си умствено изостанал...
    Situatin normal-All fucked up...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mila,az samo ne razbrah na kolko e priqtelq ti.za6toto ako e na 17-18-za kakva finansova stabilnost govori6?edno e toi da izkarva nqkakvi pari,a semeistvata vi da vi pomagat kogato e nujno(kato mladi roditeli),suvsem drugo e roditelite vi da izdurjat i teb,i nego i deteto.razhodite po edno bebe sa toooolkova golemi,4e ideq si nqma6.sled kato rodi6 ti i da iska6 pone 1god nqma da moje6 da izkara6 nikakvi pari,a 6te siak6 novi dre6ki i poddrujka-nali si jena vse pak!Ot kude spored teb 6te doidat tezi pari?!?!?!da rodi6 dete i da 4akate nqkoi da izdurja i vas i nego e mn po-bezotgovorno, ot tova da napravi6 abort dori!

Град
    Sofiя
    mila,az samo ne razbrah na kolko e priqtelq ti.za6toto ako e na 17-18-za kakva finansova stabilnost govori6?edno e toi da izkarva nqkakvi pari,a semeistvata vi da vi pomagat kogato e nujno(kato mladi roditeli),suvsem drugo e roditelite vi da izdurjat i teb,i nego i deteto.razhodite po edno bebe sa toooolkova golemi,4e ideq si nqma6.sled kato rodi6 ti i da iska6 pone 1god nqma da moje6 da izkara6 nikakvi pari,a 6te siak6 novi dre6ki i poddrujka-nali si jena vse pak!Ot kude spored teb 6te doidat tezi pari?!?!?!da rodi6 dete i da 4akate nqkoi da izdurja i vas i nego e mn po-bezotgovorno, ot tova da napravi6 abort dori!
    Поне преди това ако е работила някъде можеше да взима майчинство ама...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ tq taka ili ina4e 6te vzima 120lv ot durjavata(za6toto ne e rabotila),no tezi 120lv sa to4no 2 paketa pampersi i 2 kutii humana!

Има си варианти. Примерно можем и двамата да водим като частни ученици и той да работи и родителите ни да ни помагат. Сестра ми роди малка. Беше на 16. Сега вече е 20 годишна и е щастливо женена за бащата на детето си. Те сащо нямат голяма разлика в години. Само 2 години. И вапреки всички трудности пак оспяха. Нвиждам причина и ние да не осппем да се справим

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^aaaa to si vi e semeina tradiciq.e ok.No se opitva6 men da ubedi6,4e 6te se psravite.az ne se sumnqvam,vajnoto e ti da re6i6 kakvo da napravi6

^aaaa to si vi e semeina tradiciq.e ok.No se opitva6 men da ubedi6,4e 6te se psravite.az ne se sumnqvam,vajnoto e ti da re6i6 kakvo da napravi6
    По принцип когато кака забремення родителите ми го приеха мн дежко и я заключиха във вкащи и искаха да я приндут да направи аборт и може би тя от инат остави детето

Голям фен

Добре бе, защо не приемеш, че може би има и друга гледна точка освен твоята?! Че има хора с различни харектер, убеждения...? Да си зрял не означава да гледаш само себе си, ако впечатленията ти са такива. Аз също в изказванията си по темата винаги подчертавам това,
    че при масата хора не е така, както съм описала.

Ico_, предвид небивалиците тук, които мсе изписаха сметна, че аз съм изостанал, а...

Просто съм реалист

Всеки има право на изор. Важнорто е избора да е правилен.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14

Добре бе, защо не приемеш, че може би има и друга гледна точка освен твоята?! Че има хора с различни харектер, убеждения...? Да си зрял не означава да гледаш само себе си, ако впечатленията ти са такива. Аз също в изказванията си по темата винаги подчертавам това,
    че при масата хора не е така, както съм описала.
    Не бе не отричам, че има и други гледни точки. Казвам ти за 90% от случайте по света да речем в неизостаналите страни. Ти си знаеш кое е най-добро за теб, но това е по-трудния начин и роскован начин по принцип.
    Пък и какво усещаш от най-яките тий години освен проблеми.

Аз съм на това мнение. Повечето де Иначе успех в живота, ама мисля, че ще постъпиш по-правилно, ако мислиш по-различно.

Щото сега се получи нещо стил, че навиваш лапетата да раждат малки и млади, нещо против което има хиляди акции, презентации и т.н. да нсе предотврати това. Даже в училище ви учат да се пазите и ви раздават гуми да не ставате млади майка, а ти обратното.

Другото което е оргазнима не е особено готов физически на 17 да износва дете все още. До 18 год възраст, че някои и повече все още се развиват.
    Няма какво да добавя по темата вече. Но за мен не е правилно мисленето ти.

Голям фен
    Да, малко кофти, че прозвуча едва ли не като насърчаване от моя страна, но в крайна сметка като се замисля си е съдба. Ако правиш секс трябва да се пазиш, но при евентуално забременяване съм против абортите. За мен също в подобна ранна възраст е истинска лудост да пробваш да забременееш по собствено желание. Абе, една патка мислила мислила и умряла, оттеглям се да не стане и с мене така, че много взех да философствам

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дарла, докато съм писала мнението си, ти си пуснала твоето. Така, че всъщност противоречие няма. А авторката като е толкова сигурна в момчето си, да се съберат тя, той и родителите ИМ и да решат какво да правят. Едва ли щом отношенията ви са сериозни ще те убият.

А сестра ти като е забременяла на 16, на теб не ти ли дръпнаха 1 лекция за безопасен секс? то се е видяло, че работата разпусната и родителите ти ще стават баба и дядо на по 37-8 нееднократно.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Финансова подкрепа ли търсиш ? И да намериш, как ще обясниш на вашите отсъствието си навсякъде тъй като след аборта ще се възстановяваш ...
    Пълни глупости!!! След аборт се възстановяваш около 1, най-мн 2 часа и след това си тръгваш. Целия престой в болницата ти е най-много 3 часа.
    А за авторката - няма друг начин освен аборт.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

да обаче има опасност по късно когато вече иска дете да не може да забременее-аборта при първа бременност е опасен-може да остане бездетна

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Да,ако реши може да направи аборт,като отиде с единия от родителите,но след това ако искаш да си имаш дете може да стане много трудно,понеже 1 аборт = 7 раждания,но пък от друга страна си само на 17 и живота е пред теб,както и приятелят ти и се съмнявам да се чувствате готови за дете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си