- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ..Бременна съм
poprincip ima momi4eta koito si zabivat ne6to ostro nav1tr no ne go pravi..... tova moje da dovede do ogromni kr1voizlivi i kakvo li o6te ne.......
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
абе ти си на 17...може този път да е различно...
на мой приятелки им се е случвало да им закъснее цял месец...а си имат редовен менсиз
послушай ме... купи си 2 шур чека ...
бъди 100% сигурна какво се случва и след това започвай да мислиш варианти как да се измъкнеш от положението...ДАНО теста да е сгрешил
има момичета,на които гаджетата им дават да пият бензин и ги ритат в корема...ама това е още по друга тема....Първоначално написано от my baby love
Можеш да се сърдиш единствено на себе си за това.Единственият начин е да кажеш на родителите си.Няма дргуг![]()
или просто мога да накарам някой да ме пребиеПървоначално написано от jad3d
Няма смисал да ми казвате че аз сам си виновна. Аз тва си го знам много добре. Но истината е че не ме е страх само от родителите ми а и от самия аборт. Просто знам че няма да мога да го направя. Сазнавам че не е и правилно да раждам оше сега. Прекалено малка съм. И в този момент сам и много обаркана и незнам вече какво да правя.Първоначално написано от jad3d
Ти май се бъзикашПървоначално написано от reni7o0o
За мен това е най- подходящата възраст да имаш дете... Защото организма физически е особено силен, защото образованието до 12ти клас, ако схващаш лесно е най- лекото и маловажното, защото когато тръгнеш да градиш кариера детето ти вече ще може да се оправя почти само, ако го възпиташ както трябва, защото след време и прапра баба може да доживееш да станеш. Разбира се, за това е нужно поне един от двамата да е с финансово стабило семейство, иначе всичко отпада.... Чудя ви се, ама много
Допреди 100 години никой не е пищял, женели са се след първия цикъл, сега под 30 изведнъж децата са като проклятие едва ли не.
![]()
Първоначално написано от Mirelchetoo14
Абе ти добре ли си![]()
![]()
Как на 17 е идеалната възраст.Та тя е 11 клас най-вероятно,а ако роди няма да си завърши средното,ти за каква кариера говориш???
Кариера трудно се прави и с висше,а ти искаш ей така да станат нещата.Мислиш повърхностно и не се вглеждаш в нещата за да разбереш колко сериозни са всъщност.
Има още мн да ти се променя мисленето,не вярвам след 3 години да искаш да станеш майка..Мъжът ти ли ще те издържа,той само да блъска, евентуално и да си пре*бе образованието и това ще е цял живот..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мъка, мъкааа..
Мирелче, това беше мега най-неподготвеното изказване.
Ако беше така както ти беше казала... мислиш ли че ти точно сега щеше да направиш това велико откритие.
Замисли се пак какво каза и колкое грешно то. ПЪЛНА противоположност.
По твоята логика момичето ще е добре и ще прави кариера, ама кой ще го гледа и изхранва тва бебе бе.. момчето дето няма 18 и няма работа ли? Ай сиктир, баси егоистката ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
_Kristin_, не е повърхностно, просто ми се струва реално, защото съм попаднала все в компания с деца от млади майки, родили ги преди завършването на 12ти клас... И всички са си напънали дупеца и са успели да завършат, да изучат и да прокопсат, като им е било по- удобно с поотраснали деца в зародиша на кариерите им. Е, както вече казах, ако няма финансова стабилност от бабите и дядовците наистина няма смисъл да се пришпорват нещата толкова рано, де. И до 17 ми остава 1 година всъщностПросто различни гледни точки... Единственото, което не харесвам на ранното майчинство е, че майката няма как да възпита детето особено добре поради оскъдния опит, а това си е голям минус.
