.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 202
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^a ti,"maina",ne razbra li 4e otdavna samo selskite guzari okolo plovdivsko govorqt na "maina"

po temata-spored men avtorkata otdavna sprq da se interesuva ot temata si

Честито!
    Сега разкарай изчадието от себе си!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от darla_f

po temata-spored men avtorkata otdavna sprq da se interesuva ot temata si
    или просто не и харесват отговорите

The_iMMortal_f "Изчадие"?!
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на babity
    Какво поемане на отговорност е отглеждането на едно дете когато си на 15/16/17? Понеже отдавна вече сме извън конкретният случай, а говорим по - общо практиката показва, че и при хората, които се пазят стават грешки. Това, че на някоя си и е подплътен гърба с парички и може да си позволи да отделя финанси за мъсолан (не обичам деца, не ме съдете за израза) не значи, че с всички е така. Още повече, както казах финансите не са единственото нещо, което е необходимо за отглеждането на дете. Дали след години, когато вече порастналата тийнейджърка, родила на 17 си направи равносметка и види от колко неща е лишила детето си (за това колко е ощетила себе си няма да коментирам) и колко точно грешки е допуснала във възпитанието му, защото е била дете, което е отглеждало друго дете, ще е толкова горда от това, че е поела отговорност?

Дарла_ф, аз имам правото да говоря на който си искам и както си иска, а ти със сигурност не си човека, който може да ми държи сметка за каквото и да е. А специално за твоето изказване:
    ^a ti,"maina",ne razbra li 4e otdavna samo selskite guzari okolo plovdivsko govorqt na "maina"
    мога да кажа само: "Respect поздравява отворените: дръжте си тъпите коментари по форумите!!!"

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Честито!
    Сега разкарай изчадието от себе си!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    babity,na vseki moje6 da govori6 kakto si iska6,tova e neusporim fakt,no na men NQMA6 PRAVO da mi kazva6,4e sum si provalila jivota,kato sum rodila i da dava6 ocenki za MEN!!!na tova opredeleno NQMA6 PRAVO,komentirai slu4aq s avtorkata,ne moq!Na svetlinni godini si ot poziciqta da izkazva6 adekvatno mnenie!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от slav4et0o0o
    Ако някой знае нещо което мога да направя за да ми падне бебето нека ми каже.Това искам. Някой да ми каже начин да ми падне бебето
    Бебето не може да падне бе ... Леле не посещавате ли часове по биология бе .. Тва да не ти е круша да падне от дървото
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Plovdiv
    ЧЕСТИТО! ДАНО СА БЛИЗНАЦИ!

Град
    Самуеър...
    Цитирай Първоначално написано от Scrat
    От китайците най-малко да са 5 :d
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от kotora
    Те китайците с тея малки пишки нищо не правят. Всички са клонинги там, затова са толкова много...

Град
    Самуеър...
    Цитирай Първоначално написано от kotora
    Те китайците с тея малки пишки нищо не правят. Всички са клонинги там, затова са толкова много...
    то като гледам всичко им е малко... може би дори толкова малки че целите могат да влязат в нечия вагина
    Червно, дълго, клати се и се празни...

издразних се покрай спора на darla_f и babity
    babity, Ти не одобряваш човек да роди на 17 - ми ОК, това си е твое мнение! ама защо подяволите трябва да го налагаш и на другите??!?!? ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ ЖИВОТА СИ КАКТО СИ ИСКА... има толкова много различни хора, с различни разбирания и различни характери ...научи се да приемаш и чуждото менение,което е различно от твоето...за теб,това е правилно, но за друг не е...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LofYou
    Цитирай Първоначално написано от slav4et0o0o
    Ако някой знае нещо което мога да направя за да ми падне бебето нека ми каже.Това искам. Някой да ми каже начин да ми падне бебето
    Бебето не може да падне бе ... Леле не посещавате ли часове по биология бе .. Тва да не ти е круша да падне от дървото
    Гравитация

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    babity, Ти не одобряваш човек да роди на 17 - ми ОК, това си е твое мнение! ама защо подяволите трябва да го налагаш и на другите??!?!? ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ ЖИВОТА СИ КАКТО СИ ИСКА... има толкова много различни хора, с различни разбирания и различни характери ...научи се да приемаш и чуждото менение,което е различно от твоето...за теб,това е правилно, но за друг не е...
    Емоционалността ми много често се счита за опит за налагане на мнението, а един форум с начина на общуване, който ни предоставя, помага на моята емоционалност да изглежда иначе. Не мисля, че съм ограничила правото на някого да си изкаже мнението, нито мисля, че авторката чака на нисък старт за да разбере какво е моето мнение по въпроса, да го вземе присърце и да ме послуша. И все пак, мислиш ли, че авторката е готова за бебе?

