Цитирай Първоначално написано от Funky_Jazzist
Най-добре е аборт, въпреки че при голям стрес жената може да помете.
А, бе най-добре е аборт - безопасно и по-малко психически травмиращо.
Казва се "пометне", но не това е важното.

На младата госпожица, която твърди че било добре да си роди детето ще задам следния въпрос:

Хипотетично погледнато решава да задържи детето.
После какво? Как си представяш 11 клас момиче да е бременно и да ходи на училище. Това автоматично значи да пропусне 1 година обучение минимум. Повечето хубави училища (например моето) не позволяват повтаряне на година (не мисля че някой ще направи изключение за бременност на 17 години). Следователно ще трябва да се премести в по-лошо училище. След това не знам кое по напред - да кърми, да учи или да гледа бебока. Да кажем че е минала 12 клас и кандидатства. Какво прави тя - ще учи за приемния изпит или ще сменя памперси и ще се грижи за постоянно плачещото бебо. Отново да предположим, че е кораво момиче и влезе. Отново питам, ще води малкия на ясла (после детска градина) или ще учи за сесии?

Хайде ми покажи къде в цялата система е голямата възможност в професионален план?!?!?!?!? Много обичам хора, които се осланят само на морала. Да той е важен, но понякога е необходимо да мислим с главата си а не да действаме според някакви световни норми "спрете абортите".

Предполагам повечето тук ще ме подкрепят.