- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ..Бременна съм
Незнам защо ти се вижда толкова невероятно тай като това че и двете се наричат душ гел не значи че садаржат едно и също нещо.. се имат няква разлика... и именно лекаря ми каза че развивам алергия от интимния душ гелПървоначално написано от darla
to4no p1k intimen NE mislq 4e trqbva da polzva6 sega, dori i da nqma6 alergiq.Първоначално написано от slav4et0o0o
Ne,mila,ne 4e go kazah s lo6o 4uvstsvo,prosto mi stana 4udno,za6toto intimniq ne sudirja tezi aromati i kiselini kato obiknoveniq,ni6to pove4eПървоначално написано от slav4et0o0o
P.S.-Some Girl za6to ne misli6,4e e dobre da izpolzva intimen sega?az mislq,4e poo zle 6te e ako izpolzva obiknoven(ne samo sled abort a i po princip!!!) makar,4e sled kato na neq intimnite ne i ponasqt,to e qsno 4e ne e dobre da gi izpolzva.az sum pravila abort i sled nego ne sum imala problem s intimniq si du6-gel.a obiknoven nikoga ne sum izpolzvala za tezi 4asti-e ot kakto napravih 13 vsu6tnost
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
za6toto e kozmetika-sadarja edin kyp ximikali. i naprotiv intimnite dy6 gelove sa kiseli tai kato estestvenata sreda na vlagali6teto e kisela s cel da ybiva bakterii.Първоначално написано от darla
^est,4e sa kiseli!!!nqmah v predvid,4e nqmat kiselina-nali tova im eintimnoto-dapoddurjat estestvenata sreda,kiselinata navlagali6teto.imah v predvid,4eobikn du6-gelove sudurjat kiselini,vredni zaintimnite 4asti,kaktoi kupi6ta izkustveni aromati i himii.tova,4eintimnitedu6-gelove bili "golqmata"himiq e absolutna glupost!Nadqvam seneginekolog ti q e kazal i ne toi ti e kazal4e e VREDNO da izpolzva6 intimen du6gelza intimnite si 4ast,za6toto v takuv slu4ai mojedase vurne v 1vi klas!6to zasuvur6enna prostotiq.Ponena tazi tema sme govorili dosta ob6irnosginekologa mi i NIKOGA tvurdenieto ti nemoje da bude vqrno!![]()
Tiesto-my God!
Добре бе хора вие май наистина не мислите!Казваш да знам,че трябваше да използвам презерватив да знам,че трябваше повече да внимавам ама като стане дума защо не го направихте?!Когато хората казкат предпазвайте никой не слуша- всички тръгват влечени от своите емоции,безотговорност и после искат помощ (след дъжд качулка).Може някой да каже ,че това всички го знаем но и може да кажем колко много в последните години се увеличил броят на младите майки...Ако трябва да дам съвет на авторката не мисля,че повторният тест много ще ти помогне.По добре посети генеколог.Може да те успокои,че теста е сбъркал или да те хвърли в тревога като потвърди бременоста.Във вторият случай искаш или не искаш ще трябва да кажеш на вашите,защото без аборт няма как" бебето да падне"!
![]()
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
ti mai ne si chela vsi4ki komentari.. ako gi beshe chela shteshe da razberesh che tozi problem ve4e sam go reshila i ve4e obsajdame drugo neshto... sashtoto vaji i za MELONПървоначално написано от van4encetyYyY
Иииууу
Това да се измиеш х*у или п*нтата само с вода си е жива ебавка с партньора.. блах
Квото и да си говорим само вода нищо не прави, пък и не дезинфикцира напълно.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Плати на някой да те удря мноо силноо в коремаа![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ако знаеш каква бухалка имам...
s.p_girl, Kurosava, оригинални сте просто....![]()
nqma smisal da ubivash deteto zaradi va6ta glupost eto 4e vie ste vinovni ne to a i ne govori s ba6ta si a s maika si pyrvo osta vi na neq da govori s bashtati kaji i nqkoi den mamo taka i taka s priqtelq mi pravihme sex i razbrah 4e sam bremenna NE UBIVAI BEBE ZARADI VA6ATA GLUPOST
iskai pari ot priqtelq ti za abort ,za6toto vse pak toi ti go e napravil ako ne ti dade kaji na va6te posle da ne s1jalqva6 [-o<
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
ne razbiram za6to vse o6te ima xora koito kazvat mnenie koeto ne e validno ve4e, pro4etete nqkoi predni mneniq predi da pi6ete.
mislq 4e malko promenq6 dymite mi, ne sam kazala 4e e vredno da se izpolzva intimen dy6 gel ili kakavto i da e dy6 gel, kazax 4e na men mi kazaxa sled kato napravix abort da izbqgvam parfumirana kozmetika-kato dy6 gelove primerno, 6tom sa mi go kazali zna4i ima za6to. kolkoto do ginekologa ti...ako e nqkoi ot tiq "lekari" v BG, izob6to ne priemam mnenieto na koito i da e ot tqx za validno, dostata4no glyposti sam 4yla i vidqla ot BG lekari.Първоначално написано от darla
obiknoveniq dy6 gel izsy6ava intimnite 4asti, i kolkoto za tvardenieto, to ne e moe i ne kazvai 4e nikoga ne moje da e vqrno, sled kato ne si proverila!
Поздравления...да...честита ти съвест!Първоначално написано от slav4et0o0o
а мнението на global сега го видях и не ми се занимава да и пиша като на някое малоумно същество...щото супер се ядосах.
Бийте си главите и се избивайте !