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    Емоционалността ми много често се счита за опит за налагане на мнението, а един форум с начина на общуване, който ни предоставя, помага на моята емоционалност да изглежда иначе. Не мисля, че съм ограничила правото на някого да си изкаже мнението, нито мисля, че авторката чака на нисък старт за да разбере какво е моето мнение по въпроса, да го вземе присърце и да ме послуша. И все пак, мислиш ли, че авторката е готова за бебе?
    Очевидно авторката не е готова за бебе,защото :
    1) пита във форум как бебето и да "изпадне"
    2) приятеля и е на 17

Емоциолността ти найстина изглежда като опит за налагане на мнение

Град
    Sofiя
    Не е толкова важна възрастта,колкото да можеш да поемеш отговорност и да вземеш решение.А,ако оставяш бебето да имаш възможността да му осигориш добър живот.Но естествено,че не е желателно на 17-18 години да забременее едно момиче.Та това са едни от най-хубавите да не кажа най-хубавите години на едно момиче или момче.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Първо казвам: darla_f свалям ти шапка за това че си поела отговорността върху постъпките си.Второ съгласна съм навсякъде с мнението ти.Радввам се че си съумяла заедно с родителите ти и приятелят ти да вземете решение което е било правилно а 9 месеца по късно ви радва.
    Не може на 15/16/17 да разждат все още са деца за мен.Въпреки че аз съм почти на 21 все още ме е страх от това да имам дете и да поема отговорността а незнам какво остава за това девойче което пусна темата.
    Искам да направя само една забележка, не е тук мястото да си вадите кирливите ризи.Имам на предвид това че обърнахте всичко на спор.Живота не е игра, днес си на училище утре завършваш и докато се обърнеш живота те е грабнал а ти пък предварително си си направил план за него.Такова животно "план за живота" НЯМА ... Мислете с главата си колкото и грубо да звучи като си отваряш краката трябва и да мислиш че има вероятност да станеш мама...Много жени биха убили за да имат една рожба а тука чувам само АБОРТ...Девойко като си отваряш краката сега, сядаш и говориш с мама и тате това са хората който ще са винаги зад гърба ти и ще ти помагат!За това са родители ... Успех както на авторката така и на
    darla_f

Град
    В. Търново
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    От нас кво се очаква-да изродим бебето ли?
    Или да й хвърлим един бой за да й дойде акъла в главата ... И не само ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    aLoNe`In`ThE`dArK`f, blagodarq ti

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Не убивай детето!
    Поговори с ваще!
    Замисли се кой е виновен за да стане това?!
    Ако с приятелят ти сте щастливи заедно, това ще бъде една стъпка нагоре!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мен ми се иска да прочета мнението на авторката.Интересно ми е какво е станало.И то не, за да разбера 'клюката' ,а защото искам да видя решението й.
    Лично според мен 17 години е крехка възраст,в която не си сигурен какво искаш + това дали ще си с това момче и за напред?Той иска детето, но може ли да му усигорите добър живот?Ако да - давайте ,няма смисъл да го убивате ,но ако не сте сигурни ,че ще се справите, изобщо не пробвайте.
    Успех ,каквото и да решиш =)
    Успех и на Дарла =)

Град
    София
    samo selskite guzari okolo plovdivsko govorqt na "maina"
    Say da GoD daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn man

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ako ne si suglasen,moje6 spokoino da se izkaje6!

hottie
    Guest
    Хора няма какво да спорите, то не е само до години, ами и до характер и до зрялост и до какви ли не още не фактори!
    darla_f е силна жена(смея да кажа жена ) и е отгледала едно прекрасно бебче и е имала нужната подкрепа. Друго пък едва ли ще се справят. То си е индивидуално.

Ами ако не искаш да научават и да не се получат излишни усложнения ( защот от ва кеото разбрах че искаш да направиш е много опасно ) намери от янкдъе пари и отиди на гинеколог ... друго решение няма поред мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си