Цитирай Първоначално написано от global
Цитирай Първоначално написано от darla_f
po temata-Mila avtorke,az nqma da ti davam porednite suveti za ginekolozi,tesove,dali da kaje6 ili ne,nito puk 6te te ubejdavam dali da ostavi6 deteto ili ne.Prosto 6te ti kaja 4ast ot svoqta istoriq kato s tova ne celq da ti vtulpq nqkakvo re6enie,a prosto da spodelq i do nqkakva stepen da te uspokoq.
Вие нямате ли си кирилица?
Тук не е само и основно въпроса за твоя живот, а за този на детето ти. Ако не можеш да му осигуриш добри условия, а това става с пари, и то повече отколкото ти си мислиш, че са достатъчни (примерно на мен ми трябват минимум 2-3 бона месечно само за мен, без да работя, за да живея нормално), то ще страда. Нашите навремето са ме родили без да имат достатъчно пари и подготвеност, аз до 20-тата си година не съм си дояждал (без родителите ми да са смятали, че е така), караха ме да уча и работя непосилно под заплахата, че ще остана изобщо без какво да ям в бъдеще и т.н., малко след като навърших 18 те казаха, че не били длъжни да ме издържат и че трябвало да се оправям сам, изобщо неподготвена и супер гадна работа - винаги съм смятал, че за мен би било по-добре изобщо да не са ме раждали при тези условия. Ако ти нямаш достатъчно пари и в бъдеще, това значи, че ще караш детето ти да учи и работи здраво самото то, за да си осигурява бъдещето, с други думи ще му осигуриш един тежък живот. Ако ти можеш да си причиниш такъв живот на себе си, помисли и за детето си. И тук следва да припомня поговорката, че на чужд гръб и сто тояги са малко, та да е ясно какво имам предвид. Майка ми никога не осъзна какво ми е причинила, думата "искам" беше мръсна и забранена дума. Не казвам, че връстниците ми са живели по-добре, казвам, че на мен не ми е било добре. Като се започне от това, че ме пращаха на детска градина понеже трябваше да ходят на работа - това беше кошмар за мен като се започне от самото ранно будене и ставане и се мине през всичко останало. Повечето деца не помнят този си период, но аз си го спомням много добре, за да мога сега да им набивам канчетата. След това за задължителното училище да не говорим. Това беше ужас и кошмар за мен, особено след 4-ти клас и най вече след 7-8. Отделна тема е въпроса, че равносметката показва, че 85% от това, което съм учил в училище никога не ми е трябвало, но ми е трябвало бал, за да отървавам казармата. Ами това исках да кажа, че понякога абортът е по-добрия вариант за детето.
Затова моят съвет към момичето е аборт.
Ако нямаш пари за аборт, това е основателна причина да направиш такъв, защото това значи, че още по-малко имаш за издържане.
Ако нямаш пари за противозачатъчни, това е основателна причина за аборт. Отмъстете си на родителите си за това, че не са ви дали пари за противозачатъчни и направете аборт дори и да ви кажат да не правите. Родителите трябва да се научат след 11 годишна възраст да осигуряват пари на децата си за противозачатъчни, иначе цикълът се повтаря.
Викаш, пич, съжаляваш, че си се родил, а? Ами тогава можеш лесно да уредиш въпроса.