.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 202
    Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*
    Не убивай детето!
    Поговори с ваще!
    Замисли се кой е виновен за да стане това?!
    Ако с приятелят ти сте щастливи заедно, това ще бъде една стъпка нагоре!
    Стига с това "убиване", да плашите хората. Абортът е много по-добра алтернатива отколкото страдащо впоследствие дете ЦЯЛ ЖИВОТ, а даже тук става въпрос за два или три прецакани живота ако броим не само детето, но и майката.
    Какво значи да страда за цял живот? Ти добре ли си? От къде знаеш как ще му се развие живота за напред? Толкова примери има за преуспяли хора, живели преди да се реализират дълги години в трудно материално положение. Как можеш да лишаваш новия живот от шанс, под предлог, че ще му е трудно? Какво разбираш под трудно? Навремето как българите под турско са имали по 9-10 деца. Да не би да са били по-богати? Други били времената. Да! Няма да може да ходи на дискотека, да се напива, да пуши и да ходи по курви, защото няма да има пари за прахосване. Майката също ще трябва да води скромен начин на живот. Основното, което ги е страх всички жени, и заради което правят аборти, е това, че трябва да променят начина си на живот и да се лишат от абсолютно ненужни и даже вредни неща - губене на време по дискотеки, пиене, пушене, екстри като кино напр., и маса други подобни. И за да си запазите илюзията която наричате "хубав живот",сте готови да отнемете живот...
    Amantes amentes

Re: Помощ..Бременна съм

Цитирай Първоначално написано от slav4et0o0o
    Днеска разбрах че съм бременна. Страх ме е да кажа на наще защото те ще ме убият. Долкото до гаджето ми... той иска да запазим детето но аз не го искам за тва искам да попитам дали някой от вас незнае нещо дето мога да направя за да ми падне детето. Не ми предлагайте да утивам при гинеколог за аборт тай като за там ще ми трябватпари което значи че ще трябва да кажа всичко на мама и татко а мен ме е страх да им кажаа. За тва тарся друг изход. Моля да ми помогнете. Много е спешно. Благодаря предварително
    здравей,виждам положението ти не е розово,но да ти кажа насочила си се към нещо което може да ти съсипе живота,мъжете да гледат на теб като на прокажена а ти самата може и да си посегнеш един ден заради това което си намислила
    една позната,беше бремена и пометна след което не може да има деца никога през живота си заради помятането ,задари една детска глупост и един страш можеш да си съсипеш живота за цял живот да не кажа че можеш и да умреш,поради усложнения!
    моя съвет е намери 400лв направи аборт вашите няма да узнаят нищо ако ти е насочен за сутринта след 30 мин ще си свободна и до вечерта ще си ок няма да имаш проблеми малко ще ти е лошо ще те боли глава но ще си наред другия варянт е раждане но помисли как ще живееш и как ще го гледаш

Сега не е момента за упреци но се замисли че си на 17 и от тук нататък ти свършва "младежкият" живот !!!!!Ти заслужаваш да признаеш на родителите си.А щом от едно забременяване не можеш да се предпазиш,за какво отглеждане може да става въпрос??

Минах по същия път-няма нищо страшно.Не исках да си провалям живота още на 16г.Та аз бях още дете.Никакво раждане преди 28г.
    Отидохме в съседен град-до 3-та седмица дори не се пише,че е аборт,а някакъв вакум.Цялата процедура трае около 5 мин.,никаква болка,без упойка.Вкарват ти една много тънка тръбичка,която изсмуква това,което се е захванало за маточната стена-видях нещо наподобяващо сополи.Няма кръв.Здравната каса не го покрива-платихме 70 лева.След около месец ми дойде малко по-обилно от обичайното.

Дано съм била полезна с инфото!
    Успех!

Град
    Plovdiv
    А стига бе . Не мое си бременна.. АЗ съм бременен .

Те и сега циганите имат по 10 деца. Дай по твоята логика и ние да сме като тях. Но питаш ли ги как живеят? Ами тежко живеят.

