С едно момиче сме в един клас от 10 години не сме били особено близки, но не сме и били пак нещо друго, просто приятелски настроени.
Наскоро, последните 7-8 месеца се обедих, че съм влюбен в нея, а преди това винаги съм я харесвал и понеже никога не сме били близки не знаех как да й го кажа...
Както и да е признах си чувствата и някак ми олекна, забелязах, че тя не изпитва същото и вече бях готов да се самоубия, изгубих смисъл да живея. Всеки ден мислех за нея, а вечер, когато я сънувах просто не исках да се сабудя от този прекрасен сън. През цялото това време осъзнах, че каквото и да правя, винаги ще бъда прецакан, просто такива са обстоятелствата, такива съм ги направил и немога да ги променя освен към по-лошо, безкрайният оптимист в мен се надяваше до последно да излезе някакъв малък шанс дори за успех да бъда с нея дори и за миг, но осъзнах, че освен в мечтите и сънищата ми тя другаде няма да бъде с мен, затова и реших да си призная, че съм най-големия глупак, който се е влюбил в най-прекрасното момиче и се надява, някой друг да му я спечели, такова момиче трудно може да се заинтригува от смотаняк като мен есетесвено, та нали живеем не съвършенния свят на идялните хора?... Супер е, че всеки от нас търси това, което няма, че всеки от нас мисли за това, което няма и че всеки от нас казва, че е специален, а всъщност е банален. Прекалено, глупави сме за да разберем това, което мравките са разбрали преди милярди години, че неможем да бъдем различни, защото всички сме еднакви от вътре, че неможем да бъдем себе си, защото всички сме егоисти, че можем да променим света, стига да имаме стимул и че никога няма да постигнем нещо повече от това да се унищожаваме.
И все пак къде се намирам аз? В този свят? Влюбен да! Много! Наранен? Тъжен? Искрен? О да, но вече не!
Красотата й е тей голяма,
че чак душата ми изгаря.
Всяка моя втора мисъл,
как ли да я впечетля?
Как ли тя да ме обича?
И постоянно тей ли ще се вричам?
Е Не! Това ли вече ми краят, моите глупости са до безкрай,
и скоро няма аз да сложа край на нищо, ще оставя всичко да върви пак каквото трябва аз да свърша набързо ще извърша!