- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ..Бременна съм
Ето защо трябва да внимавате, какво правите.
Ако можете - запазете детето, ако ли не - аборт
Аборт!!! С инжекция!
КАКЪВ Е ТОЗИ МЕТОД?! ДА НЯМАШ В ПРЕДВИД ЕСКАПЕЛЕ!??Първоначално написано от Miimiiнka
Аз съм твърдо ПРОТИВ абортите,но пък и знам как да се предпазвам от нежелана бременност
Много интересно мислене...Първоначално написано от global
Това,че снимките са ужасни,не значи,че са с такава цел. Целта им е реално представяне на процедурата,наречена- Аборт.
Всеки човек изглеждал ужасно като умре нали...все тая е кога ще ритне топа...еми не е! Човек умира добре,когато остарее и умре по естествен начин. Все едно на теб ти е все едно дали ще умреш утре или след 60 години...все едно не заслужаваш да изживееш хубавите моменти,които животът ти крои ако оцелееш в него.
А че ембрионът изпитва болка е доказано!
Не знам как бих се чувствала аз ако сама пожелая смъртта на нероденото си дете но със сигурност няма да съм същия човек.Няма да мога да спра да мисля за това и да се обвинявам постоянно,да плача и денем и нощем но няма да мога да върна времето.Сигурно когато видя малки деца винаги ще си мисля как ли щеше да изглежда моето.Дали ще е приятно...
Никога не бих лишила това което съм създала и е МОЕ от живот...никога няма да отнема шанса на детето ми да порасне. Никога няма да отнема шанса на детето ми да може да ме прегърне, да се притиска до мен и да ме целува. Аз никога няма да отнема шанса на детето ми да отиде в детската градина и в училище и никога няма да отнема МОЕТО право да видя първите крачки и да чуя първите думи на сина или дъщеричката си.
nai dobriq izhod e da pogovorish s maika ti .... ako izmislite reshenie zaedno shte bude po dobre ..... ohhh nedei da mislish za abort ... nz moje da nqmash izbor i vazmojnost da za4enesh otnovo sled abort .... ama to zavisi i ot drygi neshta nz dosta e slojnoo![]()
![]()
milata ..
Мила не прави аборт-с него ще обиеш едно невинно дете, което няма право на избор дали да живее или не-това зависи само от тебе, но се замисли, че ако направиш аборт ще убиеш един човек!!!Кажи на ваще по някъв начин!!!
6tom si v parviq mesec estestveno 4e moje da padne..porovi4kai se v neta..na nqkoi jeni im pada bez da sa iskali..nevqrvam oba4e tyk da ima takiva i da ti dadat konkretni i polezni saveti..v kraen slu4ei sabirai pari ot priqteli i priqtelq si i otivai da za abort 6otty tva ne e etka edna 6ega..
Има един друг метод близък до аборта но е много по безопасен,безболезнен, ефтин и не е толкова жесток спрямо плода.Прави се докато плода още е съвсем малък, в начален стадий.Поставя се една тръба във влагалището и плода се изсмуква със вакуум.Методът е много ефикасен но е приложим само докато плода е още съвсем малък.Трябва да се отиде още в началото.Процедурата е много бърза и не изисква кой знае какви приготовления.Провери за това в интернет![]()
Сексита, като цяло си права, да. Обаче нека си представим следната ситуация, дано не ти се случва никога.
Вървиш си късно сама по улицата, хваща те някакъв и те изнасилва. След няколко седмици идва диагноза бременна. Точно от този луд. А ти нито си готова за дете, нито имаш финансовата, нито психическата възможност, нищо. Е, тогава кажи ми - ще го задържиш ли?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^abe nali znae6,na prikazki sme veliki,a defakto opita u4i,ne izmislenite saitove i statistiki
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ako ne znae6 ima razli4ni metodi na abort (pone v normalnite darjavi) tova s vakyym se pravi sled 9ta sedmica (pone v nqkoi darjavi) kato predi tova ima vazmojnost za medikamentozen abort. ne pomnq do koq sedmica be6e tova s vakyyma, mislq 4e specialnov Angliq ima6e medikamentozen pak v po-kasen stadii na bremennosta i 4ak sled tova kam 5-6 mesec (do kagato v angliq e legalno da se napravi abort) se pristapva kam operaciq.Първоначално написано от ani00770088
i o6te ne6to medikamentozniq abort se s4ita za nai-blizak do estestveniq!
kolkoto do v BG az li4no znaq 4e se pravi samo s vakyym.
Един куп глупави словоизлияния се изписаха ... а нека да чуем авторката как и се е развил животеца!?