Живот аз мога да ти създам, колко искаш. Мога да спя с по няколко момичета на ден - скоро би имало животи, колкото искаш. Какъв е проблема тогава с "отнемането" на живот преди такъв още да е започнал, след като такъв може да се създаде в неограничено количество? Човек още не се е родил, няма съзнание, просто нищо - това е като да откъснеш клон от дърво - много важно - ще поникне нов. Това не е като да отнемеш живота на човек, който е живял поне една-две години и е започнало да се оформя съзнание.

Ти за пример ли ми даваш, че българите под турско имали по 10 деца? Какъв е смисъла на това? Нито е имало съвременни предпазни средства тогава, нито култура е била на съответното ниво и също организацията на семействата е била такава, че е трябвала работна ръка. Ако няма деца, тогава пък на вече родените-старите им става тежко. И на тях им е по-лесно да си направят деца, та да им работят и да ги гледат на старини. Ама това, че щяло да им бъде тежко, това родителите не ги интересува - най-малкото, защото и техният живот е бил тежък и все още е, а те за по-лек не са и чували, че може да има. Моят баща, а и майка ми също, са имали тежко и трудно детство от днешна гледна точка. Изкараха си го на мен - баща ми прехвърли всичкия си товар върху мен и ме постави нарочно в същите условия, в които е бил той - искаха да ме изселят от нас, да ме накарат да работя непосилно. Идваше ми да го/ги убия, но не го направих, защото щеше да ми стане още по-тежко. Те пък знаеха за тази дилема и това им даваше увереност, че може да продължават в същия дух колкото си искат. В момента, в който престана да имам полза от тях, ще ги убия. Лошото е, че няма да си вземат поука, но за принципа. Принципът е като в казармата - старите юркат младите, а след това младите като станат стари и няма на кого да си го върнат, юркат следващите. Прави ли са да постъпват така - не знам, но те имаха пари, но предпочетоха да си ги харчат за себе си, а аз да съм в трудните условия, в които те са били. Това също е разбираемо - блъскали са здраво по времето на тежкия комунизъм и е нормално да искат да имат награда за това и компенсация за тежкото им минало и принципът беше "на мен кой ми е дал, та аз да ти давам на теб". Но все си мисля, че някак си този цикъл трябва да се прекъсне. И ние го направихме. Днес тийнейджърите живеят свободно и правят секс от момента, в който им се прииска, казармата доколкото знам също е отменена. Те и представа си нямат какво беше само преди 20 години. А ти с твоите предложения искаш да се върне старото време - хората да не си живеят живота, а да се мъчат цял живот, главно в бачкане и трудности как да свържат двата края.

Така, какво става с някой, който има трудно детство - превръща се в лузър и неудачник, той няма пари, а другите имат, другите имат гаджета, той няма, евентуално получава и психологически проблеми от това, което пък води до нови усложнения и неудачия. Ако успее да се измъкне някой ден от това положение САМ, то това става чак след 30-тата година най-рано. Евентуално на 40 може да е "щастлив" - ама какво щастие е това, след като най-хубавите години от живота ти ги няма и само ти си знаеш какво ти е коствало, за да преминеш през тях. Затова аз казах "цял живот". Колко пък много са преуспелите хора, които са имали лошо детство? И този успех само външен ли е за пред хората или е истински? Е, не е истински. Ето го Трифонов от телевизията - типичен пример - комплексарщина на макс. Сега си го изкарва на всички за това, че до 30-тата си година не е правил секс и е нямал пари, и понеже всичко това става в ефир, последствията са за целия народ.

Искаш да не ходят по дискотеки, да водят скромен начин на живот. А защо, какъв е смисъла? А мюсюлмани или поне религиозни християни не искаш ли да станат, та да им е още по-гадно? Дай им да четат библията - там пише всичко - и да не правят секс и да не мислят за това, и да не онанират, първо да се женят и след това секс само със същия човек, ама тогава пък идват децата и пак няма щастие... мъка, мъка. Ами не са се сетили да пишат в най-великата книга за психологическите проблеми, които стават вследствие на всичко това - е, на кой му пука, важното е да няма щастливи хора.