Като изгубиш нещо важно,ще разбереш за какво ти говора...но първо съзрей! Лек ви ден![]()
imenno za6toto obiknoveniq du6 gel izsu6ava,se izpolzva intimen,osven tova toi ne e parfumiran!!!Първоначално написано от SomeGirl
Tiesto-my God!
S nastoq6tiq mi saprug preminahme prez adski mnogo trudnosti,za da si izvouvame pravoto da sme zaedno.kato zapo4nem prez moite roditeli(koito se okazaha nai-malkata grija,minavame prez mqstoto,na koeto i dvamata rabotihme i sblusuka na interesi,koito suzdadohme varhu dr hora s na6ite otno6eniq,prez poboi6ta,gonitbi i kakvo li ne ot tezi lica,ta nakraq i do sud se stigna).kakto i da e,ne tova e vajnoto.bqhme ubedeni,4e TRQBVA da sme zaedno.az bqh na 16,a toi na 24-kogato vsi4ko zapo4na.na 17 i ne6to zabremenqh i tova se okaza edinstveniq variant nie da ostanem zakonno zaedno kato pone se oturvahme ot suda,no ne i ot drugite prepqdstviq.re6ih,4e iskam tova bebe,za6toto to be6e NA6ETO beb4e i na 18god rodih prekrasno mom4ence....nito za mig ne sujalih za izbora si.Da,fakt e,4e rodih predi da zavur6a 12klas,no sled kato bebeto se rodi,zavur6ih obrazovanieto si.proletta ne uspqh da se podgotvq za kandidat-studentskite izpiti,za6toto beb4o be6e mn maluk,no sledva6tata prolet opredeleno 6te kandidatstvam i opredeleno mislq,4e 6te me priemat.umna sum,v u4ili6te vinagi sum polu4avala nai-visokite ocenki,tova 4e rodih na 18 ne me pravi po-malko dostoen 4ovek.imam uspehi,razvivam karierata si makar i na tazi vuzrast.ot skoro se zanimavam i s nova profesiq.u4eneto ne e na zaden plan--naprotiv!Suzdadohme zdravo i stabilno semeistvo,6tastliva sum s muja si,sus sina si,s ne6tata,koito mi predstoqt.Nqma da spra da se razviva,opredeleno i detenceto ne e pre4ka-absolutno nikakva!Kogato ima6 hus i cel v jivota,namira6 na4i da q postigne6.Slava Bogu muja do men e stabileni dosta po-golqm ot men,4esto puti me "vkarva" v praviq put,kogato se izgubq i se po4uvstvam "ne4ovek" samo,za6toto sum napravila tozi izbor.Roditelite mi estestveno bqha susipani,no sega obojavat malkiq 4ovek i go bogotvorqt!
Ta tova e maaalka 4ast ot moqta-na6ata-istoriq.
Sega sum na 19 i 2meseca,sus saprug na 27 i mom4ence na 1god i 2meseca,s vuzmojnosti za razvitie,koito izpolzvam do dupka i opredeleno sum 6tastliva.Jivota mi ne e sprql,ne sum se li6ila ot priqteli,ot zabavleniq,ot emocii,ot izlizaniq,ot lubov,ne sum se li6ila i ot bude6teto si!
Znam,4e vurvq napred,sigurna sum v 4oveka do sebe si,znam,4e moga da psigurq na deteto si 6tastlivo detstvo,4e ima na kakvo dda go nau4a,4e moga da go vuzpitam.
NO ima edno golqmo NO-za da napravi6 ne6to podobno(v rolqta na mladata maika),trqbva da si sigurna v partniora si.ako togava,kogato zabremenqh,ne bqh sigurna,4e supruga mi 6te e s men,4e 6te pazi semeistvoto si,4e 6te obi4a i uvajava i sled kato rodq,a ne 4e 6te sum igra4ka v rucete mu,otdelno da mi osiguri nqkakva finansova stabilnost-ako ne bqh sig v tezi ne6ta,nqma6e da rodq.za6toto ne e stra6no da si mlada maika,stra6no e da si MLADA SAMOTNA maika!
Wows Darla! Evalata Mila Postypila sui mnogo smelo vyzhi6tavam ti se i se radvam 4e si 6tastliva makar da ne te poznavam znam 4e s tfoq ssyprug ste prekrasni hora a malkoto mom4ence e strahotno ! za syjalenie mnogo drugi momi4eta kogato razberat 4e sa bremenni i se depresirat i edinstvenoto reshenie koeto vzimat e abort ! toi ne e mnogo polezen hi4 daje nai dobrata priqtelka na mama napravi abort sega nemoje da za4ene noo vseki s organizma si
a po temata i az sym syglasna s mnogo hora ot foruma kaji na maika ti za towa tq moje da go prieme po spokoino ot ba6ta ti vse pak e jena ! aide mila i uspehcheta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a darla na tebe ti se vyzhi6tavam za smelata postypka to e kazano 4e 4ovek s um v glavata i psihi4eska sila moje da si napravi jivota ponosim ponqkoga prekrasen![]()
![]()
![]()
Има ли смисъл като няма значение
не съм чел дугите кво са казали но имаш време до 3тия месец няма как ще раждаш и до колкото знам има май някви хапчета нз но както и да го погледниш ПАРИ ще ти тряат
аз се възхищавам на теб. Имаше още една съфорумничка,кояо беше бременна и сигурно вече дундурка бебчо,но се изгуби... ти,тя и малко хора от форума са достойни за едно искренно "Браво!"Първоначално написано от macka_1912
Четете,преди да отговаряте.
Момичето отдавна направи аборт..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ДА МИ ПАДНЕ ДЕТЕТО![]()
![]()
![]()
майко милаа.... тая тема ако не е ебавкаа...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..