Добре. Съвсем сериозно към авторката на темата :
Най-доброто нещо, което можеш да направиш като за начало е да отидеш на гинеколог, да те прегледа и да обсъдите множеството варианти. Не е нужно да отидеш с родител, нито да имаш разрешение. Прегледът ще си остане анонимен. Искрено те съветвам да послушаш моя съвет. Пожелавам ти успех и дано всичко се развие в добрата посока![]()
Мила сестра ми роди преди 2 месеца и тя е на 17 години.Като разбра,че ще има бебе веднага реши,че ще го гледа тя и приятеля и.Чудеше се и тя как ще каже но каза на наще ... да баща ми беше мн притеснен но сега,когато бебето е на бял свят ни дари такова щастие.Те са заедно 1 година и половина.Добре се грижат за малкия.Спокойно кажи на вашите и вземете решение.Аз съм против аборта попринцип,но ...Първоначално написано от slav4et0o0o
Ами като искаш детето какъв е проблема? Страх те е да кажеш на ваште. Ами кажи им и им кажи, че искаш детето. Каквато и да им е първоначалната реакция, няма как след време да не се радват на внучето.Първоначално написано от slav4et0o0o
Amantes amentes
Та тя е на 17. Как ще роди детето като дори средно образование няма?Първоначално написано от sexita
Славче, страх те е сега да кажеш на мама и тате, че си бременна, но не те е страх да правиш секс, така ли?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Недейте да я обвинявате, от това тя няма нужда. Извадила си е поука.
Момиче, отивай до аптеката и взимай 2 теста.
Ако са положителни, веднага бягай на гинеколог.
Междувременно прочети в нета някакви статии. Живота не свършва до тук.
На ваще, така или иначе ще им кажеш някога, независимо какво решение ще вземеш.
Желая ти успех и вярвай, че ще избереш най-доброто за себе си!
Защо сравняваш преди със сега?Първоначално написано от Mirelchetoo14
Ами то по тая логика,дай да се женим за тоя който изберат мама и тате и на каквато възраст решат те,защото така е било преди.Не гледай миналото,гледай сега какво е.Нямаш представа какво е да гледаш дете на тая възраст(не,че аз имам),но знам,че е мн трудно.Та ти не знаеш нищо за живота на 17,а искаш да учиш едно дете..Не вярвам родители те ти да мислят по този начин,никой здравомислеш човек не би мислил така.Не искам да те обиждам и не го правя,но не мислиш ли,че едно дете заслужава най-доброто,а не да се роди пък тогава ще видим какво ще го правим.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ti misi6,4e bebeto kato se napravi i hop-sled sedmica-dve ve4e ima nokti na ru4i4kite!!!Ta to ru4i4ki nqma o6te.....ne 4e momi4eto e kazalo v koi mesec e ama predpolagam 4e e suvseeeem rano!!!Nokti imalo!Първоначално написано от sexita
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Не можеш ли да кажеш, че някой те е изнасилил?![]()
![]()
![]()
![]()
po temata-Mila avtorke,az nqma da ti davam porednite suveti za ginekolozi,tesove,dali da kaje6 ili ne,nito puk 6te te ubejdavam dali da ostavi6 deteto ili ne.Prosto 6te ti kaja 4ast ot svoqta istoriq kato s tova ne celq da ti vtulpq nqkakvo re6enie,a prosto da spodelq i do nqkakva stepen da te uspokoq.
S nastoq6tiq mi saprug preminahme prez adski mnogo trudnosti,za da si izvouvame pravoto da sme zaedno.kato zapo4nem prez moite roditeli(koito se okazaha nai-malkata grija,minavame prez mqstoto,na koeto i dvamata rabotihme i sblusuka na interesi,koito suzdadohme varhu dr hora s na6ite otno6eniq,prez poboi6ta,gonitbi i kakvo li ne ot tezi lica,ta nakraq i do sud se stigna).kakto i da e,ne tova e vajnoto.bqhme ubedeni,4e TRQBVA da sme zaedno.az bqh na 16,a toi na 24-kogato vsi4ko zapo4na.na 17 i ne6to zabremenqh i tova se okaza edinstveniq variant nie da ostanem zakonno zaedno kato pone se oturvahme ot suda,no ne i ot drugite prepqdstviq.re6ih,4e iskam tova bebe,za6toto to be6e NA6ETO beb4e i na 18god rodih prekrasno mom4ence....nito za mig ne sujalih za izbora si.Da,fakt e,4e rodih predi da zavur6a 12klas,no sled kato bebeto se rodi,zavur6ih obrazovanieto si.proletta ne uspqh da se podgotvq za kandidat-studentskite izpiti,za6toto beb4o be6e mn maluk,no sledva6tata prolet opredeleno 6te kandidatstvam i opredeleno mislq,4e 6te me priemat.umna sum,v u4ili6te vinagi sum polu4avala nai-visokite ocenki,tova 4e rodih na 18 ne me pravi po-malko dostoen 4ovek.imam uspehi,razvivam karierata si makar i na tazi vuzrast.ot skoro se zanimavam i s nova profesiq.u4eneto ne e na zaden plan--naprotiv!Suzdadohme zdravo i stabilno semeistvo,6tastliva sum s muja si,sus sina si,s ne6tata,koito mi predstoqt.Nqma da spra da se razviva,opredeleno i detenceto ne e pre4ka-absolutno nikakva!Kogato ima6 hus i cel v jivota,namira6 na4i da q postigne6.Slava Bogu muja do men e stabileni dosta po-golqm ot men,4esto puti me "vkarva" v praviq put,kogato se izgubq i se po4uvstvam "ne4ovek" samo,za6toto sum napravila tozi izbor.Roditelite mi estestveno bqha susipani,no sega obojavat malkiq 4ovek i go bogotvorqt!