Голямо отклонение за този "малък" въпрос.
    Зависи какво разбираш под щастлив. Да се боцкаш и да пушиш трева прави ли те щастлив? Съжалявам, че си имал тежко детство и с оглед на това е логично да имаш такава позиция. Противник съм на религиите, по причини, които бих изразил в раздел Философия, а не тук. Имам само един въпрос към тебе: В крайна сметка съжаляваш ли, че си се родил?
    Amantes amentes

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от TEOAN99
    Минах по същия път-няма нищо страшно.Не исках да си провалям живота още на 16г.Та аз бях още дете.Никакво раждане преди 28г.
    Отидохме в съседен град-до 3-та седмица дори не се пише,че е аборт,а някакъв вакум.Цялата процедура трае около 5 мин.,никаква болка,без упойка.Вкарват ти една много тънка тръбичка,която изсмуква това,което се е захванало за маточната стена-видях нещо наподобяващо сополи.Няма кръв.Здравната каса не го покрива-платихме 70 лева.След около месец ми дойде малко по-обилно от обичайното.

Дано съм била полезна с инфото!
    Успех!
    da,procedurata e to4no takava.no po-4esto se pravi s upoika

hottie
    Guest
    Те и сега циганите имат по 10 деца. Дай по твоята логика и ние да сме като тях. Но питаш ли ги как живеят? Ами тежко живеят.

Живот аз мога да ти създам, колко искаш. Мога да спя с по няколко момичета на ден - скоро би имало животи, колкото искаш. Какъв е проблема тогава с "отнемането" на живот преди такъв още да е започнал, след като такъв може да се създаде в неограничено количество? Човек още не се е родил, няма съзнание, просто нищо - това е като да откъснеш клон от дърво - много важно - ще поникне нов. Това не е като да отнемеш живота на човек, който е живял поне една-две години и е започнало да се оформя съзнание.

Ти за пример ли ми даваш, че българите под турско имали по 10 деца? Какъв е смисъла на това? Нито е имало съвременни предпазни средства тогава, нито култура е била на съответното ниво и също организацията на семействата е била такава, че е трябвала работна ръка. Ако няма деца, тогава пък на вече родените-старите им става тежко. И на тях им е по-лесно да си направят деца, та да им работят и да ги гледат на старини. Ама това, че щяло да им бъде тежко, това родителите не ги интересува - най-малкото, защото и техният живот е бил тежък и все още е, а те за по-лек не са и чували, че може да има. Моят баща, а и майка ми също, са имали тежко и трудно детство от днешна гледна точка. Изкараха си го на мен - баща ми прехвърли всичкия си товар върху мен и ме постави нарочно в същите условия, в които е бил той - искаха да ме изселят от нас, да ме накарат да работя непосилно. Идваше ми да го/ги убия, но не го направих, защото щеше да ми стане още по-тежко. Те пък знаеха за тази дилема и това им даваше увереност, че може да продължават в същия дух колкото си искат. В момента, в който престана да имам полза от тях, ще ги убия. Лошото е, че няма да си вземат поука, но за принципа. Принципът е като в казармата - старите юркат младите, а след това младите като станат стари и няма на кого да си го върнат, юркат следващите. Прави ли са да постъпват така - не знам, но те имаха пари, но предпочетоха да си ги харчат за себе си, а аз да съм в трудните условия, в които те са били. Това също е разбираемо - блъскали са здраво по времето на тежкия комунизъм и е нормално да искат да имат награда за това и компенсация за тежкото им минало и принципът беше "на мен кой ми е дал, та аз да ти давам на теб". Но все си мисля, че някак си този цикъл трябва да се прекъсне. И ние го направихме. Днес тийнейджърите живеят свободно и правят секс от момента, в който им се прииска, казармата доколкото знам също е отменена. Те и представа си нямат какво беше само преди 20 години. А ти с твоите предложения искаш да се върне старото време - хората да не си живеят живота, а да се мъчат цял живот, главно в бачкане и трудности как да свържат двата края.