Е айде пък и ти...тая тема е на 12 дни. Те сега нали се развиват бързо днешната младеж, почват на 13 да се е**т, сигурно и сроковете за износване са им съкратени. Най-вероятно вече е родила, че сигурно и чака да става баба...Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Ах, Алдерис, колко си прав! Роди ли го? Я го доведи тука да го тренираме за нинджа ... пък може и малко акъл да му насадим, личност да му изградим ... не като майка си простакесата да ходи и да се чепати при некадърници и после да реве "Бременна съм, как да накарам бебето да падне" ... срамота!
Първоначално написано от reychal69
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Поискай от няколко приятели пари не от майкати....Първоначално написано от slav4et0o0o
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Ми прекарай комшията и кажи че да е клецал насила
да наистина направих аборт но не сам писала тук защото бях забравила малко за темата... говорих с мама и тя ми помогна.. сичко мина добре... но тай като бях с мама ми беше неудобно да питам лекаря кога отново мога да водя полов.. ако някой тук знае моля да ми каже.. и още нещо... какви усложнения може да имам след аборта... тай като и след като се сабудих от упойката лекаря си беше заминал и пак нямаше как да го питамПървоначално написано от global
Първоначално написано от slav4et0o0o
sex moje da pravi6 sled kato spre6 da karvi6 ili sled kato ti doide cikala pak, ti si preceni. yslojneniq 6te ima6 edistveno ako napravi6 infekciq kato simptomite sa-mnogo silno karvene, golemi sasireci krav, temperatyra ili ako eventyalno lekarq e nanesal nqkakva vreda na matkata ti, koeto edva li e stanalo. sa6to kogato az pravix abort mi kazaxa da ne izpolzvam kozmetika s parfum kato dy6 gelove i t.n. dokato karveneto ne spre, mojeli da predizvikat infekciq.
sega nablegni na zdravoslovnite ne6ta za qdene-plodove, zelen4yci i t.n. ne vdigai tejki ne6ta, pazi se pove4e pone nqkolko sedmici.
Незнаех че немога да ползвам душ гел.. дали сега може да е станала инфекция? Нямам обилно течене.. просто малко карвя но то е савсем леко... мина точно 1 седмица от както направих аборта а на мен ми каза че само 2-3 дни ще карвя а аз ве4е карвя цяла седмица и днеска се усили карвенето.. май ще се наложи да ходя на лекарПървоначално написано от Some Girl
![]()
![]()
![]()
![]()
edva li e infekciq, nali znae6 4e kato si v cikal ponqkoga to4no na kraq po4va da ti te4e pove4e i t.n. primerno ot topla voda, sled dy6 i o6te kyp ne6ta. ne e kazano izob6to da ne izpolzva6 dy6 gel, no ne i s tonove, az li4no gi izbqgvax, ne polzvax. nabludavai dali ima6 temperatyra, ako e infekciq 100% 6te ima6. kolkoto do karveneto moje da i nqkolko sedmici, prigotvi se za o6te 1, pri vseki e strogo individyalno. az li4no karvqx nqkolko sedmici mai moje bi 2-3 ne pomnq ve4e posle 1-2 dni sprq i pak po4na mnogo malko nqkakvo kafenikavo mai, to ne be6e to4no i karvene, za6toto be6e savsem malko. kazaxa mi 4e moje da prodalji dokato ne mi doide i mai to4no taka i stana, prodalji, doide mi i posle vsi4ko se normalizira. vij edna bremennost makar i za nqkolko sedmici samo e razbarkvane s xormonite ti, a edin abort o6te pove4e gi obarkva. prosto tqloto ti izpitva nqkakav 6ok spored men, za6toto to se podgotvq za tazi bremennost i t.n. i izvednaj tova se spira, taka 4e minava vreme dokato tqloto ti osaznae kakvo stava i dokato xormonite se normalizirat. men mi kazaxa da si napravq 1 test kato sprqx da karvq za da proverq dali sam se iz4istila ot GGH mislq 4e be6e xormona na razsteja, koito go ima pri bremennost v jenite.Първоначално написано от slav4et0o0o
po4ivai si pove4e, tqloto ti ima nyjda ot tova.
obiknoven du6-gel ne moje6 da polzva6,no suvsem spokoino moje6 da izpolzva6 INTIMEN du6-gel
Tiesto-my God!
mi predi polzvah dush gel .. no se okaza che imam alergiq kam nego i ima dosta nepriqtna rekaciq ot tova.. ne iskam da kazvam kakvo e no e ujasno i za tva ne polzvam intimen dush gelПървоначално написано от darla
kum intimen du6-gle ima6 alergiq,a kum obiknoveniq-ne?!
stranno
Tiesto-my God!