Ta tova e maaalka 4ast ot moqta-na6ata-istoriq.
Sega sum na 19 i 2meseca,sus saprug na 27 i mom4ence na 1god i 2meseca,s vuzmojnosti za razvitie,koito izpolzvam do dupka i opredeleno sum 6tastliva.Jivota mi ne e sprql,ne sum se li6ila ot priqteli,ot zabavleniq,ot emocii,ot izlizaniq,ot lubov,ne sum se li6ila i ot bude6teto si!
Znam,4e vurvq napred,sigurna sum v 4oveka do sebe si,znam,4e moga da psigurq na deteto si 6tastlivo detstvo,4e ima na kakvo dda go nau4a,4e moga da go vuzpitam.
NO ima edno golqmo NO-za da napravi6 ne6to podobno(v rolqta na mladata maika),trqbva da si sigurna v partniora si.ako togava,kogato zabremenqh,ne bqh sigurna,4e supruga mi 6te e s men,4e 6te pazi semeistvoto si,4e 6te obi4a i uvajava i sled kato rodq,a ne 4e 6te sum igra4ka v rucete mu,otdelno da mi osiguri nqkakva finansova stabilnost-ako ne bqh sig v tezi ne6ta,nqma6e da rodq.za6toto ne e stra6no da si mlada maika,stra6no e da si MLADA SAMOTNA maika!
Pojelavam ti uspeh i te podkrepqm vuv vsqko tvoe re6enie,za6toto tova re6enie-da rodq misslq,4e be6e po-trudno otkolkoto ako bqh re6ila da napravq abort.Budi silna i uverena,kakvoto i da re6i6-jivota e pred teb,vsi4ko 6te si doide na mqstoto!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Евала ти правя! \Първоначално написано от darla_f
/ =D>
![]()
kwo tolkowa strashno ima...
shte rodish bliznaci.... golqma rauta... haha
po temata - da ste mislili predi da go prawite bez? prezerwatiw.
<N>
Чакай, какво преди и сега?! За какво преди говорим, когато майките им още и 35 нямат?! Та това са хора 70ти набор макс! Обаче като го казваш се замислям дали това с женитбата не би било добре. Родителите най- често знаят по- добре от детето какво ще е хубаво за него в дългосрочен план, ама това е друга темаПървоначално написано от _Kristin_
![]()
Ъ, че аз точно това казах. Че цялата работи би могла да стане само с пълна финансова стабилност и подкрепа от близките. И истината е, че ние все чакаме живота ни да започне, да пораснем, да се събудим и да кажем : "Мисля, че вече съм зрял/а и готова за дете!". Това не става никога, ние сме си ние и преди 40, както са ми казвали сумати големи хора, хич не се усещаш по- различен от това, което си бил в 7ми клас примерно. Затова на 15 или на 30, да се отгледа едно детенце винаги е трудно. Но, моля, защо всички теоритици, които заклеймяват ранното раждане не се сетят, че не са постигнали нищо, независимо, че нямат дете, а Дари, която горе ви посвети в историята си има детенце, в нашата възрастова група е и все пак е постигнала толкова, колкото вие не сте и мечтали и продължава? Ако има любов и достатъчно пари поне за бебчо, той би могъл да носи само щастие и да нахъсва родителите за успех. Повечето хора просто са егоисти и ако са имали щастието да родят рано, поне са облекчени, че ще има с какво да оправдават неуспехите на ленивите си д- та след години.Първоначално написано от _Kristin_
Първоначално написано от darla_f
Евала!!!![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!