Така, какво става с някой, който има трудно детство - превръща се в лузър и неудачник, той няма пари, а другите имат, другите имат гаджета, той няма, евентуално получава и психологически проблеми от това, което пък води до нови усложнения и неудачия. Ако успее да се измъкне някой ден от това положение САМ, то това става чак след 30-тата година най-рано. Евентуално на 40 може да е "щастлив" - ама какво щастие е това, след като най-хубавите години от живота ти ги няма и само ти си знаеш какво ти е коствало, за да преминеш през тях. Затова аз казах "цял живот". Колко пък много са преуспелите хора, които са имали лошо детство? И този успех само външен ли е за пред хората или е истински? Е, не е истински. Ето го Трифонов от телевизията - типичен пример - комплексарщина на макс. Сега си го изкарва на всички за това, че до 30-тата си година не е правил секс и е нямал пари, и понеже всичко това става в ефир, последствията са за целия народ.

Искаш да не ходят по дискотеки, да водят скромен начин на живот. А защо, какъв е смисъла? А мюсюлмани или поне религиозни християни не искаш ли да станат, та да им е още по-гадно? Дай им да четат библията - там пише всичко - и да не правят секс и да не мислят за това, и да не онанират, първо да се женят и след това секс само със същия човек, ама тогава пък идват децата и пак няма щастие... мъка, мъка. Ами не са се сетили да пишат в най-великата книга за психологическите проблеми, които стават вследствие на всичко това - е, на кой му пука, важното е да няма щастливи хора.

Голямо отклонение за този "малък" въпрос.
    Циганите имат 10 деца??Моляяя??? Последната статистика показва, че на семейство циганите имат по 2,2 деца ! Което ще рече по 2-3 на семейство. Раждаемостта в цяла България е страшно ниска.

Повярвай ми.. не вярвай на всичко, което се казва...

Всеки ден виждам цели цигански семейства, които определено не са от 4.2 членно семесйтво... а х2, а не сме града с най-много цигани.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

hottie
    Guest
    Винаги има изключения, но статистиката е вярна. Може в едно семейство да има 7 деца, но в другото 0. Говорим за средно статистическа оценка.

Както и да е. Отклоняваме се спирам

[/quote]

има момичета,на които гаджетата им дават да пият бензин и ги ритат в корема...ама това е още по друга тема....[/quote]

Ужас! Как е възможна подобна диващина! Вие в кой век живеете, бе сексоправещи? Много сте отворени, ама такава ниска сексуална култура едва ли има другаде, освен при мангалите! Вие замисляте ли се какви съвети давате? Огромният процент от възрастни жени, които не могат да имат деца са с история като на това момиче - забременяване в ранна възраст, аборт (по един или друг начин), после неистови усилия за бебе, ама нъц! Който няма акъл, има яка гърбина да си носи последствията.
    А към момичето: щом се страхуваш от вашите, моят съвет е да отидеш при добър гинеколог (за целта трябва да си направиш собствено проучване) и с него да поговориш какви са ти вариантите, и ако той също те посъветва все пак да кажеш на родителите си, го направи! Но гледай гинекологът да не е само добър лекар, но и да е човек, с когото можеш спокойно да поговориш, без да се притесняваш. Рисковете от пиене на бензин, ритници в корема, пъхане на нещо остро и всякакви дивотии, та даже и от един нормален аборт, са огромни. Вероятността да се лишиш ЗАВИНАГИ от щастието да имаш деца е огромна! ЗАПОМНИ ТОВА! Казвам ти го с най-добри чувства. Ако предприемеш нещо, нека все пак да е аборт по всички правила на медицината. Разбирам, че на 17 години човек не е готов да отглежда дете, но и това е различно при всеки.
    И още нещо (в случай, че тръгнеш на аборт): задължително си направете (и ти и приятеля ти) изследване за кръвна група и резус фактор! Ако резус факторът ти е отрицателен, а този на приятеля ти положителен (за обратния случай няма проблем, т.е. ти да си "+", а той "-"), след аборта до 72 часа най-късно трябва да ти поставят ваксина "Анти Д гама глобулин". Тя се покрива от Здравната каса, но бъди сигурна, че няма да я получиш, затова трябва да си я набавиш предварително! Няма да ти обяснявам защо се бие (страшно е, ако не го направиш. При една бъдеща бременност нещата за бебето стават много опасни), т.к. може изобщо да не се стигне до това. Казвам го това, защото лекарите дори не уведомяват жената за това. Аз съм с отрицателен и ако не се бях интересувала, никой нямаше да ми каже. Така че съдбата на давещия се е само и единствено в негови ръце. Ако се намери добър човек да ти подаде ръка, това е само една щастлива случайност.

