Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Малее колко си заблудена и глупава.
Това, че се кефиш на някаква твоя позната единичен случай не значи, че са така нещата!

Я си помисли, защо да речем холивудските зяезди и т.н. дето има тооолкоа успелли и напред с материала хора, дето въртят света имат деца даже след 30...

Е като искаш нека вще да изберат мъжа ти.. после ти да си го траеш. Те затова и едно време като са ги избирали родителите после жената винаги е била бита и е имала страха от мъжа си.. щото е брак по сметка и изгода.

МНого си малка и незряла... Имаш грешни впечатления за света и живота. Тези слуачи, които описваш ти са редки даже доста. Повечето пропадат. Или лапето не е щастливо или майката. Глупава работа.

Как лапе дето е родило на 17 и като стане на 24-5 и има 6-7 год лапе и има доста разходи по даскало и т.н. би могла да си купи жилище или да просперира с нещо.. забрави, освен ако не е някоя скъпоплатена..
Добре бе, защо не приемеш, че може би има и друга гледна точка освен твоята?! Че има хора с различни харектер, убеждения...? Да си зрял не означава да гледаш само себе си, ако впечатленията ти са такива. Аз също в изказванията си по темата винаги подчертавам това,
че при масата хора не е така, както съм описала.
Не бе не отричам, че има и други гледни точки. Казвам ти за 90% от случайте по света да речем в неизостаналите страни. Ти си знаеш кое е най-добро за теб, но това е по-трудния начин и роскован начин по принцип.
Пък и какво усещаш от най-яките тий години освен проблеми.

Аз съм на това мнение. Повечето де Иначе успех в живота, ама мисля, че ще постъпиш по-правилно, ако мислиш по-различно.

Щото сега се получи нещо стил, че навиваш лапетата да раждат малки и млади, нещо против което има хиляди акции, презентации и т.н. да нсе предотврати това. Даже в училище ви учат да се пазите и ви раздават гуми да не ставате млади майка, а ти обратното.

Другото което е оргазнима не е особено готов физически на 17 да износва дете все още. До 18 год възраст, че някои и повече все още се развиват.
Няма какво да добавя по темата вече. Но за мен не е правилно мисленето ти.