Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
_Kristin_, не е повърхностно, просто ми се струва реално, защото съм попаднала все в компания с деца от млади майки, родили ги преди завършването на 12ти клас... И всички са си напънали дупеца и са успели да завършат, да изучат и да прокопсат, като им е било по- удобно с поотраснали деца в зародиша на кариерите им. Е, както вече казах, ако няма финансова стабилност от бабите и дядовците наистина няма смисъл да се пришпорват нещата толкова рано, де. И до 17 ми остава 1 година всъщност Просто различни гледни точки... Единственото, което не харесвам на ранното майчинство е, че майката няма как да възпита детето особено добре поради оскъдния опит, а това си е голям минус.
Защо сравняваш преди със сега?
Ами то по тая логика,дай да се женим за тоя който изберат мама и тате и на каквато възраст решат те,защото така е било преди.Не гледай миналото,гледай сега какво е.Нямаш представа какво е да гледаш дете на тая възраст(не,че аз имам),но знам,че е мн трудно.Та ти не знаеш нищо за живота на 17,а искаш да учиш едно дете..Не вярвам родители те ти да мислят по този начин,никой здравомислеш човек не би мислил така.Не искам да те обиждам и не го правя,но не мислиш ли,че едно дете заслужава най-доброто,а не да се роди пък тогава ще видим какво ще го правим.