Цитирай Първоначално написано от slav4et0o0o
Цитирай Първоначално написано от sexita
Помисли си добре...
Дали си струва да убиваш детето...и какви могат да бъдат последствията...
Ако с приятеля ви сте сериозни се замисли дали не можете да отгледате детето след като той го иска...
Иначе...само аборт може да махне детето.
Няма друг начин...
Попрочети за самата процедура и премисли хубаво нещата...това не е болест или нещастие...това е детето ти,което навярно вече има нокти на ръчичките....
И ако все пак решиш да го махаш говори с майка си,тя ще те разбере... и побързай,защото това нещо в теб расте с всеки изминал ден и става човек!
Приятеля ми е на мойта вазраст и аз като него искамдетето но ме е страх да кажа на родителите си. Пак аз като им кажа че сам бременна те няма да ми дадат друг избор освен да махна детето и плюс тва те сигурно такав бои ще ми хварлят че няма да е нужно после да ходя при гинеколог за да правя аборт
Мила сестра ми роди преди 2 месеца и тя е на 17 години.Като разбра,че ще има бебе веднага реши,че ще го гледа тя и приятеля и.Чудеше се и тя как ще каже но каза на наще ... да баща ми беше мн притеснен но сега,когато бебето е на бял свят ни дари такова щастие.Те са заедно 1 година и половина.Добре се грижат за малкия.Спокойно кажи на вашите и вземете решение.Аз съм против аборта попринцип,но ...