не мога да ти кажа дали да направиш аборт или не...има някои ,които и на 17 могат да бъдат отговорни родители,а други са си просто деца.това си е твоят живот.от една страна детето може много да ти обърка плановете ,но от друга... www.antiabort.free.bg
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Помисли си добре...
    Дали си струва да убиваш детето...и какви могат да бъдат последствията...
    Ако с приятеля ви сте сериозни се замисли дали не можете да отгледате детето след като той го иска...
    Иначе...само аборт може да махне детето.
    Няма друг начин...
    Попрочети за самата процедура и премисли хубаво нещата...това не е болест или нещастие...това е детето ти,което навярно вече има нокти на ръчичките....
    И ако все пак решиш да го махаш говори с майка си,тя ще те разбере... и побързай,защото това нещо в теб расте с всеки изминал ден и става човек!
    ti misi6,4e bebeto kato se napravi i hop-sled sedmica-dve ve4e ima nokti na ru4i4kite!!!Ta to ru4i4ki nqma o6te.....ne 4e momi4eto e kazalo v koi mesec e ama predpolagam 4e e suvseeeem rano!!!Nokti imalo!
    Абе...ти ли ще ми разправяш!
    Знаеш ли колко се дразня на такива малоумни и необмислени мнения...въобще...преди да ми противоречиш...земи та провери.

В началните месеци ембрионът се развива много бързо, поради което възрастта се изчислява от деня на оплождането (концепция). Това е т. нар. концепционна възраст на ембриона.

Яйце: Продукцията на концепцията през първите две седмици след оплождането се означава като яйце. Този период обхваща момента от оплождането до вгнездването на яйцеклетката в маточната стена. През по-голяма част от времето оплодената яйцеклетка е свободно подвижна в маточните тръби и в матката. Изхранването на яйцето става за сметка на хранителните материали, намиращи се в самата клетка.

Ембрион: Този пероид продължава от 3 г. с. до 8 г. с., смятано от деня на овулацията, или 5 до 10 г. с. от първия ден на последната менструация. Ембрионът е с дължина 4 – 5 мм. Сърцето е пропорционално по-голямо, отколкото съответства на размера на тялото. При ултарзвуково изследване може да се открият сърдечните пулсации. Налице е начален стадий на развитие на горните и долните крайници. Започва оформянето на пъпната връв. Ембрионът е с дължина около 22 – 24 мм. Главата му е значително по-голяма в сравнение с размерите на тялото. В този период са оформени ушите и пръстите на крайниците.

Плод: Периодът започва от 9 г. с. считано деня на овулацията. Характерно за този период е, че в плода вече не се оформят нови тъкани, а съществуващите до тогава структури нарастват и узряват.

III лунарен месец: 9 -12 г. с. (считано от първия ден на последната менструация). Дължината на плода е 7 - 9 см. В костите се откриват огнища на вкостяване. Пръстите на крайниците са ясно оформени и личат нокти Изявени са различията във външните полови белези.

Скъпа моя...вече втора година се занимавам с проект свързан с абортите...
    www.antiabort.free.bg Този сайт е мой и го правих миналата година.
    За да направя такова нещо мислиш ли,че не съм чела нищо...не...нямаш си на идея колко съм прочела и колко съм се интересувала и интересувам...защото продължавам да работя над това и не съм сама!
    Само не искам да ми спориш...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Az ne iskam da sporq s teb,za6toto ti si edin ot malkoto zdravomisle6ti hora v tozi forum,no zarodi6 na dve sedmici ne moje6 da me ubedi6,4e ima nokti>Primerno na dve sedmici,o6te ru4i4ki nqma oformeni,ti i nokti mu sloji!a po temata-to mina tolkova mn vreme ot kakto temata be6e pusnata,4e kakvoto i da e re6ilo momi4eto,po-dobre da se e orientirala ve4e,za da budat riskovete pri eventualen abort svedeni do minimum.
    P.S.-i smek4i tona si ako obi4a6,tova,4e si napravila nqkakva stranica sre6tu abortite i ima6 nqkakva ideq v tazi nasoka,ne ozna4ava,4e si izjivqla ne6to podobno i imenno tova ne ti dava pravo da mi durji6 takuv ton!

