Първоначално написано от
babity
Аман от вашата пропаганда! Дарла_ф, евала, родила си го, гледаш си го, наредила си си живота, ама не така с тази пропаганда. Това, че ти си имала късмета да ти се подредят нещата и да имаш възможност да гледаш бебе на тези години си е твой избор и не мисля, че е уместно да го предлагаш като алтернатива на който и да било друг. Да, видях, че си посочила, че това е просто "споделяне", но този вид споделяне не ми харесва. И все пак не отричам правото ти на мнение, както и това на всички останали в този форум. Моето пък е, че бебе на 17 години е мъчение. Тя самата не е човек все още, а след няколко години друг ще трябва да изгради и да превърне в такъв. Самият и начин на изразяване, както и фразата "искам да ми падне бебето" смятам за достатъчно красноречиви в подкрепа на тезата ми. Да, възможно е да си го изгледа, възможно е и някоя 13-годишна да си го изгледа, но това не значи автоматично, че е препоръчително да го прави. Смятам, че най - удачно ще е да поговори с родителите си, да подбере възможно най - добрият гинеколог в населеното място и сериозно да се обмисли възможността за аборт.