Първо казвам: darla_fсвалям ти шапка за това че си поела отговорността върху постъпките си.Второ съгласна съм навсякъде с мнението ти.Радввам се че си съумяла заедно с родителите ти и приятелят ти да вземете решение което е било правилно а 9 месеца по късно ви радва.
Не може на 15/16/17 да разждат все още са деца за мен.Въпреки че аз съм почти на 21 все още ме е страх от това да имам дете и да поема отговорността а незнам какво остава за това девойче което пусна темата.
Искам да направя само една забележка, не е тук мястото да си вадите кирливите ризи.Имам на предвид това че обърнахте всичко на спор.Живота не е игра, днес си на училище утре завършваш и докато се обърнеш живота те е грабнал а ти пък предварително си си направил план за него.Такова животно "план за живота" НЯМА ... Мислете с главата си колкото и грубо да звучи като си отваряш краката трябва и да мислиш че има вероятност да станеш мама...Много жени биха убили за да имат една рожба а тука чувам само АБОРТ...Девойко като си отваряш краката сега, сядаш и говориш с мама и тате това са хората който ще са винаги зад гърба ти и ще ти помагат!За това са родители ... Успех както на авторката така и на darla_f