Хубаво...sry,ама много се ядосах...щот...да чета толко много за нещо,което е супер интересно и после някой да ми се изсмее на фактите...малко е кофти...

Тааа...
    Ембрион на 2 седмици няма как да го хванеш...
    Виж сега..първо чакаш да ти закъснее...което може да отнеме...3-4-5 седмици...дори 2 месеца за по-недосетливи "мами"
    После тест...ок...бременна съм.
    Докато се вайкам и пиша по форумите минава още време..поне 4-5 дена докато поразпитам за абортите.
    Да кажем,че вече има 2 месеца от забременяването...напълно нормалното време за да сме разбрали вече...
    Сега следва чичо доктор и назначаване на изследвания и после излизане на резултатите,назначаване на дата...
    Поне още седмица бавене...

Е смятай ти

Кво се карате като фусти, като в google и wikipedia всичко си го пише...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    spored men samo nai-nedosetlivata ovca(bez izvinenie) bi razbrala 4AK na vtoriq mesec 4e e bremenna,da ne govorim,4e togava ve4e opsanostite sled aborta sa mnogo po-golemi.abe spored men momi4eto otdavna zarqza temata si,a nie tuk o6te obsujdame

E така е...и само да кажа,че примерно майка ми е правила аборт малко след мен в 3-тия месец..едва са разрешили... за сметка на това е стерилна сега А майката на най-добрата ми приятелка е искала да прави аборт с нея,но на път за вкъщи е изгубила изследванията и после е било много късно за да правят нови и е оставила бебето и сега имам най-добра приятелка
    А майка и казва,че това е било божа работа и дори да е родила млада не съжалява...и че още настръхва като си помисли,че е могла да остане без дъщеря си...

та...и други познати и приятелки имам,които разбират за бременноста си по тва време...

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Скъпа моя...вече втора година се занимавам с проект свързан с абортите...
    www.antiabort.free.bg Този сайт е мой и го правих миналата година.
    За да направя такова нещо мислиш ли,че не съм чела нищо...не...нямаш си на идея колко съм прочела и колко съм се интересувала и интересувам...защото продължавам да работя над това и не съм сама!
    [/b]
    moite pozdravleniq...saitut ,koito si napravila naistina kara horata da se zamislqt ,zaslujava li si da se pravi abort...moga da kaja samo Bravo!
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

МАЛЕ КАКВА ИСТОРИЯ...
    http://bgbest.blogspot.com/ -Безплатна музика

http://bgbest.blogspot.com/ - Топ Скандалните жълти новини на България

http://bgbest.blogspot.com/

oo mila mn kofti taka no az ne sam chuvala za drug nachin osven abort i ne mislish li che oshte ti e ranichko za dete sig li si che shte poemesh tazi otgovornost vse pak i dvamata ste na 17 ne iskam da te uprekvam ama zashto ne ste izpolvali predpazni merki .. :S trqbva da se kosultirash s nqkoi blizak no shtom kazvash che vashte shte te prebiqt s edna duma nz bi trqbvalo da proqvat razbirane .. i da ne te uprekvat a da ti pomognat
    I'm the one Love me ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    има хапчета които ако си в първите дни на бременността може да се премахне детето ама не ги знам как им беше името

Град
    отвъд тилилейските гори....
    В кой ден (седмица) си, защото ако е станало скоро (до 7/8/ дни) можеш да пиеш противозачатъчни....поне така съм чувала, опитай
    Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....

Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Ами според мен ще е най-разумно да кажеш на ваще, да ти дадат пари за аборт, защото ако го родиш без те въобще да са знаели, че си бременна нещата ще станат много по-лоши...

Супер фен
    То ние тука си пишеемм....разнищтваме....
    то момичето вече роди братче....
    Стига толкоз....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си