Цитирай Първоначално написано от SomeGirl
ne razbiram za6to vse o6te ima xora koito kazvat mnenie koeto ne e validno ve4e, pro4etete nqkoi predni mneniq predi da pi6ete.

Цитирай Първоначално написано от darla
^est,4e sa kiseli!!!nqmah v predvid,4e nqmat kiselina-nali tova im eintimnoto-dapoddurjat estestvenata sreda,kiselinata navlagali6teto.imah v predvid,4eobikn du6-gelove sudurjat kiselini,vredni zaintimnite 4asti,kaktoi kupi6ta izkustveni aromati i himii.tova,4eintimnitedu6-gelove bili "golqmata"himiq e absolutna glupost!Nadqvam seneginekolog ti q e kazal i ne toi ti e kazal4e e VREDNO da izpolzva6 intimen du6gelza intimnite si 4ast,za6toto v takuv slu4ai mojedase vurne v 1vi klas!6to zasuvur6enna prostotiq.Ponena tazi tema sme govorili dosta ob6irnosginekologa mi i NIKOGA tvurdenieto ti nemoje da bude vqrno!
mislq 4e malko promenq6 dymite mi, ne sam kazala 4e e vredno da se izpolzva intimen dy6 gel ili kakavto i da e dy6 gel, kazax 4e na men mi kazaxa sled kato napravix abort da izbqgvam parfumirana kozmetika-kato dy6 gelove primerno, 6tom sa mi go kazali zna4i ima za6to. kolkoto do ginekologa ti...ako e nqkoi ot tiq "lekari" v BG, izob6to ne priemam mnenieto na koito i da e ot tqx za validno, dostata4no glyposti sam 4yla i vidqla ot BG lekari.
obiknoveniq dy6 gel izsy6ava intimnite 4asti, i kolkoto za tvardenieto, to ne e moe i ne kazvai 4e nikoga ne moje da e vqrno, sled kato ne si proverila!
imenno za6toto obiknoveniq du6 gel izsu6ava,se izpolzva intimen,osven tova toi ne e parfumiran!!!